Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 326
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
Относно Вальо Начков, бях вчера при него.Като цяло съм доволна от това,което ми каза за в бъдеще интересното е,че три основни точки се съпоставят с Бойка и още трима души при които съм ходила да ми гледат на кафе и карти и то със почти същите думи. Просто сроковете им се размиват. Не разтяга локуми наистина, аз бях с конкретен въпрос и друго не ме вълнуваше и всичко това го изчерпахме за 20 мин....нямаше какво повече да правя и си тръгнах.  Неговия срок ми е май месец...не е съвсем скоро ще видим дали на практика ще се случи.

# 91
       Преди 20 години в контакт с извънземни ме предупреди /без да я питам/ ,  че ще умра . Помогна ми приятел ,който е притежавал дарбата , но почина след време  В продължение на години тази жена 100 % и точно ме информираше за всичко . Моля ви , ако познавате такива помогнете ми !Може би от магиите ,които ми бяха правени , но лекарите пак ме отписаха , а вече няма на кого да се доверя !+s

Извинете, аз нещо ли пропускам! Кой кого е предупредил и кой контактува със извънземни? Коя жена Ви е помагала? Какво ви има? Здравословен проблем или емоционален? Нещо се обърках, за което се извинявам! Успокойте се и напишете пак поста, за да ви разберем и да Ви насочим.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 16:33 от Djenifar-Q

# 92
# 93
  • В.Търново
Вярно ли е, че в Полски Тръмбеш имало някаква гледачка?

# 94
По нашите мрачни земи, само врачки и врачове има. И всички са омагьосани. И имат магии. А реално, никой няма такива.

Интересно ще ми е и винаги ми е било какво някой ще ми каже нещо за мен, което аз не зная, имайки предвид, че от 20 години се занимавам с подобни науки и съм наясно как се случват нещата.

Ще си направя експеримент, поне да се посмея Simple Smile
Но никога няма да разбера хорската доверчивост и предоверяване.

А може би мога - да живееш с илюзии е по-лесно, отколкото да поемеш живота си в ръцете и да разбереш, че сам си виновен.

# 95

Ужасът отваря очите скъпи приятели ! И аз няколко месеца носих пари, кокошки и др. на фалшиви ясновидци . Потвърждаваха казаното - остават ми 2-3 месеца, но кой и защо иска да умра не казаха. Аз съм само инженер и нямам специалното образование на г-жа ... ! Намерих истински ясновидец, който се пожертва за да ми помогне !/ Безплатно !!/  С водата , която ми даде поръсих няколко капки в дома си. ЗАЩО РЕАКЦИЯТА БЕШЕ МИГНОВЕНА на следващия ден ,ако нямаше нищо общо ?/ като побеснял изсъска - ти ще умреш и никой няма да разбере, че аз съм те убил ! /    Едва след време разбрах , че съм премахнала м... и каквото и да ми направи , ще му се връща на него !  Последваха години на опити за  хвърляне през прозореца , душене с възглавница нощем, с електр. ток ,тровена  ,/ едва не умря от собствената си отрова , понеже размествах чаши,чинии и др. / Мазал ме е и с вода от умрял  / след като и втория път не можех да стана от леглото , заплаших с полиция/      Имаше въпрос към мене - заболяването ми на психическа основа ли е ?  Не !  Двоумя се , ако се оперирам , както съветват онколозите , дали от 2 мм. карценомче няма да   стане голям проблем ! През изминалата година   няколко пъти "прескачах трапа " ! Помогнете моля ви ! Предпочитам контактьор ! Мога да ви разказвам и за контактьорката с извънземно ,и точните прогнози, но стана много дълго !       .                         

# 96
  • В.Търново
ninap1842@abv.bg, извинявай, но нищо не разбрах от разказаното.Какви са тези чертички и удивителни, кой какво е казал и направил, не разбрах.В крайна сметка помогнаха ли ти или не?Тебе ли са те душили с възглавница или човека, който е искал да умреш.Не разбирам....обърках се много от този пост.  newsm78

# 97
Аз нищо не разбрах. Болна си от нещо? Рак може би? Искаш да го излекуваш с магии и врачки? Всички ти предсказваш, че ще умреш, а ти се двоумиш дали да се оперираш??? Хайде по-сериозно. Има болести, от които има нужда намеса на адекватен лекар и специалист в областта. Врачки и шарлатанки няма да те спасят. Осъзнай се и прави това, което съветват лекарите.

# 98
Здравейте. Искам да попитам дали някой има прясна информация за сбъднати и несбъднати прогнози от Светлана- Сухата река. Или пък някой, който я е посетил за първи път да сподели първоначалните си впечатления?

Същото ме интересува и за Пепа от Хаджи Димитър- актуална информация дали на някой са му се случили или не предсказани от нея бъдещи събития.

Благодаря Ви предварително!

# 99
Яяяяяя,  тук станало много интересно. Направо ще спра да гледам турските сапунки.  Имам питане към фенките на Вальо - към кой друг ясновидец да се обърна за сравнение.

# 100
Яяяяяя,  тук станало много интересно. Направо ще спра да гледам турските сапунки.  Имам питане към фенките на Вальо - към кой друг ясновидец да се обърна за сравнение.

Емилия  от Пиротска

# 101
ninap1842@abv.bg

http://fondaciasvetimina.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/

Виж в този сайт! Наскоро попаднах на нея! Не гарантирам за достоверност! В сайта има описани и случаи. Жената е от София!

# 102

Ужасът отваря очите скъпи приятели ! И аз няколко месеца носих пари, кокошки и др. на фалшиви ясновидци . Потвърждаваха казаното - остават ми 2-3 месеца, но кой и защо иска да умра не казаха. Аз съм само инженер и нямам специалното образование на г-жа ... ! Намерих истински ясновидец, който се пожертва за да ми помогне !/ Безплатно !!/  С водата , която ми даде поръсих няколко капки в дома си. ЗАЩО РЕАКЦИЯТА БЕШЕ МИГНОВЕНА на следващия ден ,ако нямаше нищо общо ?/ като побеснял изсъска - ти ще умреш и никой няма да разбере, че аз съм те убил ! /    Едва след време разбрах , че съм премахнала м... и каквото и да ми направи , ще му се връща на него !  Последваха години на опити за  хвърляне през прозореца , душене с възглавница нощем, с електр. ток ,тровена  ,/ едва не умря от собствената си отрова , понеже размествах чаши,чинии и др. / Мазал ме е и с вода от умрял  / след като и втория път не можех да стана от леглото , заплаших с полиция/      Имаше въпрос към мене - заболяването ми на психическа основа ли е ?  Не !  Двоумя се , ако се оперирам , както съветват онколозите , дали от 2 мм. карценомче няма да   стане голям проблем ! През изминалата година   няколко пъти "прескачах трапа " ! Помогнете моля ви ! Предпочитам контактьор ! Мога да ви разказвам и за контактьорката с извънземно ,и точните прогнози, но стана много дълго !       .                         

Контактьорка има в Пловдив - прави контакт с починали. Аз бях при нея преди 2 месеца, но още е рано да кажа дали има познаваемост или не - за мен нещата ще се случат до 2 години. Мисля, че в предната тема бях писала по-подробно за нея и какво трябва да се знае преди да се отиде (може да се разбере и по телефона ако и се обадите).

# 103
  • В.Търново

needhelp, мможе ли телефон и име на въпросната жена от Пловдив.

# 104

needhelp, мможе ли телефон и име на въпросната жена от Пловдив.

Жената се казва Виолета, а телефона е 032/211 913.

Общи условия

Активация на акаунт