Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 531
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
А жената, при която праща за "чистене", и тя ли е в Ямбол?
Имат ли тарифа твърда, или кой - колкото?

Жената,която чисти,е в чужбина.Оставих данните на Мария и чрез нея си получих нещата.

МАрия взима,колкото оставиш.За разваляне таксата е 350.

# 406
Че това за много хора е половин заплата. Боряна взема 75 лева за три сеанса по 25 всяко, като третото не е задължително и можеш да минеш с 50. Хем работи в София и някои от клиентите й са хора с бизнеси. И не се налага да й ходиш в къщата, аз на врачка в къщата повече няма да вляза, нали знаете че психическата сила на човек върху теб може да се увеличи като си на негов терен. На твой терен пък може да захвърли нещо.

# 407
За Боряна Ангелова ли иде реч?
Тя как точно "чисти"?
Да, 350 лв. е много. И няма как да ги дам.

# 408
Да, Боряна Ангелова. Чисти аурата и чакрите с рейки. Точната техника не ме е интересувала, бях в такова състояние че не ми пукаше, трябваше ми каквото и да е. И ми помогна, стягането което имах изчезна постепенно. Тогава изпадах в ПА. Може да работи и от разстояние. Тя всъщност се занимава основно с това. Но не си мислете, че след изчистване няма възможност някой ден пак да се замърсите - по принцип всяка негативна мисъл е вид автомагия. Затова и се старая да не се дразня за глупости. Дори казват, че автомагията е дори по-силна от магията от чужд човек. Пък ако се движите в средата на отровни хора трябва да си изграждате някакви защити. Единствената при която се престраших да ида на нейн терен беше Вая и според мен си заслужаваше. Но дори тя ми взе по-малко, а беше медийна звезда по Канал 2001. Не казвам, че тази Мария е лоша или не познава, не съм ходила, но за мен това са много пари просто.

# 409
Здравейте момичета,

не че нещо, ама това с чистенето срещу толкова пари ми изглежда малко шантаво. Потърсете информация в нета за чистене на магия по метода на Петър Димков. Скоро ходих при една жена, която го препоръчва този метод и нищо не иска за да ти даде листчето с указанията. Тя не желае да влиза в темата информация за нея, но то и няма нужда Simple Smile Преценете, ако наистина някоя от вас е сигурна че има направено такова нещо, че то може просто да има периоди, в които не върви. Ритуала изглежда малко откачен, но имайте предвид, че самият Димков е казал че трябва да се плати с нещо, т.е. по-добре да е с някакви усилия и жертви.

поздрави

# 410
По принцип има техники и за самопочистване без посредник. Има и курсове по рейки, където ги учат да се чистят и лекуват сами. Аз вече не търся врачки, защото няма как да знам няма ли да ми привнесат негативна информация. Всичко с тях си е риск. Затова ще си остана май само с двечките. Wink

# 411
Знам, че има човек, който ходи и плаща, за да вреди. Какви са тези, дето вредят по поръчка, е друга тема.
След като съм вече засегната, не виждам начин да се "самопочистя". Това обаче не е най-лошото. Лошото е, че се вреди на децата.

# 412
Съжалявам, дано намериш твоя човек! Късмет, ще ти е нужен сред толкова плява! Hug
Скрит текст:
Аз от тук с огромно желание взех телефона на една жена, но тя ме излъга че е болна и не приема. Така беше излъгала и друга потребителка, като в същото време трета била при нея в същия ден. Няма да се доверя на човек с претенции за духовност способен да лъже така на дребно и то за болести.

# 413
Здравейте  Simple Smile, от доста време ви чета,но чак сега реших да се регистрирам. Искам да ви помоля ако някоя от вас е ходила при Себа от Шемшево да ми сподели мнение. Предварително благодаря!  Hug

# 414
  • В.Търново
Здравейте  Simple Smile, от доста време ви чета,но чак сега реших да се регистрирам. Искам да ви помоля ако някоя от вас е ходила при Себа от Шемшево да ми сподели мнение. Предварително благодаря!  Hug
Аз не съм доволна.

# 415
Аз не съм доволна.
Няколко пъти съм писала за нея. Виж в профила ми.

# 416
Цитат
Тогава реших, че ще си го връщам по неестествен начин - както ми го бяха отнели: намирах пред къщата си муски с арабски писания, яйца, сапуни, кръстове по цялата си врата. Страшно много пари дадох тогава по врачки. Ходих при всевъзможни врачки, нумеролози, екстрасенси, ходжи, имами, в специална джамия в Истанбул, в Москва при психотерапевт. Водих си списък - 87 врачки и гледачки. Не го препоръчвам на никого, нищо добро не видях от тези скитания”, признава в типичния си откровен стил Червенкова в своята книга, в която описа преди 7 години и втория най-драматичен момент в живота си – покушението срещу нея.
http://pik.bg/%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8F-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2% … 8-news114507.html

# 417
аз също правих това изчистване при мария,на мен ми взе 300 лв.това беше миналата година юли месец и тогава ми каза че тази жена,която уж живее в чужбина е тук, но след 1 седмица си заминава и после от чужбина няма как да прави неща и да ги праща.събрах парите и ги пратих,но никакъв резултат от това чистене

# 418
  • София
Момичета , моля ви за мнение за Ангелина , знам че е коментирана преди , но не успях да намеря в коя тема.Не съм обърнала внимание на коментарите за нея , защото не мислех да я посещавам, но сега една позната ми разказа за сбъдната от Ангелина прогноза , която е била различна от прогназата на всички останали , които е посетила.За това реших да ида ,но ми се ще още малко информация за нея да посъбера.

# 419
Момичета , моля ви за мнение за Ангелина , знам че е коментирана преди , но не успях да намеря в коя тема.Не съм обърнала внимание на коментарите за нея , защото не мислех да я посещавам, но сега една позната ми разказа за сбъдната от Ангелина прогноза , която е била различна от прогназата на всички останали , които е посетила.За това реших да ида ,но ми се ще още малко информация за нея да посъбера.
Коя Ангелина? Ако е беззъбата ромка от Търново, по-добре да си направиш харакири.

Общи условия

Активация на акаунт