Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 588
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Аз ходя много рядко по такива места, но се интересувам от такава тематика.За мен е необяснимо как има хора години наред само с това се занимават.Ходят при врачка след врачка и чакат някакъв отговор, който да има напасне на очакванията.Това става омагьосан кръг, за мен  това е като маниакалното поведение при някои хора.Имаше една жена, вече не я помня, от някой форум сме си разменили телефоните, често ми звънеше и ми казваше еди къде си имало гледачка, ако искам да ида, дали аз съм чула за друга.Та тази жена ходеше ли ходеше при различни, до близки и далечни градове, все ме агетираше да отида и аз.Усетих, че е от онези хора, които не могат да се спрат.Слава Богу, че спря да ми звъни.Поведението й беше маниакално.
Не трябва да се прекалява с тези неща, не трябва.....

Лесно е обяснимо. Хората имат нужда да живеят в илюзията, че някой друг е виновен и, несполуките в живота, са продукт на "зла" сила, "лош поглед", магии и какво ли не, само не и на това, че те са програмирали лошата си "участ" и че сами са отговорни за съдбата си.

От друга страна, в България е пълно с врачки и врачове, знайни и незнайни, които пък живеят именно от тази невротична илюзия - и двете страни си помагат, като живеят във фантазма на неслучването: едните, че някой друг е виновен и спасението дебне отнякъде, и вторите, че има някаква нуминозна сила (едва ли не), която да наговори куп глупости, пък и да припечели от това си "помагане".

Големият проблем е, че за всичко това се вземат пари, което е безкрайно погрешно. Когато един човек има дарба да помага, това няма как да се измери в и с пари, това не е професия като останалите (въпреки, че отнема много години труд и усилия), но поради спецификата си на езотерично познание, нейното плащане се осъществява на други места и всичко е за сметка на онзи, който помага, не на търсещият отговори. Това първо.

Второ, търсещите отговори на въпроси (които обикновено ги знаят, просто неистово имат нужда от  препотвърждаване на самозаблудата си и доволно я получават впоследствие), грешка е на самите "гледачи", че поддържат тази илюзия и вредят и на питащите, и на себе си.

Още повече, че поне в 90% от случаите, хората, реално не търсят конкретни отговори на въпросите си (те прекрасно осъзнават всичко), те търсят емпатия, светлина и надежда, психологическа подкрепа, човешко отношение, сламка, за която да се хванат и да намерят смисъл на битието си.
Много може да се говори и много ракурси има този феномен.

# 196
А аз започвам все повече да се уверявам, че появата ти във форума не е случайна. С цел да освежиш позавяхналата слава на Узунов не спря да го възхваляваш и не се вслуша в нито едно мнение на отдавнашни потребители, че човекът е въздух без налягане.

Принципно, този форум много отдавна представлява една борса за напълно безплатна и също  толкова напълно арогантна и цинична реклама на всевъзможни врачуващи.Някои от тях пишат тук лично, колкото и да са зле с писмеността,представяйки се лъжливо за абонати, търсещи врачка или пък  за супер доволни  клиенти , идващи да споделят , водени от  неудържимо благородство и милеещи да помогнат на неинформираните.Други ползват изящното посредничество на  роднини, очарователни махленски сподвижнички и т.н.Това е отвратително , подло , абсолютна подигравка с хората, които не обикалят по врачки просто ей тъй за хоби и губене на време, с което разполагат и не са способни да го изпълнят с нищо смислено, а с тези, които наистина имат реален проблем, мъка , болка или сериозни въпроси.

Колкото до сбъдването на прогнозите и споделянето на  това-десетки пъти писах нещо, което преди малко видях осъзнато и написано и от друг човек- в случаите, в които не става дума за така обичайната  за това местенце безпардонна  реклама, масово се пишат възторжени тропари от току що излезли от врачкината одая  преливащи от задоволство клиентки, давещи се в благодарствени сълзи, които само  5 мин след врачуването вече  френетично пишат  във форума задължителното:
" Страшна е" и другата формулировка ,без която просто не може  : " Всичко ми позна"...

Като я  питаш с какво точно я е уплашила "страшната" и какво е "всичко", което й е познала...в почти всички случаи чуваш абсолютни глупости и елементаризми.Да не говорим за информацията, която плащащата добри пари клиентка, с игриво бъбрене, сама е сервирала на  ловко обиграната врачуваща майсторка.

Като се запита-какво се сбъдна от предреченото?Отговорът винаги е:
 "Миии, има време за моите прoгнози, ама много ме успокои, много хубаво си поговорихме...."

Като минат все пак  и сроковете на предсказаните за БЪДЕЩЕТО неща, които естествено не се сбъдват в огромния брой от случаите или ни думичка не се отронва или се прави признание с половин уста- в рязък контраст с предишните оглушителни фанфари и възторжено биене на тъпан на мегдана как всичко било познато....И разбира се, както уж всичко е познато и задоволството е по-дълбоко от Атлантическия океан, безспирно и трескаво  се издирва  друга врачка...и друга....и друга... поне също  толкова "страшна".

Това е качеството на обратната връзка, но наглостта  с рекламирането и съвсем целенасоченото въвеждането на хората в заблуда за майсторлъка на всевъзможни "страшни" с цел  от четящите форума да се изкарват пари, стават  изключително силно разпространени  тук.

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 00:42 от ryannn

# 197
  • София
Малееее изпуснах ви.Голямо писане е паднало , връщам се да чета.

# 198
А аз започвам все повече да се уверявам, че появата ти във форума не е случайна. С цел да освежиш позавяхналата слава на Узунов не спря да го възхваляваш и не се вслуша в нито едно мнение на отдавнашни потребители, че човекът е въздух без налягане.

Принципно, този форум много отдавна представлява една борса за напълно безплатна и също  толкова напълно арогантна и цинична реклама на всевъзможни врачуващи.Някои от тях пишат тук лично, колкото и да са зле с писмеността,представяйки се лъжливо за абонати, търсещи врачка или пък  за супер доволни  клиенти , идващи да споделят , водени от  неудържимо благородство и милеещи да помогнат на неинформираните.Други ползват изящното посредничество на  роднини, очарователни махленски сподвижнички и т.н.Това е отвратително , подло , абсолютна подигравка с хората, които не обикалят по врачки просто ей тъй за хоби и губене на време, с което разполагат и не са способни да го изпълнят с нищо смислено, а с тези, които наистина имат реален проблем, мъка , болка или сериозни въпроси.

Колкото до сбъдването на прогнозите и споделянето на  това-десетки пъти писах нещо, което преди малко видях осъзнато и написано и от друг човек- в случаите, в които не става дума за така обичайната  за това местенце безпардонна  реклама, масово се пишат възторжени тропари от току що излезли от врачкината одая  преливащи от задоволство клиентки, давещи се в благодарствени сълзи, които само  5 мин след врачуването вече  френетично пишат  във форума задължителното:
" Страшна е" и другата формулировка ,без която просто не може  : " Всичко ми позна"...

Като я  питаш с какво точно я е уплашила "страшната" и какво е "всичко", което й е познала...в почти всички случаи чуваш абсолютни глупости и елементаризми.Да не говорим за информацията, която плащащата добри пари клиентка, с игриво бъбрене, сама е сервирала на  ловко обиграната врачуваща майсторка.

"Миии, има време за моите прoгнози, ама много ме успокои, много хубаво си поговорихме...."

Като минат все пак  и сроковете на предсказаните за БЪДЕЩЕТО неща, които естествено не се сбъдват в огромния брой от случаите или ни думичка не се отронваили се прави признание с половин уста- в рязък контраст с предишните оглушителни фанфари и възторжено биене на тъпан на мегдана как всичко било познато....И разбира се, както уж всичко е познато и задоволството е по-дълбоко от Атлантическия океан, безспирно и трескаво  се издирва  друга врачка...и друга....и друга... поне също  толкова "страшна".

Това е качеството на обратната връзка, но наглостта  с рекламирането и съвсем целенасоченото въвеждането на хората в заблуда за майсторлъка на всевъзможни "страшни" с цел  от четящите форума да се изкарват пари стават  изключително силно разпостранени  тук.

задръж си малоумните изказвания за себе си... Хората са тъпи а ти си начело на тъпаците...

# 199

Като минат все пак  и сроковете на предсказаните за БЪДЕЩЕТО неща, които естествено не се сбъдват в огромния брой от случаите или ни думичка не се отронваили се прави признание с половин уста- в рязък контраст с предишните оглушителни фанфари и възторжено биене на тъпан на мегдана как всичко било познато....И разбира се, както уж всичко е познато и задоволството е по-дълбоко от Атлантическия океан, безспирно и трескаво  се издирва  друга врачка...и друга....и друга... поне също  толкова "страшна".

Това е качеството на обратната връзка, но наглостта  с рекламирането и съвсем целенасоченото въвеждането на хората в заблуда за майсторлъка на всевъзможни "страшни" с цел  от четящите форума да се изкарват пари стават  изключително силно разпостранени  тук.

задръж си малоумните изказвания за себе си... Хората са тъпи а ти си начело на тъпаците...

Всъщност това е едно от стойностните изказвания. Точка по въпроса.  Sunglasses

Така е. Сега сериозно.
Но аз лично ще сложа точка, само когато спомена името на Вера Кочовска - такава е темата и тя не е за онези измислени трафаретни герои на езотеричното познание, а за истинските им приносители.
Няма я в списъка.
На онези, които помагат и това ги убива.

Да правиш добро е да хвърлиш хляба си по водите, ала с проклятието към неверника, да направи добро на свой ред, отричайки го, един ден, от него самият.
Само тогава ще има равновесие.

Over.

# 200
Е, как да е в списъка като е покойник Кочовска?! Нали целта е да се обменят впечатления. Гледала съм телевизионни интервюта с нея и ми правеше впечатление, че не даваше конкретни отговори. Спомням си, когато й гостува Кеворк. Точно се беше случила катастрофата с децата, които се удавиха в река Лим. На въпроса му каква е причината, тя отговори:"Страшно е!" И нищо повече! Това, че е страшно всеки може да го каже.

# 201
Е, как да е в списъка като е покойник Кочовска?! Нали целта е да се обменят впечатления. Гледала съм телевизионни интервюта с нея и ми правеше впечатление, че не даваше конкретни отговори. Спомням си, когато й гостува Кеворк. Точно се беше случила катастрофата с децата, които се удавиха в река Лим. На въпроса му каква е причината, тя отговори:"Страшно е!" И нищо повече! Това, че е страшно всеки може да го каже.

Е, малко ли е?
Вера е велика жена.
И като е могъл всеки да го каже, защо не го е казал?

А нима не бе страшно?!

# 202
Не помня кой ми го беше обяснил, но когато му гледат на човек ясновидеца вижда дадено събитие в бъдещето, но когато дойде момента не е гаранция, че наистина ще се случи, защото е възможно от ред други събития да се промени пътя на човек и това събитие, което са го видели от миналото въобще да не се случи.Не знам дали ме разбирате....Донякъде като цяло му е предначертано бъдещето на човек, но някои събития и действия може да станат по друг начин или по друг път, в друго време.
Говорила съм с двама ясновидци с голяма познаваемост при мен, относно вероятността за сбъдване на някакви събития. Обяснявали са ми така, че има събития които твърдо е сигурно, че ще се случат / например за кого ще се омъжиш, колко и какви деца ще имаш, не винаги, давам примери/, има други който са по-малко вероятни, но са например със 70% вероятност, други с 50% и т.н. Под 50% не се брои за случване, то зависи и от обстоятелствата и се следи как се променят те и дали се увеличава или намалява вероятността за случване. Както едната ясновидка преди време ми каза: от теб зависи синът ти да е с или без операции

# 203
Не помня кой ми го беше обяснил, но когато му гледат на човек ясновидеца вижда дадено събитие в бъдещето, но когато дойде момента не е гаранция, че наистина ще се случи, защото е възможно от ред други събития да се промени пътя на човек и това събитие, което са го видели от миналото въобще да не се случи.Не знам дали ме разбирате....Донякъде като цяло му е предначертано бъдещето на човек, но някои събития и действия може да станат по друг начин или по друг път, в друго време.
Говорила съм с двама ясновидци с голяма познаваемост при мен, относно вероятността за сбъдване на някакви събития. Обяснявали са ми така, че има събития които твърдо е сигурно, че ще се случат / например за кого ще се омъжиш, колко и какви деца ще имаш, не винаги, давам примери/, има други който са по-малко вероятни, но са например със 70% вероятност, други с 50% и т.н. Под 50% не се брои за случване, то зависи и от обстоятелствата и се следи как се променят те и дали се увеличава или намалява вероятността за случване. Както едната ясновидка преди време ми каза: от теб зависи синът ти да е с или без операции

Подкрепям!

# 204

Аз лично винаги ги питам: Според  Вашето усещане/виждане/информация и т.н.с каква степен на вероятност е да се случи това, което  ми казвате, виждате  ли го като  сигурно или не напълно , това крайният резултат ли е или е нещо междинно; за да се случи еди какво си, което ми казвате, трябва ли аз да направя нещо за сбъдването му, зависи ли нещо от мен, има ли някакво условие за сбъдването....така че , предварително си изяснявам какво точно твърдят, че ще стане , за да е напълно ясно , без условности и да няма после-ама, то тя така каза и щеше да е вярно и да се случи, ама понеже  еди какво си...

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 11:26 от ryannn

# 205
Здравейте,
Някой може ли да ми изпрати телефона на Здравка от Велико Търново?

# 206
Някой знае ли за добра гледачка или ясновидка в Русе. Моля да ми пише на лични и ако може номера на Здравка от Велико Търново също там да ми го изпратите. Благодаря  Simple Smile

# 207

Аз лично винаги ги питам: Според  Вашето усещане/виждане/информация и т.н.с каква степен на вероятност е да се случи това, което  ми казвате, виждате  ли го като  сигурно или не напълно , това крайният резултат ли е или е нещо междинно; за да се случи еди какво си, което ми казвате, трябва ли аз да направя нещо за сбъдването му, зависи ли нещо от мен, има ли някакво условие за сбъдването....така че , предварително си изяснявам какво точно твърдят, че ще стане , за да е напълно ясно , без условности и да няма после-ама, то тя така каза и щеше да е вярно и да се случи, ама понеже  еди какво си...
Ти хубаво ги питаш, но много неща зависят и от самото духовно и енергийно ниво на самият ясновидец, визирам, че може да не се разберете и говорите на различен език

# 208
Здравейте
Може ли някакви отзиви за Марина (графа)

# 209

Аз лично винаги ги питам: Според  Вашето усещане/виждане/информация и т.н.с каква степен на вероятност е да се случи това, което  ми казвате, виждате  ли го като  сигурно или не напълно , това крайният резултат ли е или е нещо междинно; за да се случи еди какво си, което ми казвате, трябва ли аз да направя нещо за сбъдването му, зависи ли нещо от мен, има ли някакво условие за сбъдването....така че , предварително си изяснявам какво точно твърдят, че ще стане , за да е напълно ясно , без условности и да няма после-ама, то тя така каза и щеше да е вярно и да се случи, ама понеже  еди какво си...
Ти хубаво ги питаш, но много неща зависят и от самото духовно и енергийно ниво на самият ясновидец, визирам, че може да не се разберете и говорите на различен език

Съвсем конкретно формулирани, ясни, кратки  въпроси се разбират от всяко непоставено под запрещение лице.Особено пък по темите, по които то самото ти говори срещу заплащане.Колкото до  духовното ниво на ясновидеца....

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 21:13 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт