Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 653
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
а може ли тел. на лични някой да прати?

# 241
а може ли тел. на лични някой да прати?
0889 46 16 35 Emiliq-" Пиротска"

# 242
Някой да има връзка с Емилия от Лондон. Добавих я в скайп писах и на пощата но 2 седмици вече няма отговор Sad

# 243
Някой да има връзка с Емилия от Лондон. Добавих я в скайп писах и на пощата но 2 седмици вече няма отговор Sad
И аз писах на Емилия / Лондон преди седмица ,но отговор нямам. Ако някой е ползувал услугите й ,моля да каже как и колко се плаща.  Трябва да докладвам ,днес най после се свързах по телефона с "моята" ясновидка. В момента в който се включи телефона чух - Здравей Нина! Успокои ме, че заболяванията ми не са от външни сили ,тяхното действие е приключило. Каза .че в никакъв случай не бива да ползувам магнитната постелка.която е опасна за моето здраве. Питах я и за друго .сега и за бъдещето. За бъдещи проблеми отговорите й не бяха конкретни. Не може да се разчита на прогноза. Преди 15 години ми каза ,че не само че няма да работя в чужбина ,но не трябва и да мисля за това. Гогато след 3 месеца й се обадих ,че полудявам ,умирам ми каза-Аз какво ти казах. Връщай се веднага.

# 244
Момичета, Валентин отговаря ли на конкретен въпрос?

# 245
Еми отговаря, питаш си каквото искаш...
А Емилия от Лондон вече една година не ми отговаря, така че не се притеснявайте, че на вас някакви си 7 дни не ви е писала  Laughing

# 246
Никога не съм питала Емилия.. Не си спомням - пишеш на e-mail, питаш.. а после как плащаш? Интресува ме само един въпрос - как да го задам?

# 247
Никога не съм питала Емилия.. Не си спомням - пишеш на e-mail, питаш.. а после как плащаш? Интресува ме само един въпрос - как да го задам?

Нищо не разбрах от поста.

# 248
Току-що изпратих запитване до Емилия. Ще споделя после.

# 249
Някой ходи ли при жената която гледа на две чаши кафе? Аз два пъти ходих  и двата пъти ми каза едни и същи неща, едно към едно, с едни и същи думи. Възможно ли е?

# 250
Някой ходи ли при жената която гледа на две чаши кафе? Аз два пъти ходих  и двата пъти ми каза едни и същи неща, едно към едно, с едни и същи думи. Възможно ли е?

ми зависи какви са тези неща..ако са общовалидните за всеки е нормално ( че ще пътуваш,срещнеш стар приятел и тн), но ако са специфични значи явно са истина. Аз съм ходила веднъж, питах доста неща,но за някои си каза, че не може нищо да каже..

# 251
Тук ми  бяха дали номер на двете чаши.Дадох го  на приятелка и тя ходи.Остана доволна.Познала е доста минали работи за бъдеще още е рано да се каже понеже,това дет чака е предвидено за края на март тогава е края на конкурса дет участва. ас не съм ходила притесни ме аромата дет описа приятелката ми.В същия район ходя при друга но нейни контакти,мога да дам само на лс и то на някой в нужда не дет ходи само за спорта.Номера имам от жена във форума.

# 252

Да. Ако си си й разказала историята и си я питала въпроси, е запомнила. Ако не си, следи да видиш какво ще стане. При мен обичайно нещо подобно се е случвало.

# 253
Аз ходих при Валентин, като се интересувах за здравето на баща ми. Той ми каза, че всичко е наред и няма проблеми, но днес му излязоха резултатите с диагноза карцином Sad.

# 254
Тук ми  бяха дали номер на двете чаши.Дадох го  на приятелка и тя ходи.Остана доволна.Познала е доста минали работи за бъдеще още е рано да се каже понеже,това дет чака е предвидено за края на март тогава е края на конкурса дет участва. ас не съм ходила притесни ме аромата дет описа приятелката ми.В същия район ходя при друга но нейни контакти,мога да дам само на лс и то на някой в нужда не дет ходи само за спорта.Номера имам от жена във форума.

само моля ви не й публикувайте телефона на жената, изрично моли да не се пуска във форума публично, а да се дава на нуждаещи се хора по преценка.

поздрави

Общи условия

Активация на акаунт