Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 489
  • 768
  •   2
Отговори
# 510
Само искам да споделя с вас,че се случи още нещо за съжаление лошо/става въпрос за смърт на мой близък/,което Валентин позна,даже и срока... CryТоку що ми съобщиха и пиша веднага,но за най важното още има да чакам

# 511
Само искам да споделя с вас,че се случи още нещо за съжаление лошо/става въпрос за смърт на мой близък/,което Валентин позна,даже и срока... CryТоку що ми съобщиха и пиша веднага,но за най важното още има да чакам
Стига бе, Валентин ти е казал "смърт"? Бог да го прости човека!

# 512
Светъл да му е пътя! От лошото не можем да избягаме...

# 513

При мен също има доста сбъднати прогнози на Вальо. Сега чакам останалите. Започна да се усеща и ефекта от восъколееето.

# 514
Може ли да ми препоръчате добър астролог?

# 515
Ами ако след целия този филм още някой прати пари на Елвира, сам ще си е заслужил да го лъжат.
Нямам време да се върна назад и да потърся кой я спомена за пръв път.
Как бе, морски, нали сина ти щеше да се влошава, ако не развалите магията???
Пък не търсел изцеление...
Търсите си балъци...
Отказвала двайсет лева, ама стотачките ги прибира с кеф. Естествено, по банкова сметка /вероятно на чуждо име/, че ако й светнат ръцете с белязани пари... тя да не е проста... Защо в Бургас се превеждат парите?
kremache ги рекламира по-миналата година с някакъв сайт, доколкото си спомням, а миналата година пък с профила във ФБ. Тъй като си комуникирах с едно момиче, което им прати пари и май няма подобрение след тях, си направих труда да изчета постовете на кремаче, почти всички рекламират или сайта, или Фб страницата или самата Елвира.

# 516
Здравейте, дами   bouquet
Някой ползвал ли е услугите на Сирма от Бургас. Интересува ме по-специално ритуалите, които предлага.

# 517
  • София
 Shocked Какво става тук? Верно , човека от Бургас има нещо общо с Елвира???
 Човекът, дето всичко казва на жена си.
 Е, точно това, няма такова "животно". Wink
Нямам идея за Сирма. Помня, че й се обаждаха по телефона, ама... newsm78
Напиши в търсачката името й, (навсякъде) и ще излязат мнения. Peace

# 518
Мнения не ми излизат или не знам как да ги търся. Но, намерих цяла тема. Същата от Средец ли е? В обявите си пише Бургас...

Поправям си глупавият пост. Средец- област Бургас.
Не е цветущо положението с мненията за нея и ще съм пас. Днес и звъннах, защото ми беше скучно.. нацели нещо за мен, но явно всява паника излишно Wink

# 519
  • София
Да. Права си. Нещо е станало с търсачката. Нищо не може да се намери. Peace
Да се обърнем към модератор? newsm78

# 520
Здравейте, знаете ли дали Адриана Миронова от Рудозем приема в Неделя?  Знам, че работи 09-12, но дали и неделя?
Благодаря предварително

Да, приема и в неделя. Лошото е, че доста се чака. Просто трябва да отидеш по-рано - може би към 8 ч., но пак няма гаранция, че ще си първа. Успех!

# 521
Здравейте, знаете ли дали Адриана Миронова от Рудозем приема в Неделя?  Знам, че работи 09-12, но дали и неделя?
Благодаря предварително

Да, приема и в неделя. Лошото е, че доста се чака. Просто трябва да отидеш по-рано - може би към 8 ч., но пак няма гаранция, че ще си първа. Успех!

Благодаря много, знам, че трябва раничко

# 522
  • В.Търново

Аз досега не съм чувала за тази цена даже името на мястото ми е непознато. Надявам се да споделиш мнение след посещението Simple Smile
Аз вече веднъж съм ходила при нея.Но не каза много неща, а и аз не питах много.Помислих си за нея, че нещо е чалната жената, гримира се странно и говори на икона.Едно от нещата се сбъднаха, мислех, че нещо се бърка.Но една позната е ходила при нея и каза, че всичко на 100% й е познала.Понеже не познавам други ще ида при нея пак да видим....ще дам отзиви, но ще е другия месец може би..Село Джулюница се намира на около 40км. от Търново.

# 523
Интересно дали Кремъчето и Докерчето пишат от едно и също ай-пи...

# 524
И най-интересното е, че ццялата им дружина се омете, когато се разбра за какво иде реч.

Общи условия

Активация на акаунт