Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 387
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Восък бе, душо, куршум е друго. Куршум се лее с олово.
Нали съм войнствено настроена, все хладно оръжие ми е в главата.

Куршумите никак не са от раздела "хладно оръжие" .Към него спадат саби, ножове, брадви ..ей такъв арсенал- за рязане на глави на клиенти-мераклии, примерно.
Ако става дума за Валентин, той не свърши ли вече нееднократно тази работа при теб със замах от по 30 лв за 30 минути без бонус сбъдване?

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 03:16 от ryannn

# 571
Момичета намесвам се и аз в разговора за Валентин. Понеже преди години ходих при един мъж който отговаря на описанието ви за Валентин само че изгубих всякакви координати. Знам че въпроса е странен но имате ли представа откъде е родом? Simple Smile Само така мога да се ориентирам дали говорите за човека когото аз търся. Simple Smile Мерси предварително!

# 572
Ще ви разкажа за срещата си с Валентин..
Първо искам да кажа, че изобщо не говореше за миналото ми. Говори ми предимно за бъдещето и много малко за настоящето. От настоящето ми каза за някои черти от характера ми, които са ми слабост и трябва да ги променя-това е така и аз си ги откривам. Каза ми коя област ми е слабост, да- позна. Но като цяло не ми каза нещо, което да не може всеки да ми го каже след 4-5 мин общуване с мен. Питах го за един човек, с когото имаме връзка, как ще се развият нещата между нас. Той беше категоричен, че няма да се получи и ще се разделим до месеци. Интересното е, че бях ходила при друга жена, която гледа на кафе и преди ми е познавала, тоест имам и доверие, и тя ми каза, че с този човек няма да се разделим. Не знам на кого да вярвам, той ми постави срокове от няколко месеца, в които нещата при мен коренно ще се преобърнат и ми остава само да чакам и да видя дали ще се окажат верни прогнозите му. Иска ми се да потърся и трето мнение, който казва, че ходенето по такива места зарибява-да, прав е. Аз всеки път питам обаче само за едно и също нещо, което ме интересува, а до сега двама с коренно различни прогнози. Исках да ви попитам за тази жена на Пиротска.. ще погледна и назад в темите, но как се казва, как да се свържа с нея и на какво гледа? Както и тази с двете чаши от борово, макар че доколкото разбрах е много възрастна... Simple Smile

# 573
  • София
. Всички други, при които съм била, виждат същия човек, казват магия - не може да си измислят, защото посочват, че по времето, когато е правена първата магия, съм живяла в друго жилище, чуждо, посочват етажа и казват колко години назад е - всичко това чак да го измислят, е невъзможно.
, а

Кои са тези които ти дават чак такива подробности ?Аз се заинтересовах.Ако може повече инфо ще съм ти благодарна.

# 574
ако питате за Марица от Варна, имам телефон, но ми пишете на лични, аз съм много доволна от нея

# 575
Питах го за един човек, с когото имаме връзка, как ще се развият нещата между нас. Той беше категоричен, че няма да се получи и ще се разделим до месеци. Интересното е, че бях ходила при друга жена, която гледа на кафе и преди ми е познавала, тоест имам и доверие, и тя ми каза, че с този човек няма да се разделим.

Сподели, моля те, като минат тези месеци какво се е случило. Винаги е полезно да знаем дали предсказанията са се сбъднали на едни или други гледачи/врачки след предреченото време.

Исках да ви попитам за тази жена на Пиротска.. ще погледна и назад в темите, но как се казва, как да се свържа с нея и на какво гледа? Както и тази с двете чаши от борово, макар че доколкото разбрах е много възрастна... Simple Smile

Жената от Борово, или от Красно Село, както е правилно и тя сама твърди, не е чак толкова възрастна. Да болнава е, пенсионерка е, но си е на крака. Съветвам те да прочетеш в задните теми за нея - но не за познаваемост, а за обстановката, в която приема, защото може да се откажеш, ако си гнуслива и не понасяш силни мирзми.

За нея бих казала, че не казва нищо конкретно въпреки, че вижда доста неща като букви, задии и т.н. Дори не знам дали правилно тълкува нещата. На скоро си четох предсказанията и сравнявах какво са ми казали различните врачки. Тази от Борово говореше за хора и техните сериозни намерения, защото виждаше документи в картите. А друга гледачка ми каза за личности, които се занимават с документи или имат собствен бизнес. Така че ... има документи, но не знам кой ги е разтълкувал правилно Simple Smile Само да вметна ... и аз питам все за едно и също нещо.

Ако все още не са ти дали телефонният й номер, пиши ми на лични, ще ти го дам.

# 576
  • Близко съм
Здравейте, добър вечер! Искам да попитам за човек на име Тошо или цялото му име предполагам е Тодор от Пловдив,гледал чрез чертане на някаква пирамида, искал име и дата,месец,и година на раждане самият начин на гледане си има име започващо с К,но не запомних,много моля ако горе-долу сте добили някаква представа за този човек,тъй като нищо друго не знам за него да ми дадете координати. Макар информацията ми да не е ясна и пълна.

# 577
Момичета,какво стана с Елвира и прогнозите и...и ритуалите... newsm78

# 578
Момичета,какво стана с Елвира и прогнозите и...и ритуалите... newsm78

Елвира изчезна май от ФБ. Бях й писала в средата/края на Март и 2 седмици вече нямам отговор. Но не съм харесала страницата, може и за това да е.

# 579
  • София
Здравейте отново!
За пореден път ходих при Валентин, но от последния път не писах в темата тук, а изпълних препоръките му и в момента съм много щастлива! Вече мога да споделя, че нещата при мен се развиха страхотно и наистина бих искала и тук а благодаря на човека за това, което ми каза. Напуснах работа, където ме тормозеха и в момента започнах да работя по специалността ми и то с огромно удоволствие и висока заплата. Предния път ми каза да напусна смело и че около месец и нещо няма да работя, но след това ще открия професията, която ще ме прави щастлива. Така и стана, но за целта трябваше да го послушам и не съжалявам, че го направих.
Беше прав и за моята най-добра "приятелка". Човекът в когото се кълнях, че познавам на 100% се оказа като по филмите - поредният боклук, който трябваше да изхвърля от живота си преди да е направила още мръсно.

# 580
  • В.Търново
Този Валентин може ли да гледа по телефона или илейл?

# 581
Този Валентин може ли да гледа по телефона или илейл?

И аз се чудех за това, но май някъде четох, че може и по телефон ... от доста време си мисля да позвъня да питам, но последните коментари за него не бяха много положителни. Ако някой има информация, моля да сподели. Би било полезно и ако някой се е възползвал от услугите по телефона да разкаже за сбъдваемост на прогнозите му.

# 582
Привет момичета...отдавна не съм писала но Ви следя! Simple Smile И аз се интересувам от Валентин и контакта с него по телефона.....както и като период от време зааа много далечно бъдеще ли говори или.....и аз мернах някъде че ставало и по телефона...моля някой който има повечко инфо да напише ....и още нещо...искам да попитам за жената от село Тънково Бургаско....имаше много хвалби и доволни...някой да сподели като познаваемост....има ли нещо случило се вече...   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 583
Привет момичета...отдавна не съм писала но Ви следя! Simple Smile И аз се интересувам от Валентин и контакта с него по телефона.....както и като период от време зааа много далечно бъдеще ли говори или.....и аз мернах някъде че ставало и по телефона...моля някой който има повечко инфо да напише ....и още нещо...искам да попитам за жената от село Тънково Бургаско....имаше много хвалби и доволни...някой да сподели като познаваемост....има ли нещо случило се вече...   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Много хвалби и доволни със сигурност няма, едвам успях да изнамеря информация тук за нея. Само аз писах, че имам познати, които са останали доволни и за това я потърсих. Още нямам сбъднати прогнози, но и няма да имам скоро. Ако ти си се свързала с нея, моля те сподели някакви впечатления.

# 584
  • София

Много хвалби и доволни със сигурност няма, едвам успях да изнамеря информация тук за нея. Само аз писах, че имам познати, които са останали доволни и за това я потърсих. Още нямам сбъднати прогнози, но и няма да имам скоро. Ако ти си се свързала с нея, моля те сподели някакви впечатления.

Тъй като аз го дадох (май) този телефон се чувствам относително задължена....
Хвалби няма как да е имало. Момичетата от и около Бургас споделиха, че няма при кого да ходят. Затова написах 3 различни имена с телефони за бургаско. НЕ съм ходила при никого от тях. Далече ми е, а нямам особен проблем-за сега. И не вярвам в дистанционно ясновидство/гадателство. Особено, ако не сте се виждали.
И аз апелирам, който където е ходил да сподели. Hug Но, все пак това е форум, нищо не е задължително. Peace
 Hug 

Общи условия

Активация на акаунт