Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 531
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
  • Под Слънцето
За  същото село говорим.Просто инфото ми беше първ. за района на Исперих от един клиент , та жена му стана дума,че ходила и тя насам -натам за магии и разваляне.После  намерих нейде из нета , мисля в клубовете на dir-а , къде и що, но  така и не отидох. Имаше и стационарен номер даже. Потърси.

Счупих се да търся два дни и нищо...
Ама нищо.

мм. или не си търсила или  пишеш нещо грешно..

що на мен ми излезе  като първи резултат , това което написах в полето за търсене?
или в моето село гугъл дава различно инфо?

# 466
Ти какво пишеш в Гугъла?
Пиша - ходжа село Овен, ходжа в Дуловско, баба Оман от село Овен /така се казвала, разбрах/, гледачка в село Овен... На зор съм, как да не търся?
Става дума за дете...
Да, и в клубовете на дира рових и търсих. Или съм толкоз тъпа, или ...
Няма значение, ще ходя да я търся на място.

# 467
  • Под Слънцето
гледачката баба Оман ти излезе у форума на Шумен..
Що не звъня в кметство или поща на селото, а? Толкоз искате всичко и веднага да ви се сервира..
баба ти Оман е починала.  Приемницата й Хайрие - също. В момента в селото / турско е/ има 2 гледачки-

086252282  Зейниш    и Мукадер - живее  до Зейниш и нямала дом. тел.

Ма много са приказливи по селата по кметства и пощенски станции ше знайш..
Само трябва човек да си направи лекото усилие да набере няколко копчета на телефона си..

# 468
Добре де, сигурно заслужавам да ми се скараш. Това във форума на Шумен го видях.
За баба ти Оман писах съобщение на потребителя. Ама не е ясно дали е активен.
Между другото, мислех да звънна в кметството. Ама не посмях. Защо - питай ме, не мога да ти кажа. Не е защото ми свиди да платя разговора.
Благодаря за подробната информация. Знам, че селото е турско. Дано да говорят български, че почти нищо не разбирам на турски.
Задължително ще пиша, като ида - и дали познават, и дали помагат.
До десет дни ще гледам да ида.

# 469
  • Под Слънцето
арно. ше чакам обратно инфо.
и друг път не се колебай да звъниш и разпитваш. и без тва по селските администрации им е скучно

# 470
Здравейте, много малко открих за Ангел Димитров от Дианабад. Някой може ли да даде отзиви? Мерси!

# 471
А тези "планини" дали са реални или не са копирани от твоя пост?

Бачкам по дванадесет часови смени като луд, пристанищен бараба съм, както се наричаме сами. Изнасям по дванадесет часа на ден тонове скраб, силитра и Бог знае още какво, мислиш ли, че имам реалното време и желание да седна да се ровичкам в постовете на всеки тук и да търся планини из форума. Ще въздържа циничната си уста за доковете, въпреки, че в момента ха ми е на езика да го изплюя.
Барба, откога  край София има море?

# 472
Той не живее край София, затова до него има море.Това отдавна е съвсем ясно.Както и доста други неща в тази история и не само в нея...Money makes the world go round....ако обобщим случките и сказките към тях.

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 17:25 от ryannn

# 473
Никой ли няма координатите на Марица?

# 474
Момичета някоя да се похвали със сбъднати или несбъднати прогнози. При мен няма никакво развитие Sad

# 475
Момичета някоя да се похвали със сбъднати или несбъднати прогнози. При мен няма никакво развитие Sad

При мен няма сбъднати, скоро направих пак анализ на казано от ясновидци. Ще изчакам още и ще пиша пак за всички посетени от мен, макар че ще се повторя очевидно. Sad къде са тези, които познават? Имам и още прогнози, но не са за близките седмици или месеци.

# 476
И при мен няма от позициите на 3-4 минали години,а обиколих повечето нашумели..
Само дребни,ежедневни,незначителни неща,които тогава ме накараха да им повярвам...

# 477
Аз имам доволна сбърдваемост за последната година и половина, но последните 3 месеца не съм ходила и нито имам прогнози, нито нещо кой знае какво се е сбъднало старите - всъщност само едно нещо. В един момент много ми се бяха забавили прогнозите, мислех, че няма да стане нищо.

На лични ме питат за Елвира - това недоразумение в комбина с Бобо просто злоупотребява с хорската наивност. Отвратена съм до какви висоти може да стигне измамата. А още повече - колко наивни са хората. Но ако бъркам, естествено са добре дошли публично във форума да ми познаят и двамата и ще ги призная. Особено зле настроена съм към тях, тъй като не понасям хем самозвани, хем да се гаврят с човешките чувства, а с мен точно това се случи - гавра.

# 478
  • Под Слънцето
Ееее, един да го каже публично! Още при появата на тва "чудо" се опитах да намекна за бобката.. ама не, даже постовете ми бяха изтрити.. Щото паметта е къса. А за самочувствието да не продумам.

# 479
  • В.Търново
Особено зле настроена съм към тях, тъй като не понасям хем самозвани, хем да се гаврят с човешките чувства, а с мен точно това се случи - гавра.
Но това са 90% от ясновидците и гадателите.Просто хората се лъжат.Дори баба Ванга е имала пропуски и грешки.

Общи условия

Активация на акаунт