Др Сигридов

• 159 740
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Работила ли сте с него? Както и да е, хубава вечер на всички, вярвайте в доброто и се надявайте любимеца ви да не ви среща на пътя, защото от кокаина трудно ще се откачи.

# 391
Не съм. Дори и пациентка не съм му била. Само разговор с него съм водила.
Явно обаче вие сте негов бивш колега, щом твърдите такова нещо със сигурност.
Ако взима наркотици, а явно взима ще си понесе последствията. Дано де. Защото утре ще съм аз в аварийната лента и като убие мен и семейството ми, хич няма да ми дреме колко бебета е спасил.

# 392
Винаги съм се чудила как издържаЗа първият ми преглед при него нямаше часове,но той каза ,че ще дойде в 7,30 за да ме прегледа.
После съм го питала на шега как издържа7,30 до 23,00 понякога  и до по късно
За него само суперлативи мога да кажа
Никога не се е отнесъл несериозно,шегуваше се ,но не и грубо
И наистина докато ме преглеждаше ,при него беше върволица от жени ,само да им погледне нешо ,да уточни и прочие.Не отказваше помощ

# 393
Благодарим, че се регистрира, за да ни дадеш тази информация.
Освен това Сигма ти е отговорила за причината, тя е общоизвестна от години...
Истината е, че се дрогира с кокаин и не само от години и е известен портфейл за софииските дилъри. Няма човек от колегите му,който да не го знае. Пък вие не вярвайте колкото си искате, така ви отърва. Защо мислите, че се махна от  Надежда? Защото Стаменов го хвана и уволни.

# 394
Ама разбира се, забравих, че ако си се регистрирал преди малко за да кажеш мнение си 100% лъжец. Само дългогодишните потребители казват истината.
А истината според вас, която вие, като дългогодишен потребител знаете  - от къде я знаете? Др Сигридов ли ви каза истината, Др Стаменов ли, или просто бяхте там и станахте свидетел на разговора?
Обаче едно ме гложди - като дългогодишен потребител тук и така добре запозната с Др Сигридов, как така не знаете за любовта му към скъпите наркотици и алкохола? Срамота.

# 395
Ако въпросът е към мен-чувала съм. Същият въпрос към теб може ли?

# 396
Благодарим, че се регистрира, за да ни дадеш тази информация.
Освен това Сигма ти е отговорила за причината, тя е общоизвестна от години...
Истината е, че се дрогира с кокаин и не само от години и е известен портфейл за софииските дилъри. Няма човек от колегите му,който да не го знае. Пък вие не вярвайте колкото си искате, така ви отърва. Защо мислите, че се махна от  Надежда? Защото Стаменов го хвана и уволни.
Искаш да кажеш,че д-р Стаменов е знаел,но е пращал пациентките си при Сигридов
Тук нещо не ми се връзва.

# 397
Айде, дойдоха троловете да разкрият истината на заблудените. Не ме интересува дали докторът взима наркотици или не, ама грам. Това си е негова работа и личен живот.

И пак казвам, ако човекът е бил под влияние на наркотици, които въздействайки върху психиката му поставят в риск живота и здравето на други лица, то той следва да понесе наказателна отговорност. Което най-вероятно не е било така, така че бъдете пестеливи в определения като 'шофирал дрогиран'. Наличието на метаболита на наркотика в кръвта остава в период доста дълъг след употребата - 5-6 дни, но самото въздействие на наркотичното вещество върху психиката и психомоторните реакции е ограничено в рамките на няколко часа.

# 398
  • Варна
Секта, душко, вика му се секта...
Нали знаеш "Той е всемогъщ, Той е всичко. Дори когато греши, Той е прав..."
Е, чак пък...
Хората са склонни по природа да прекарват преценките си през емоциите и пристрастията...не разбират например, че ако си казал "не го е срам да кара пиян и дрогиран", не си казал "тоя е пълен боклук и за нищо не става като човек и лекар".
Точно така е.
Просто се бъзиках с тях. Със сектантите... Wink
Истината е, че се дрогира с кокаин и не само от години и е известен портфейл за софииските дилъри.
Аз това също го знам от години. Така да се каже, общоизвестна тайна си беше.

# 399
Айде, дойдоха троловете да разкрият истината на заблудените. Не ме интересува дали докторът взима наркотици или не, ама грам. Това си е негова работа и личен живот.

И пак казвам, ако човекът е бил под влияние на наркотици, които въздействайки върху психиката му поставят в риск живота и здравето на други лица, то той следва да понесе наказателна отговорност. Което най-вероятно не е било така, така че бъдете пестеливи в определения като 'шофирал дрогиран'. Наличието на метаболита на наркотика в кръвта остава в период доста дълъг след употребата - 5-6 дни, но самото въздействие на наркотичното вещество върху психиката и психомоторните реакции е ограничено в рамките на няколко часа.
Кой визираш ,като казваш трол?

# 400
наркотици, които въздействайки върху Наличието на метаболита на наркотика в кръвта остава в период доста дълъг след употребата - 5-6 дни, но самото въздействие на наркотичното вещество върху психиката и психомоторните реакции е ограничено в рамките на няколко часа.

Още по - зле , не е шофирал дрогиран, " лекувал " е дрогиран .

# 401
Ако беше убил някого пак ли така щяхте да реагирате.  newsm78
Какво като е лекар, законите са за всички. Алкохол, кокаин, превишена скорост, каране в аварийната лента.....май се мисли за бог.

# 402
Стига сте обсъждали доктора, а първо вижте своите грешки ! В днешно време всеки греши - ДА и той е човек и Той прави грешки !  Поставете се на негово място - с 2 малки деца, ако е бързал да се прибере при тях, пия, дрогиран няма значение че е седнал зад волана. (Все едно Вие никога не сте правили някакви грешки ?! Че аз съм жена и на мен ми се е случвало да сядам пила зад волана на чаша 2 вино )Важното че няма убити ! А който е виновен да си понесе последствията !  Просто прекалявате с писанията за тази статия !!! Хубав ден и дано ВСЕКИ си вземе поука от случилото се !

# 403
  • Пловдив
Боби_пл, кой точно го "плюе разпалено"?  Rolling Eyes

# 404
Не ми се занимава да се връщам назад и да ровя за имена и цитати. Просто смятам, че дискусията е излишна и няма да доведе до никъде. Вместо да го разпъваме на кръст в десетки страници, да се молим да не попаднем в същата ситуация или да помагаме да се предотвратят други такива. Познавам една изключително разумна и отговорна жена, която стигна почти до дъното заради личен проблем съчетан със стрес на работното място. За щастие преодоля зависимостта си /макар и трудно/, но това й остана като голям урок, който продължава да помни и до днес.

Общи условия

Активация на акаунт