Др Сигридов

• 159 735
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Не мисля, че някоя от пациентите оправдава изпреварването в аварийната лента или застрашаването на чужд живот.
На мен лично ми се иска да помислим преди да даваме крайни мнения. Защо ли?! Защото пак казвам първо бентлито беше на певец, после се оказва, че е на Ветко Арабаджиев, и дума не се обели повече. В статиите пишат, че Сигридов бил инвитро специалист, е може ли да не си провериш точно тая елементарна информация?! Това ме кара да се замисля още колко неща не са проверени, а написани за по-привлекателна статия? Защото някой карал в аварийното, ма това се случва всеки ден, за съжаление, но няма кой да го види от полицията и да наложат глоби. Обаче забележете - лекар, оказва се известен, карал в аварийното, блъснал кола - е къде му е пикантерията?! Обаче ако кажем, че е употребил това онова - бум - пети ден не спират статиите, рекламите към сайтовете и клюката!

# 361
  • От Луната
Аз изобщо не оправдавам случилото се, за мен който и да е виновен, ще си понесе последствията. И все пак другата кола е била от "много важните", с ескорт. Тях да не ги срещаш нито по пътищата нито в магазина, способни са да те пребият за едното нищо. В случая изпреварване.
Гледахме подобен случай съвсем скоро с журналист и оператор на нова тв. Бяха ги настигнали и пребили ... Не са се разминали само с птп. Та и тези ги знаем какви са ... България все още си е държавата на мутрите.

# 362
  • София
Само да уточня, че ние не сме "горещи негови почитателки", а сме негови пациенти на които той е дал смисъл в живота!
ОК, така да бъде. На вас е дал смисъла на живота, на друг може да отнеме смисъла с безразсъдно шофиране. Това, че е направил много добро не значи, че трябва да неглижираме грешките, особено тези, които законът е приел за опасни. Това, че считам така прави ли ме злобна?
А изпреварването в аварийната лента също е изключително опасно и забранено, защото може да убиеш някого, спрял там! Айде да не се дразни толкоз лесно, викам аз! Ако беше убил някого пак ли щяхте да го оправдавате с "издразване от селски номера"? Като си хванал волана нямаш право да се дразниш за щяло и не щяло и да застрашаваш живота на другите! И Аз съм се нагледала на селски изпълнения и от такива ме е страх да изляза от града. Все ми е тая кой е, Сигридов или някой тотално неизвестен, мнението ми е едно и също.

Но не е убил никой, нали?
Аз не оправдавам някой да кара пиян и дрогиран, но без да знам истината не виня никой!

# 363
А като нямаш право да изпреварваш в аварийната лента имаш ли право да се правиш на голяма работа и да засичаш колите и да не им позволяваш да те изпреварят?
Значи решил някой да те прави на балама и ти ще седиш и ще си траеш... че малко си траем навсякъде. То па овчето поведение край няма.

Иха, абсолютен нонсенс! Rolling Eyes

# 364
  • София

В неделя се прибирахме от морето. Имаше задръстване на Ихтиман и имаше много добри хора които караха в аварийната лента.
и там един умник с бмв се беше натресъл в линейка в аварийната лента.

# 365
Цитат:
Аз също карам лудо понякога, и ако някой пред мен ми пречи да задмина и от ляво и от дясно и ако по някаква причина много бързам, аз също бих тръгнала да изпреваря през аварийната лента. И ако тогава Бентлито ме застигне и удари отзад, или ме задмине и засече и се блъснем, аз няма да съм пила, нито употребила наркотици, и да, ще съм виновна, но колко виновна ще съм аз и колко той?

Изцяло вината ще е ваша!!!! Хубаво е да прочетете закона за движение по пътищата и правилника за движение по пътищата! В АВАРИЙНАТА ЛЕНТА НЕ СЕ КАРА И НЕ СЕ ИЗПРЕВАРВА. Така че, вие ще сте виновната! Подобно на правилото за каращия отзад.

# 366
Само да уточня, че ние не сме "горещи негови почитателки", а сме негови пациенти на които той е дал смисъл в живота!
ОК, така да бъде. На вас е дал смисъла на живота, на друг може да отнеме смисъла с безразсъдно шофиране. Това, че е направил много добро не значи, че трябва да неглижираме грешките, особено тези, които законът е приел за опасни. Това, че считам така прави ли ме злобна?
А изпреварването в аварийната лента също е изключително опасно и забранено, защото може да убиеш някого, спрял там! Айде да не се дразни толкоз лесно, викам аз! Ако беше убил някого пак ли щяхте да го оправдавате с "издразване от селски номера"? Като си хванал волана нямаш право да се дразниш за щяло и не щяло и да застрашаваш живота на другите! И Аз съм се нагледала на селски изпълнения и от такива ме е страх да изляза от града. Все ми е тая кой е, Сигридов или някой тотално неизвестен, мнението ми е едно и също.

БРАВО! АБСОЛЮТНО СЪГЛАСНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 367
Има си технически експертизи, свидетели, проби...идеята е, че не може да се излиза с обвинение 'карал в аварийната пиян и надрусан' без доказателства и да се петни името на човека на база една съмнително изнесена информация в пресата, в която не става ясно нито как е станал сблъсъка, нито на кой е Бентлито (само инициали), нито се споменава за Аудито,  имало ли е побой, нито окончателните проби за алкохол и наркотици ..за сметка на това става ясно името и подробности за доктора...

# 368
  • София
Има си технически експертизи, свидетели, проби...идеята е, че не може да се излиза с обвинение 'карал в аварийната пиян и надрусан' без доказателства и да се петни името на човека на база една съмнително изнесена информация в пресата, в която не става ясно нито как е станал сблъсъка, нито на кой е Бентлито (само инициали), нито се споменава за Аудито,  имало ли е побой, нито окончателните проби за алкохол и наркотици ..за сметка на това става ясно името и подробности за доктора...

Точно така!

# 369
  • Пловдив
Не мога да проумея как се защитава
тук човек който кара пил и надрусан Angry
Разбирам,че е помогнал на много хора да имат деца,но същия този пиян и надрусан може да отнеме живота на децата ви.НЕ защитавам безотговорноста и безхаберието на този лекар и се чудя на хората дето защитават подобно поведение.Не разбирате ли,че утре на пътя това или друго "светило " в дадена област може да отнеме вашия живот или живота на най-обичаните ви хора.

# 370
  • Варна
Не мога да проумея как се защитава
тук човек който кара пил и надрусан Angry
Секта, душко, вика му се секта...
Нали знаеш "Той е всемогъщ, Той е всичко. Дори когато греши, Той е прав..."

# 371
  • София

Е, как така без доказателства? Има взети медицински проби и те са се оказали положителни. Точно в това е проблемът, че са положителни. Иначе случаят нямаше да се раздуха толкова.
А, откъде мислиш, че ще научиш "доказателствата", ако не от пресата? Ще те пуснат лично да ги провериш в болницата ли или от съда ще ти пратят специално съобщение?...

# 372
  • Пловдив
Секта, душко, вика му се секта...
Нали знаеш "Той е всемогъщ, Той е всичко. Дори когато греши, Той е прав..."
Е, чак пък...
Хората са склонни по природа да прекарват преценките си през емоциите и пристрастията - към личности, към партии, към кво ли не. Примерно не може да не сте забелязали как преди около година за феновете на БСП жената на сегашния президент беше елегантна, умна, красива и пр., а за антифеновете - точно обратното - грозна и зле облечена селянка, пък тва не е като да зависи силно от политическите идеи уж. Освен това част от хората, не всички, разбира се, като че ли не хващат дори и нюансите, за тях всичко е предимно черно или бяло, не разбират например, че ако си казал "не го е срам да кара пиян и дрогиран", не си казал "тоя е пълен боклук и за нищо не става като човек и лекар". Човешка черта. На пръв поглед се чудиш как става това, да не могат да отделят едното от другото, на втори - всички сме го виждали.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 15:26 от Магдена

# 373

Всеки човек има право да вярва на каквото прецени, ама чак да вярваме на всяка дума излязла в бг медиите .... след като не си правят труда да проучат дори какво работи, за да им е коректна статията, що да си правят труда да проверяват наистина ли има кръвни проби?!

# 374
  • Пловдив
Щото някои неща се грешат лесно и с голяма вероятност, а други - трудно и с малка.
Ин витро, объркано с проследяване на бременност, е от първите, а проба толкова промила - от вторите.

Общи условия

Активация на акаунт