Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 580
  • 768
  •   2
Отговори
# 450
Има ли доволни от разваляне на магия при Елвира?
Назад някъде в предишната тема имаше коментар за ритуалите на Елвира,но не беше положителен.Това не означава че при теб няма да подейства,надявам се да има резултат,при мен отговора беше напълно противоположен на всички останали/Валентин,Емилия,Пепа,Невена и тн./ и силно се надявам да е сбъркала Praynig

# 451
Да питам за двама "специалисти".
1. Ходжата в Смядово, не го знам как се казва, мъж бил.
2. Ходжа в с. Овен, Дуловско - освен, че не знам как се казва, не знам дали е мъж или жена.
Някой ходил ли е? Отзиви - добри, лоши, смесени?

# 452
  • Под Слънцето
Да питам за двама "специалисти".
1. Ходжата в Смядово, не го знам как се казва, мъж бил.
2. Ходжа в с. Овен, Дуловско - освен, че не знам как се казва, не знам дали е мъж или жена.
Някой ходил ли е? Отзиви - добри, лоши, смесени?

Преди време  търсех инфо за  една лелка нейде исперихско..Оказа се неква лелка с много дълга манифестация отпред , баш в тва село .. Та  сигурно за нея  питаш.

# 453
Здравейте, интересувам се от координатите на жена на име Марица , която гледа на кафе във Варна . В тема през 2008 се споменава за нея , но нищо повече . Моля ако някой знае нещо да ми пише .
Благодаря предварително.  bouquet

# 454
Не, село Овен е в Дуловско. Не е в Исперихско.

# 455
  • Под Слънцето
За  същото село говорим.Просто инфото ми беше първ. за района на Исперих от един клиент , та жена му стана дума,че ходила и тя насам -натам за магии и разваляне.После  намерих нейде из нета , мисля в клубовете на dir-а , къде и що, но  така и не отидох. Имаше и стационарен номер даже. Потърси.

# 456
Здравейте,мили дами.От известно време ви следя с интерес и реших да ви поздравя.Късмет и здраве на всички.Ако има нещо интересно,ще се похваля.Поздрави.

# 457
Колко време след като изпратите парите на Елвира, Ви праща напътствията?

# 458
Не съм доволна, говорила е общи работи, които важат за всеки, неопределени неща! Тя не знае.

# 459
не съм доволна от леля Искра, говори общи работи и повечето мен ме пита, а не тя да казва!

# 460
На мен Искра мии познна  само за минало.Бъдеще е кръгла нула.Няма и как да уцели щото единия от героите в фила дет видя няма дда остане в следващите кадри..На приятелката  ми позна само две работи а  за всичко останало  пак нула.Не дадохме и лев два..За миналто я признавам.Досега само четири жени  са ми познавали на сто. процента..едната е елвира, втората е ели.за третата питахх преди време дали е жива  четвъртата не помня името беше от бургаско един град.Цеца не позна абсолютно нищо.Професорът ми позна всичко което исках да знам за жалост като звънях отказа пак да ме приеме.На мартин захариев звънях по телефон пълен идиот нищщо не хвана.От импуллсния само тони съм доволна всичко ми се сбъдна но напоследък не  мога да я нацеля на смяна все съвпада аз като съм на работа.Румина е пародия няква кат сирма.станка от русе гледа по тел но казва две думи и спира иска сто лева да каже повече.
а мен е говорила общи работи и основно тя ме е питала, а не е ми врачувала, не съм доволна!
Н

# 461
За  същото село говорим.Просто инфото ми беше първ. за района на Исперих от един клиент , та жена му стана дума,че ходила и тя насам -натам за магии и разваляне.После  намерих нейде из нета , мисля в клубовете на dir-а , къде и що, но  така и не отидох. Имаше и стационарен номер даже. Потърси.

Счупих се да търся два дни и нищо...
Ама нищо.

# 462
Колко време след като изпратите парите на Елвира, Ви праща напътствията?

От около месец ползвам услугите на Елвира. Първо й зададох въпрос. Отговори ми след 2-3 дни. Нямам профил във фейсбук или подобни, но ми отговори доста точно. Нямам магия, за което се съмнявах, но ми каза, че може да ми помогне за проблема, който имам. Страх-нестрах, колкото и да бях скептична й изпратих пари. Мина близо седмица и вече бях решила, че ще пия една студена вода и получих мейл с инструкции. Междувременно си писах някоко пъти с едно момиче от форума, което я беше хвалило в предишната тема. То ме успокояваше, че жената е коректна и щом е казала, че ще ми помогне, значи ще го направи. С времето разбрах, че се иска търпение и за отовор на имейлите ти и за резултатите. Надявам се скоро да мога да се похваля и с разрешаване на проблема.

# 463
Тя тн Елвира не е ли от Бургас? Онзи потребител горе що рече, че е пътувал от Бургас до София зада се срещне с нея?

# 464
Тя тн Елвира не е ли от Бургас? Онзи потребител горе що рече, че е пътувал от Бургас до София зада се срещне с нея?
Всъщност не си спомням,но не е ставало въпрос до сега от къде е Елвира newsm78.Аз останах с впечатление че е от София и въпросният господин и съпругата му са пътували от Бургас до тук за да се срещнат с нея и явно са използвали случая да посетят и Валентин.

Общи условия

Активация на акаунт