Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 312
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
Имам и още един въпрос познавате ли някоя стара жена, която гледа още от едно време в София или близо до София наистина е спешно и се нуждая от помощ

Стара,стара......Колко да е стара? Simple Smile

Някоя баба от едно време...дето не лъже...

# 61
Момичета, някоя от вас беше споменала, че е писала на леля Искра и тя и е отговорила. Искам да питам смс ли пращате или има някакъв адрес? Благодаря!

# 62
Здравейте,може ли да споделите опит за този Валентин Начков, колко време трае сеанса му,каква му е таксата и дали ви се е наложило дълго да чакате докато приеме. Иска ми се преди да му се обадя да имам малко информация в аванс.
Благодаря ви   bouquet

# 63
Здравейте,може ли да споделите опит за този Валентин Начков, колко време трае сеанса му,каква му е таксата и дали ви се е наложило дълго да чакате докато приеме. Иска ми се преди да му се обадя да имам малко информация в аванс.
Благодаря ви   bouquet

Можеш като за начало да прочетеш последните страници на 26 тема  Laughing

# 64
Благодаря ви   bouquet

Можеш като за начало да прочетеш последните страници на 26 тема  Laughing
Може да те приеме от днес за днес или за утре. Около час - 30 лева.

# 65
Благодаря ви, така и стана записах се за утре пък да видим.

# 66
Благодаря ви, така и стана записах се за утре пък да видим.
Чакаме подробен отчет. Flutter

# 67
Здравейте на всички, отдавна следя тази тема тук, особено когато реша, че ми се ходи някъде на "психолог". Понеже минах през доста от тях и нищо не беше достатъчно впечатляващо, за да пиша тук за него, днес реших да споделя, нищо че рискувам да ме нападнат, че правя реклама:) Жената са казва Силвия, гледа на кафе, ходя при нея от година. Като казвам година имам пед вид, че съм била поне 6-7 пъти заради различни проблеми, осново свързани с работа. Всичко, което ми е казала до момента се случи, за някои неща срока съвпадна по дати , за други са размина с около месец, но на финала отново се случи. Пиша само защото вярвам, че може да е полезно на някой. Не приема под часовник и по точно определено време, а на всеки човек отделя толкова време, колко е нужно, за да му се помогне. Таксата е й е 30 лв. и е в София. Ако се интересувате телефона й е : 0877248275

# 68
Аз 3 или 4 пъти съм писала в темата и ми става обидно. Никой не ме отразява. Sad Май само ще си чета вече и няма да питам или казвам каквото и да било! Хубава вечер.

# 69
Ако няма никой отговор на въпроса ти, как да ти отговори?

# 70
Аз 3 или 4 пъти съм писала в темата и ми става обидно. Никой не ме отразява. Sad Май само ще си чета вече и няма да питам или казвам каквото и да било! Хубава вечер.

Ами примерно питаш за леля Искра, за която хиляди пъти е казано, че НЕ познава. Може би заради многото писани коментари за нея никой не иска да се повтаря

# 71
Здравейте на всички, отдавна следя тази тема тук, особено когато реша, че ми се ходи някъде на "психолог". Понеже минах през доста от тях и нищо не беше достатъчно впечатляващо, за да пиша тук за него, днес реших да споделя, нищо че рискувам да ме нападнат, че правя реклама:) Жената са казва Силвия, гледа на кафе, ходя при нея от година. Като казвам година имам пед вид, че съм била поне 6-7 пъти заради различни проблеми, осново свързани с работа. Всичко, което ми е казала до момента се случи, за някои неща срока съвпадна по дати , за други са размина с около месец, но на финала отново се случи. Пиша само защото вярвам, че може да е полезно на някой. Не приема под часовник и по точно определено време, а на всеки човек отделя толкова време, колко е нужно, за да му се помогне. Таксата е й е 30 лв. и е в София. Ако се интересувате телефона й е : 0877248275
Ся, туй кайве, дет шъ го пийм, да не е примесено със златни частици. 30 лева ........
И дека се е локализирала тази наследница на Ванга.
Ще ме прощаваш новорегистриани потребителю, ама това звучи като "един човек на едно място направи едно нещо".

# 72
Ся, туй кайве, дет шъ го пийм, да не е примесено със златни частици. 30 лева ........
И дека се е локализирала тази наследница на Ванга.
Ще ме прощаваш новорегистриани потребителю, ама това звучи като "един човек на едно място направи едно нещо".

Да ти кажа плащала съм и повече. Ели Загорова ми струваше 50 и грам не съм доволна, а и ми е писнало да слушам разни подробности за миналото, което повечето улучват , а за бъдещето или глупости или нищо. Тук поне нещата съвпадат.

# 73

Ами примерно питаш за леля Искра, за която хиляди пъти е казано, че НЕ познава. Може би заради многото писани коментари за нея никой не иска да се повтаря

Каквото мога прочитам, но темите са супер много. Извинявам се, но аз съм останала със впечатленията, че преди време беше обсъждана доста и коментарите бяха положителни. Явно грешката е моя. Но защо така ми е останало в главата, че е една от най добрите, нямам и представа. Ходила съм при Веска от Джулюница, не съм доволна. Говори много объркващо и все бърза да те изпрати. При Дида от Стражица съм със смесени чувства. При нея пък, зависи в какво настроение е.
За жената, която пуснах статията да кажа, че е лечителка не е врачка. Успях да се свържа с нея и хора, които имат здравословен проблем може да се обръщат към нея. Не съм ходила лично. Ако искате ще видя телефона и ще го напиша по късно! Simple Smile

# 74
Моля Ви момичета за някой добър ясновидец в Русе или околноста.

Общи условия

Активация на акаунт