Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 531
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Прочетох всички публикации на eshil и не е вярно, че коментира само Елвира, въпреки, че и аз съм

скептична относно нея. Но в крайна сметка не всеки гадател познава и помага на всеки, разбира се

за съжаление......

# 436
Еее,на мен пък ми се случи нещо много гадно,бях предупредена,но си мислех,че няма да стане.

# 437
Еее,на мен пък ми се случи нещо много гадно,бях предупредена,но си мислех,че няма да стане.

От кой беше предупредена, ако не е тайна?

# 438
  • София

Прости искреността ми, ама ти не се вслушваш много, много в съвети. Peace
Дано всичко се оправи. Praynig Praynig Praynig

# 439
И аз мислех,че Елвира отговаря само ако има информация за тебе, но на мен ми е писала на 2 имейла и няма как... общувала съм само по имейли с нея,но всичко, което каза е така. За бъдеще само отсече, че това, за което питам няма да стане. И не стана..само не знам на нейния имейл няколко човека ли отговарят ,сама ли работи...

# 440
Еми,моя приятелка,с която работехме заедно,напуска.Разбирахме се перфектно.Имах си поне опора,а сега оставам сама.Толкова ми е гадно,но нищо не мога да направя.Та Мария ми каза това,както и каза,че аз няма да си сменя скоро работата и е така-колкото и да опитвам и да ходя по интервюта-не става.

# 441
Спри се бе, жена.

# 442
Както се казва в една реклама на кисело мляко с нишесте " Няма свършване". Та и тук така-  " няма спиране " с явни и завъртяни (уж) реклами и безбрежни глупости.Все пак, за пари става дума...

# 443
Привет,

може адрес на сайта на Елвира или тел. номер?

Благодаря предварително!

Поздрави

# 444
Виждала три планини в кафето, които били някаква пречка...това като го прочетох и веднага се сетих за моите планини-Цеца Не Става и този пост го потвърждава!!!Възможно е да има проблясъци, които бих имала и аз само при вида на човека, но познаваемост-едва 10%...

# 445
А тези "планини" дали са реални или не са копирани от твоя пост?

# 446
Не съм тук, за да си чеша езика и да правя реклама на някого. Не ми плащат за подобна дейност все още. Споделям мнение за хора, при които съм бил, не защото си нямам друга работа, а защото мисля, че го дължа поне на тези, които ми писаха на лични, дадоха ми съвети и изказаха мнение и препоръки, за което им благодаря. Не съм давал и препоръки при кого да ходите или не. С тази жена се видях за първи път в живота си, още повече аз съм от Бургас, тя е от София. Не я познавам и не знам нищо за личния й живот или социален статус. Впечатли ме като мъж и дори съжалих за момент, че не съм с десетина години по-млад и вече съм семеен. Не, че жена ми не си я харесвам за това, което е, но и не съм бил с вързани очи. Крайно сериозна е като човек или поне към мен така се държа. Не изрази емоция на лицето си, не се и усмихна. Чувствах се като на бизнес среща, не на консултация. Бих я определил като властна жена може би, а може и да греша в преценката си. Освен с женственост, ме впечатли и с висока познаваемост. Не каза нищо, което да е излишно или грешно. Може би в пряк контакт е по-силна, но назоваваше директно цели имена, не само букви, както и други неща в детайли. Не ме попита имам ли познат с буква Б или В и кой е зодия Телец, има ли такъв, пък после да се чудя десет дни кой ще да е. Не обърка ни едно име, град, родство или минало събитие, пряко касаещо ме. Каза доста неща за близкото бъдеще, като някои от тях са факт. Досега не ми се е случвало подобно нещо. Гледали са ми на кафе, карти, някакво топче, на което викат махало, на Коран, та чак на ръка. Не знам дали изобщо тази жена има приемен ден, офис или каквото и да било. Каза, че пари за гледане не взима и не пожела да ги вземе.Каза, че ясновидството не й е професия и не желае да й давам заплата за това. За магията каза, че работи с други свои колеги, на които помагала с дарбата си, но не настоя да я разваляме при нея, дори каза да потърсим някого в нашия район, който да ни помогне. От жена във форума разбирам, че Елвира отказвала лични срещи. Реклама се прави на някой, който си вади хляба от това и чака опашки от баламурници пред вратата си. Освен за Елвира съм коментирал и други хора в поста си, от които съм доволен и с които се срещнах по време на пътуването ни. Решението да разваляме магия при Елвира го взехме двамата с жена ми и то почти месец след срещата с нея. Какъв ще е резултатът мога само да се надявам в момента. Достатъчно пари сме дали до сега по лекари и по гледачки. Ако не стане, ще търсим друго. Лошото е, че повечето те гледат в ръцете и чакат да отвориш портмонето. Дали това ще помогне на сина ми не знам, но лично аз снощи четох молитвата, която ми прати и тази вечер ще я чета наново. С жена ми имаме надежда, че ще се получи, защото я казвам с цялото си сърце и желание и ще продължа да го правя, а някъде четох, че човек трябва да има вяра като прави нещо, ние имаме и родителска любов.

# 447
А тези "планини" дали са реални или не са копирани от твоя пост?

Бачкам по дванадесет часови смени като луд, пристанищен бараба съм, както се наричаме сами. Изнасям по дванадесет часа на ден тонове скраб, силитра и Бог знае още какво, мислиш ли, че имам реалното време и желание да седна да се ровичкам в постовете на всеки тук и да търся планини из форума. Ще въздържа циничната си уста за доковете, въпреки, че в момента ха ми е на езика да го изплюя.

# 448
Спокойно-не е нужно да даваш обяснения-доволен си и толкова! Недоволен си - пишеш защо и от кого...и се надявам детето да е добре!!! Успех! Hug Hug Hug

# 449
Има ли доволни от разваляне на магия при Елвира?

Общи условия

Активация на акаунт