Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 501
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
От кв. Изгрев съм, ако искаш и блока си да ти дам и направо да те чакам пред нас да ме разгледаш по-отблизо. Ако не можеш да откриеш лесно блока, мога и пред Плазата да изляза или на подлеза, зависи от коя страна ще дойдеш.

# 496
От кв. Изгрев съм, ако искаш и блока си да ти дам и направо да те чакам пред нас да ме разгледаш по-отблизо. Ако не можеш да откриеш лесно блока, мога и пред Плазата да изляза или на подлеза, зависи от коя страна ще дойдеш.
Чудесно, значи при тебе идват парите на балъците. Или чий го крепи Елвира в София. Не ви се връзват нещата. Добра постановка, но съшита с бели конци.

# 497
Сигурно да идват парите, направо от банката в хола си ги вадя. При мен пари идват, но от работата, с която години вече си вадя хляба. Не разбрах коментарът ти за Елвира и София, но защо не вземеш да й се обадиш и лично не я питаш, а може и кафе да пиете някъде та да ти се изясни по-добре. Доколкото знам и други са ходили при нея, вземи ги попитай.

# 498
Сигурно да идват парите, направо от банката в хола си ги вадя. При мен пари идват, но от работата, с която години вече си вадя хляба. Не разбрах коментарът ти за Елвира и София, но защо не вземеш да й се обадиш и лично не я питаш, а може и кафе да пиете някъде та да ти се изясни по-добре. Доколкото знам и други са ходили при нея, вземи ги попитай.
Нещо се обърка схемата. Нали отказвала лични срещи. Да, да, личните срещи ги провежда под името
Елена и то по хорските коли.

# 499
Не знам за какви схеми говориш, нито ме интересува. Потребителка тук ми писа, че отказвала лични срещи, аз съм се срещал с нея в заведение. Други потребителки са ми писали след поста, че също са се срещали с нея. Когато я видях не се е представила с име Елена, а Елвира. То по твоята логика сигурно целият Бургас сме Елвира.

# 500
  • Под Слънцето
баси филма@!

от време на време става много забавно тук..

# 501
  • В.Търново
Какво ще ме посъветвате-Милка от Караисен или Веска Ковачева от Джулюница?
Здравей! Пиша на теб и на останалите които участват в темата.

Благодаря ти!Аз мисля да ида при Веска от Джулюница, но др.месец.За Плевен също се интересувам и аз.

# 502

Благодаря ти!Аз мисля да ида при Веска от Джулюница, но др.месец.За Плевен също се интересувам и аз.
Аз досега не съм чувала за тази цена даже името на мястото ми е непознато. Надявам се да споделиш мнение след посещението Simple Smile

# 503
Здравейте, знаете ли дали Адриана Миронова от Рудозем приема в Неделя?  Знам, че работи 09-12, но дали и неделя?
Благодаря предварително

# 504

Здравейте, при Веска съм била много пъти. При мен познава САМО за здраве и дали има направена магия, но не разваля. За нищо друго прогнозите и са били грешни.
Милка от Караисен нищо не ми позна, бях преди много години, така, че няма как вече да и се случат предсказанията.

# 505
Ами ако след целия този филм още някой прати пари на Елвира, сам ще си е заслужил да го лъжат.
Нямам време да се върна назад и да потърся кой я спомена за пръв път.
Как бе, морски, нали сина ти щеше да се влошава, ако не развалите магията???
Пък не търсел изцеление...
Търсите си балъци...
Отказвала двайсет лева, ама стотачките ги прибира с кеф. Естествено, по банкова сметка /вероятно на чуждо име/, че ако й светнат ръцете с белязани пари... тя да не е проста... Защо в Бургас се превеждат парите?

# 506
При толкова яростен напън на някои " феномени" да бъдат забелязани, най-добре да им предоставим национална телевизионна изява.Едни " Господари  на ефира", например.Защо не?!Там си има утвърден сектор за такива чудесни таланти, които нямат какво да крият, а и то, срамна работа няма.Ето, фейсбук са си спретнали хората, сметка за набиране на средства са си открили, въпреки  голямата си заетост, когато не удостоят някой тежко закъсал с безплатнo свиждане насред работния ден , намират време и тук  да пишат чудесни неща  за себе си.Раздават се.Браво, лъвове, браво!Нека ударим едно рамо!

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 11:49 от ryannn

# 507
Докерче, описанията нещо не съвпадат - https://www.facebook.com/profile.php?id=100003235390229&fref=ts

# 508
Има още един профил във facebook:ПРОМЕНЕТЕ СЪДБАТА СИ!ОТ ВАС ЗАВИСИ!БЕЗПЛАТНО ЯСНОВИДСТВО ОНЛАЙН.e1lwira@dir.bg

# 509
Докерче, туй ли е снимката - тази на профила? Дето си бил много впечатлен...
Че то аз съм по-Убава бе...
Искаш ли да ти гледам  Mr. Green?

Общи условия

Активация на акаунт