Др Сигридов

• 159 740
  • 756
  •   2
Отговори
# 375
  • София
Тук май има друга секта - на плюещите без да знаят фактите и истината!
Пак казвам никога няма да защитя някой, който шофира пил и надрусан...

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 17:50 от Radinnna

# 376
Е, хубаво де, ама като си дал клетва да пазиш живот има ли значение дали е с ехографа или с волана?
Като ни дразни някой, айде хоп в аварийнта лента. Ми там може да има спряла кола с малко бебе. Като я нацелиш с 140 после се оправдавай, че без да искаш. Така казва 4 годишната ми дъщеря, а не извествен фетален специалист.
А употребата на алкохол и кокаин въобще не смятам да я дискутирам.

# 377
Защо оправдаваш тази грешка ? Кое е лесното да се сгреши? Дори не са близки ? За мен всички тия статии са копи пейст на няква първоначално непотвърдена информация... щото бентлито от 1 зад волана, собственик на певец от село, вече не е негово и подозрително се изгуби от текстовете? Ама пикантерията ако докажат, че в действителност я няма, кой ще им чете глупустите?
Щото някои неща се грешат лесно и с голяма вероятност, а други - трудно и с малка.
Ин витро, объркано с проследяване на бременност, е от първите, а проба толкова промила - от вторите.

# 378
  • Пловдив
Цитат
Защо оправдаваш тази грешка ?
Нещо не схвана.
Казах, че е малко вероятно да е сгрешено това за пробата. Ама много малко вероятно. Вероятността никога не е нула процента, но е малка.
От това, че в статията има други фактологически грешки, отнасящи се за неща, които журналистите лесно грешат, а още повече - които не носят ударението в инфото, ни най-малко не следва, че самото инфо за пробата също е грешно. Щото точно то е от нещата, които не се грешат лесно.

Цитат
Кое е лесното да се сгреши? Дори не са близки ?
То и аз така си викам, когато срещам по медиите фрапиращи и повтарящи се грешки от моята професионална област - ама нА.
Въпреки това не действам на принципа "щом не прави разлика между лишаване от свобода и мярка за неотклонение (примерно), значи не може да му се вярва, когато ти казва добър ден".

Допълвам. Инфото за самото произшествие е оттук - най-накрая. Другото може да са интерпретации и недоразбирания на журналистите, но да препишеш няколко цифри с лесно разбираемо значение от сайта на държавно учреждение не е трудно.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 16:38 от Магдена

# 379
  • София
Шофирам и обичам да го правя, никога ама никога през 10год. ми стаж като шофьор не съм си и помисляла да пийна едни 20 грама и да шофирам. Знам, че употребата на алкохол и шофиране не вървят заедно, опасноооооо е!!!!!!!!
 Майка на 3 деца съм, те са ми най-милото и съпо нещо на света, изпитвам ужас и страх от пияни и дрогирани хора, за мен те не се делят на лекари, пилоти, машинисти и т.н. Но човек който си е позволил да употреби алкохол и наркотици и да се качи да шофира за мен е безотговорен, опасен и жесток. Чета постовете на потребителите в темата( разбира се всеки свободно би могъл да изрази мнението си) но не мога да разбера едно, защо трябва да се бъркат лекарските качества (помогнал е на много жени да изнисят бебчетата си ), но когато един лекар употребява алкохол и наркотици и шофира много се чудя как от тук нататък би могло да му се има доверие. Не знам дали ако е било само веднъж, инцидентно( употребата на алкохол и наркотици) и се е  качил да шофира ще му е лесно. Аз не съм го правила нито веднъж но си мисля, че няма да мога да стигна до колата си, камо ли да я подкарам. Е не бих го и направила, освен на себе си бих могла да навредя непоправимо  и на други хора.
Относно това, че ежедневието на лекар на доктора е напрегнато и затова може би е посегнал към двете вещества да разпусне, само и единствено бих попитала, ако беше почернил някое семейство с действията си, щеше да си почине ли.

# 380
  • От Луната
Е чак пък секта!
За мен написаното в тези статия не отговаря на истината. Може да е пил, не съм запозната на 0,76 какво количество алкохол отговаря, аз дори не пия, на мен и бонбон с ликьор ще ми отчете.
Та мисълта ми е, че може да са изопъчени нещата и изобщо да не е толкова "зле" реално.
Може и да греша ...
Надявам се случката да е просто инцидент, еднократен.
Лично аз вярвам, че популяените личности, трябва да са пример за обществото. Трябва да са, но не са ... Дори често е точно обратното.
Ако този инцидент беше се случил не с някой известен човек, дори нямаше са чуем за него. Знаете ли колко такива инциденти с мутренски коли се случват всеки ден? Който шофира малко повече из страната е наясно, че това е ежедневие. Не само те изтикват в аварийна лента, ами ще слязат и ще те потрошат за една псувня или дори само физиономия. Това естествено не оправдава наличието на алкохол и кокаин...

Проблемът ми тук е че има не малко потребители, дето никога не са виждали д-р Сигридов, но не пропускат да го коментират из целия форум.
Никога, ама никога не си позволявам да коментирам нещо само на базата на чужди разкази и мнения. Винаги изказвам мнение на база лични впечатления. Познавам д-р Сигридов и той за мен не е описания от вас човек.

# 381
Проблемът ми тук е че има не малко потребители, дето никога не са виждали д-р Сигридов, но не пропускат да го коментират из целия форум.
Никога, ама никога не си позволявам да коментирам нещо само на базата на чужди разкази и мнения. Винаги изказвам мнение на база лични впечатления. Познавам д-р Сигридов и той за мен не е описания от вас човек.
[/quote]

Абсолютно точно! Отидох при него с предубеждение, придобито точно от мнението на тези потребителки и не открих нищо подобно.

# 382
  • От Луната
Тери, и аз бях така. Дори кошмари сънувах, но всичко се оказа различно. Дори си имахме шеги с него ... Страхотен! Просто не мога да си обясня как може за един и същи човек да има толкова разнородни мнения.

# 383
Абсолютно точно! Отидох при него с предубеждение, придобито точно от мнението на тези потребителки и не открих нищо подобно.
Била съм при д-р Сигридов само веднъж и не съм пристрастна, защото най-малкото не съм имала щастието да спаси моя бременност. Напротив, на него се падна "честта" да ми съобщи лошата новина, че съм загубила бебето си. Беше ме страх да вляза в кабинета, защото бях чела коментари колко е несъобразителен, вулгарен, циничен. Посрещна ме с притежаваното от него чувство за хумор, може би е усетил притеснението ми. Докато ме преглеждаше мълчеше /нещо, което бях останала с впечатление, че не му е присъщо/. Наложи се аз да задам въпроса защо не виждам бебето на екрана. Когато ми каза, че съм го загубила настъпи някакво тягостно мълчание за минута, в която той ме гледаше в очакване може би да изпадна в истерия, или силен плач. Да ви кажа честно в този негов поглед усетих хем безпомощност да ми помогне, хем затаен дъх каква ли ще бъде реакцията ми. Убедена съм, че приема тежко всяка лоша новина, която му се налага да съобщава почти ежедневно. Закъснението за часа ми беше 5 часа. През тези 5 часа жените влизаха в един непрекъснат поток, бавеха се доста вътре защото явно той не претупва преглед и нито веднъж не излезе от тясното кабинетче да отиде да хапне поне /дори водата му я носеха отвън/.

Не ме разбирайте погрешно. В никакъв случай не оправдавам постъпката му. Да седнеш зад волан след прием на каквато и да е забранена субстанция ила напитка не е редно и той ще си понесе последствията. Макар да не го разбираме, трябва поне за миг да допуснем, че тежкото ежедневие избива някъде. Не всички се справят, познавам и лично хора, които изпушиха в един момент и прибегнаха до лоши навици. А това негово тежко ежедневие спасява животи, ражда нови животи, носи радост в сърцата. Хубавото в случая е, че няма жертви и самият доктор също не е пострадал. Сигурна съм, че тази ситуация ще му повлияе в положителна посока и ще му даде урок. Вижда ми се излишно да го разпъваме на кръст, макар че всички имаме свободата да коментираме, да изказваме мнение. Всеки може сам за себе си да прецени дали да му бъде пациент, или да го смени с друг специалист.

И сега малко в кръга на шегата, но ще се радвам когато ми се наложи отново да го посетя /живот и здраве се надявам да е съвсем скоро/, тези 5 часа, които ми се наложи да чакам да са намалели на поне 2. Та няма да се разсърдя ако тези, които така разпалено го плюят се откажат от услугите му. Ill

И понеже навсякъде го разпъват на кръст ето един по-различен прочит на нещата:
http://woman.---/novini/za-piyanstvoto-na-edin-ginekolog.51959.html#comment_area

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 23:34 от Boby_pl

# 384
  • София
Била съм при д-р Сигридов само веднъж и не съм пристрастна, защото най-малкото не съм имала щастието да спаси моя бременност. Напротив, на него се падна "честта" да ми съобщи лошата новина, че съм загубила бебето си. Беше ме страх да вляза в кабинета, защото бях чела коментари колко е несъобразителен, вулгарен, циничен. Посрещна ме с притежаваното от него чувство за хумор, може би е усетил притеснението ми. Докато ме преглеждаше мълчеше /нещо, което бях останала с впечатление, че не му е присъщо/. Наложи се аз да задам въпроса защо не виждам бебето на екрана. Когато ми каза, че съм го загубила настъпи някакво тягостно мълчание за минута, в която той ме гледаше в очакване може би да изпадна в истерия, или силен плач. Да ви кажа честно в този негов погред усетих хем безпомощност да ми помогне, хем затаен дъх каква ли ще бъде реакцията ми. Убедена съм, че приема тежко всяка лоша новина, която му се налага да съобщава почти ежедневно. Закъснението за часа ми беше 5 часа. През тези 5 часа жените влизаха в един непрекъснат поток, бавеха се доста вътре защото явно той не претупва преглед и нито веднъж не излезе от тясното кабинетче да отиде да хапне поне /дори водата му я носеха отвън/.

Не ме разбирайте погрешно. В никакъв случай не оправдавам постъпката му. Да седнеш зад волан след прием на каквато и да е забранена субстанция ила напитка не е редно и той ще си понесе последствията. Хубавото в случая е, че няма жертви и самият доктор също не е пострадал. Сигурна съм, че тази ситуация ще му повлияе в положителна посока и ще му даде урок. Вижда ми се излишно да го разпъваме на кръст, макар че всички имаме свободата да коментираме, да изказваме мнение. Всеки може сам за себе си да прецени дали да му бъде пациент, или да го смени с друг специалист.

И сега малко в кръга на шегата, но ще се радвам когато ми се наложи отново да го посетя /живот и здраве се надявам да е съвсем скоро/, тези 5 часа, които ми се наложи да чакам да са намалели на поне 2. Та няма да се разсърдя ако тези, които така разпалено го плюят се откажат от услугите му. Ill

И понеже навсякъде го плюят ето един по-различен прочит на нещата:
http://woman.---/novini/za-piyanstvoto-na-edin-ginekolog.51959.html

Boby_pl, съжалявам за загубата ти. За мен Сигридов е много човечен. Може да е странен, ексцентричен и шегите му да не се харесват от всички, но е човечен. А също съм ходила много притеснена при него и той ме е успокоявал. Самият той ми е казвал, че се дразни на шофъорите бабаити, които карат като полудели и нарушават правилата. Той ще си понесе последствията. Нацията ни има една черта, да плюе и да си "чеше" езика.Ама и себе си не гледа. Все по форумите зад ник нейм се обясняваме.
За съжаление, не мога да отворя линка..

# 385
Др Сигридов е много харизматичен и чаровен и освен професионалните си качества, които са истина има и много мъжки. Не е чудно, че  всичките му пациентки са влюбени в него и го боготворят и ще го защитават до последен дъх. Истината е, че се дрогира с кокаин и не само от години и е известен портфейл за софииските дилъри. Няма човек от колегите му,който да не го знае. Пък вие не вярвайте колкото си искате, така ви отърва. Защо мислите, че се махна от  Надежда? Защото Стаменов го хвана и уволни.

# 386
Благодаря ти, denizara. Не знам защо не ми дава да публикувам коректния линк. Статията е в сайта woman. hotnews. bg. /пиша с интервали между думите, защото иначе не ми дава да го публикувам/. Излиза на заглавната страница най-отгоре при актуалните теми. Relaxed
Не знаех, че съм влюбена в д-р Сигридов. Страшно ми беше важно да оценявам мъжките му качества докато ми съобщаваше, че бебето ми е загинало. Rage

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 21:58 от Boby_pl

# 387
Хъ, Стаменов не го е уволнил. Скараха се, заради пациентки които се забременяват с двуплодна бременост, с куп хронични придружаващи заболявания. Недоносени деца, увредени майки. Това което се говори много усилено.

# 388
Причините са много. Кокаина е една от тях, парите друга. Многоплодни, едноплодни, вие наистина ли?

# 389
Наистина. Даже знам заради която точно пациентка се скараха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт