Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 427
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,сбъдна ли се най-накрая нещо съществено на някоя от вас от Пепа и Валентин,защото  аз чакам,чакам минаха и сроковете и  пак нищо....При Пепа поне нещо от казаното стана до някъде,но до някъде само .Пишете ако нещо се е сбъднало моля ви,че аз май загубих  всякаква надежда и от тях,които уж бяха по надеждни !

# 121
Момичета,сбъдна ли се най-накрая нещо съществено на някоя от вас от Пепа и Валентин,защото  аз чакам,чакам минаха и сроковете и  пак нищо....При Пепа поне нещо от казаното стана до някъде,но до някъде само .Пишете ако нещо се е сбъднало моля ви,че аз май загубих  всякаква надежда и от тях,които уж бяха по надеждни !
Аз съм като теб губя надежда като слушам какво казват за ясновидците ми. ПРобвай Никола Узунов. Много го хвалят!

# 122
It sounds interesting.

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 22:40 от Kalina Mateva

# 123
Всичко звучи тооолкова хубаво. Стига и да беше истинско... тая фб страница много отзиви и коментари има от тия доволни клиенти от страната и чужбина Joy

# 124
  • Под Слънцето
Всъщност magicaura.com  го има от маса години .. Навремето си четях хороскопите  там и  си "гледах" на некви руни.. Само дето никога хороскопите не се случваха   newsm78

# 125
Аман от оживели след магия, регистрирали се само за да  го споделят.

# 126
Момичета,сбъдна ли се най-накрая нещо съществено на някоя от вас от Пепа и Валентин,защото  аз чакам,чакам минаха и сроковете и  пак нищо....При Пепа поне нещо от казаното стана до някъде,но до някъде само .Пишете ако нещо се е сбъднало моля ви,че аз май загубих  всякаква надежда и от тях,които уж бяха по надеждни !
Единственото по-съществено е при Мелиса. Изчетох отново всичко и установих, ме при нея е най-фрапиращо. Мелискеееее,....чакаме включване.

Скрит текст:
Оххх, амиииииииииииииииии.....
Много неща се случиха, но съм усмихната.
Все се канех да пиша тук, но все или не ми оставаше време или не знаех кво точно да кажа пък като имах време.
Та...ще се опитам да бъда максимално кратка...
Човека, заради който обикалях и си "купувах" надежди от врачките е вече минало .... Аз го оставих, както бяха казали една много част от тях, а аз тогава ги обявявах за откачалки, шарлатанки и им правех доста антиреклама тук.
Та може би в този ред на мисли малко ме беше срам и да пиша по въпроса...
Но!
Да проследя самата аз хронологията докато пиша какво точно се случи...
При едно от ходенията ми при жената в Борово, която гледа на две чаши кафе и карти - беше през април месец, не знам как но я хванах при това си ходене точно в стихията й.
Беше една неделя вечер и аз бях решила че точно в неделя вечер имам спешна нужда от врачка.
Само тя ми беше "под ръка" и бях отишла.
Тогава ми ги наприказва много за моя човек, много точно описа неща, които нямаше от къде да знае.
Тогава ме беше попитала дали познавам мъж от турски произход, който живее в чужбина.
Казах Не.Нямах и никакви намерения да познавам подобен.И тя вика:Ама хубаво де, ама ти ще си с такъв човек, по голям от теб, разведен с две деца.
О, Господи.Аз си искам моя си човек, как може да съм с друг, че и турчин, че и в чужбина и бля бля.
Хич не исках да я слушам.
Сега връщайки се назад искам да си припомня всички, които ми казаха подобни неща...
Леля Вили от Рударци, която горе долу по същото време ме разплака тогава и каза категорично,че няма да съм с него.Че ще съм с друг човек, който ще обичам много повече и че ще преобърне целия ми живот.
Венета - Стражица, категорчино с друг човек ще съм.И ще го обичам много,че чак ще ми се струва странно как съм го обичала този досега. ФАКТ КЪМ ДНЕШНА ДАТА! Crazy
Краса от Бяла Слатина при която най накрая успях една вечер късно да се занеса и ме взе въпреки първоначалния й отказ.
Гледа ми само на карти, защото за кафе беше късно.Тя беше също категорична, че няма да съм с него.
Че ще съм с друг, в чужбина, разведен с три години разлика, не можеше да конкретизира по голям или по млад от мен.
Валентин Н. който ми каза, че по принцип ми е даден съвсем друг човек, с който ще бъда много щастлива, но от мен зависи дали ще го допусна в живота си или ще остана да си драпам за другия.
Според него сами може да си променяме съдбата.Но ми каза, по - добре избери новия, защото там ти е дадено да имаш всичко , за да си щастлива.С този има любов, но ще е много голямо мъчение и занапред.
Пепа от Хаджи Димитър, която ми каза преди няколко години, че няма да съм с въпросния, а ще съм със съвсем друг човек, който ще срещна на 37 години и ще съм много щастлива и обичана.
Че ще се запозная с него в Интернет.(По едно време преди две години мислех че прогнозата й се е сбъднала малко по рано, но бързо разбрах, че съм сгрешила и аз, и тя.)
Мариета или каквато там беше от едно село до Монтана също ми каза, че ще бъда със съвсем друг човек през останалата част на живота си.
Спомням си и една Вергиния ли беше не знам от ПЛОВДИВ, която преди две години ми каза същото, та дори ми описа човека и каква травма е имал в детството си...
Искам да подчертая че всичките тези хора освен, че към днешна дата се оказват абсолютно точни в прогнозите си, бяха точни и тогава към настоящето - описвайки ми ситуацията с човека, за който питах.Че ме обича, че иска да е с мен и т.н, но никога няма да бъдем заедно.
Всички те бяха категорични колко по-добър и стойностен човек ще срещна от този, за който питам.
Наистина това тогава в главата ми звучеше абсурдно и невъзможно.
Останалите, които ми дадоха подобни прогнози - просто не си ги спомням.
Излизах и ги забравях.
Исках да чуя това, което исках и да вярвам в това, което ми беше удобно към онзи момент.
"Категорични" в прогнозите си, че аз ще съм с този човек, че ще бъда бля бля най - щастливата ми дадоха:
Божана/Богдана заедно с Бойка и двете от Перник - сватба, сватба, сватба много скоро, ей сега, това лято, дето дойде мина и замина  Whistling
Цеца , Надежда - приятелка ми е. Много е точна към всичко , но само в кратки срокове
Латина - дори ми се закле, каза че на сватба ще я каня  #Crazy
Лидия от Хаджи Димитър - юли месец трябваше вече да живее с предишния
Имаше една от едно село до Бели извор, забравих й името - даже в дати ми беше казала какво кога и как ще се случат нещата, абсолютни глупости към днешна дата.
И още много, за които съм разказвала тук колко доволна съм от тях, защото видите ли ми казваха дума по дума, това което АЗ ИСКАХ да чуя...

Тези, които следят редовно темата, сигурно са забелязали, че в един момент спрях просто да пиша тук.
Нямаше какво да кажа просто, спрях да ходя където и да е.Смисъл нямаше.
Сама взех решение да приключа с нещата.
Чак когато пуснах онези стари надежди за онзи човек, явно освободих място за новите неща  в живота си.
И те просто ми се случиха.
Започнали са още на 29.05, точно две седмици преди да сложа края с предишния човек.
Но изобщо не съм осъзнавала, че съм се запознала с мъж от турски произход, разведен, живеещ в Холандия, с три деца.
Просто си говорех по скайп с някой непознат и предсказанията на жената от Борово бяха избледнели в главата ми.
Когато въпросния човек пристигна на 30.08 на летището в София, когато го видях и прегърнах за първи път - се сетих, че някой някога ми беше говорил за него...
Няколко седмици по късно, когато ми сложи пръстен на ръката и ме попита ще се омъжа ли за него - разбрах,че това е човека, който съм искала и чакала цял живот.
И че това е онзи човек, който е трябвало да ме направи щастлива, който с гръм и трясък ще помете всичката болка и напразни очаквания от предишния.
Че ако съм си мислела че с предишния е било любов - то много съм се лъгала, защото любовта във всичките й форми я срещнах и изпитах чак сега...на 37 години.
И ако съм си мислела, че някога съм била  щастлива, то пак много съм се лъгала.
Макар че щастието е нещо относително в различни ситуации.
Единственото, което знам е, че чакането си е заслужавало всяка секунда, всяка минута, всеки ден.
Кой какво познал или не познал вече не знам, но на мен през ум не ми е минавало, че мога да преживея нещо подобно, толкова силно и толкова хубаво.
И все пак трябва да се придържам към темата и да поясня.
Единствената, която ми каза нещата с подробности, както писах по горе беше жената от Борово, с двете чаши.
Но тя наистина си има фази.Аз уцелих съвсем случайно една такава.Иначе и самата тя ми е казвала, че ще се бъда с предишния.Дори всеки път ми повтаряше как вижда буквата му в чашата свързана в подпис с мен  Mr. Green
Просто в онази странна неделна вечер ми говореше неща, които никога преди това, нито след това някога ми каза.
Но именно тези неща бяха точно това, което ми се случи.

Но най интересното ви го пазя за накрая.Човека, който ме намери и който сега е моето всичко, който ме прави всеки ден усмихната, щастлива и спокойна въпреки че е на 2800 км пак от мен - има способностите на героите от тази тема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Но!Той не се занимава с това изобщо.Просто ги има.
И ми беше забавно да споделя това с вас в тази тема.

Та това е около мен, затова липсвам.
И пак ще наминава и пак ще ви чета.
Нямам нищо против дори пак някога да се организираме да посетим някоя нова  звезда.

Нали знаете, че си падам по приключенията!

Бъдете здрави, поздрави на всички! 
 bouquet 

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 22:44 от мамарамбо

# 127
Здравейте, момичета!
Доста информация има относно врачки и гледачки. Имам 2 въпроса към вас и моля отговорете ми (не съм сигурна само дали тук е точното място за тях, ако не е - извинявайте) Simple Smile Та:
1. Ефектът за събиране на двойка, семейство, да се поправи кривналия от пътя мъж има ли го, възможно ли е някой наистина да помогне за това?
2. Не мислите ли, че чрез тези врачуване, баене, гадание и задълбаване не се прави вмешателство в съдбата и не стават обърквания?

# 128
Бях при Емилия от Пиротска. Едно към едно предсказанията на Вальо. Мила и симпатична жена. Разговорихме се, че основно се занимава с разваляне на магии. Доста интересни неща научих. Примерно, че магията се разваля само един път и т н тн ......

# 129
Бях при Емилия от Пиротска. Едно към едно предсказанията на Вальо. Мила и симпатична жена. Разговорихме се, че основно се занимава с разваляне на магии. Доста интересни неща научих. Примерно, че магията се разваля само един път и т н тн ......

Сроковете,дадени  ти от Валентин, доколкото разбрах минаха?Колко от предсказаното се сбъдна и в каква степен?

Thanks

# 130
 Нещо по-подробно - цена за разваляне на магия и др...

# 131

Сроковете, предсказани ти от Валентин, доколкото разбрах минаха?Какво от предсказаното се сбъдна и в каква степен?

Thanks

Нямах точна дата, в смисъл, ще има събитие, няма да има събитие. Събитието трябва да е на 1- ви март.  Аз предположих разни неща, но явно до край ще тръпнем. Но наистина се появи един неочакван факт, който тръгва да обръща колата.
Аз магия нямам. Предавам ви разговора.
Такса няма.

# 132
  • Под Слънцето
мамарамболина,   тая оназ твойта същата ли е, дет я превъзнасяше преди 2 години?  .. не  е помогнала срещу.. оня проблем , видно е..

http://www.blitz.bg/news/article/316171

# 133
мамарамболина,   тая оназ твойта същата ли е, дет я превъзнасяше преди 2 години?  .. не  е помогнала срещу.. оня проблем , видно е..

http://www.blitz.bg/news/article/316171
Неееее, не съм я превъзнасяла......Тюркян, но и нея не съм я превъзнасяла,  щото ........

# 134

Като усети, че не познава, се пренасочи ли? Колко типично.

Общи условия

Активация на акаунт