Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 645
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
Чух доста положителни коментари за леля Искра.Знаете ли дали дава консултации по телефона? Или сещате ли се за някой друг, който дава такива консултации по телефона ? Нямам в момента възможност да пътувам,а в близост няма гледачка при която да мога да отида. Simple Smile

# 286
Чух доста положителни коментари за леля Искра.Знаете ли дали дава консултации по телефона? Или сещате ли се за някой друг, който дава такива консултации по телефона ? Нямам в момента възможност да пътувам,а в близост няма гледачка при която да мога да отида. Simple Smile
Да дава на мен по телефона ми гледа. Много услужлива е леля Искра. Миналото на 100% го позна да видим бъдещето обаче.

# 287

отиди в Google, напиши "Искра ясновидци врачки" и на първо място ще ти излязат резултати от бгмама. Натисни "покажи всички резултати от Bg-mamma и оттам нататък като натиснеш върху линк, те препраща към едно от милионите мнения за нея.
То бива-бива, ама толкова пък мързел не бива. Въпрос на уважение е да пробваш търсачката преди да питаш. Дискутирано е всичко надълго и нашироко и леля Искра, колкото и да е приятна, се е изчерпала за този форум.

# 288
Някой има ли отзиви за Жана от с. Яна?

# 289
Въпроса ми беше свързан с това дали знаете за други, които гледат по телефон, защото в момента не мога да пътувам. Проверих темата няколко пъти, но така и не можах да открия нищо.Ще се радвам ако някой се сеща да ми помогне. Simple Smile

# 290
Има още 26 теми Laughing

# 291
  • В.Търново
Нали се сещаш как се преглеждат 26 теми!?  Mr. Green

# 292
Не е лесно, ама ако толкова много се интересуваш... малко по малко ще ги прегледаш. Пък и там информацията е най-подробна. Тука като се пита се отговаря от горе, от горе...

# 293
Ей, хора, какво ви става БЕ!!!!!!

Съфорумката зададе въпрос, а вие изписахте "фермани" с напътствия и указания, но не и отговорихте на въпроса.... Що за избиване на комплекси?

Моля ви не се вживявайте в ролята на администратори, все пак форума е за взаимопомощ.

# 294
Въпроса ми беше свързан с това дали знаете за други, които гледат по телефон, защото в момента не мога да пътувам. Проверих темата няколко пъти, но така и не можах да открия нищо.Ще се радвам ако някой се сеща да ми помогне. Simple Smile
Тези, които отговарят по телефон, за които се сещам и съм ползвала услугите им са леля Искра, Сирма и Маргарита-Варна, но и от трите нямам сбъднати прогнози и не съм доволна. Успех!

# 295
Ми прати някой познат със снимка и данни. Примерно Емилия сама ми предложи да и звъня, след като вече имала необходимите и данни. Вальо и Морисън гледали по скайп.
Някаква информация за Рилка? Дали е жива?

# 296
а някой свърза ли се с Емилия от Лондон по скайп ? от колко време я издирвам вече...

# 297
Стига сте питали едно и също де. Емилия от Лондон преди месеци стана ясно, че не отговаря. И аз преди няколко дни само написах, че от година я чакам да ми отговори в скайп и на имейл и нищо.
И за леля Искра същото- преди броени дни се писа пак за нея, че почти няма човек да му е познала неща и ДА, гледа по телефона, но НЕ, не познава. Лично при мен всичко стана точно наопаки на това,което каза. Според мен тя си каканиже някакви слова, общовалидни за всеки втори човек..и при кой уцели уцели..

# 298
Първо , не си ти човека , който да определя какво да се пита.Като не ти изнася , не отговаряй по темата.Второ , Емилия не отговаряше , тъй като имаше здравословен проблем.А някой може да има информация дали всичко вече е наред.

# 299
Първо , не си ти човека , който да определя какво да се пита.Като не ти изнася , не отговаряй по темата.Второ , Емилия не отговаряше , тъй като имаше здравословен проблем.А някой може да има информация дали всичко вече е наред.

споко  Mr. Green не ме вълнува по колко пъти се пита едно и също,защото така и така никой не отговаря на подобни постове както виждаш... и пак ако не виждаш винаги отговарям на всеки, ако имам информация, но заради такива изказвания ще спра. Както и много хора спряха да споделят в темата и обсъждаме на лични посещенията и впечатленията си, и явно са прави да не пишат тук.

Общи условия

Активация на акаунт