Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 419
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Вие на Кремъчето още ли се връзвате?
Кремъче, с мене се посъветвай. Гледам на крем-карамел. За лИбоФФ. Безплатно. Що на крем-карамел ли? Е, ми как ще свъртиш някого, като не можеш един крем да му завъртиш.
Само не разбрах, Елвира уж отказала магията, пък за работа действала newsm78 Да смениш доставчика ли...
Ясно е, че темата ще мине на лични. Тук работата върви на зле.
И както писах по-напред, да не сте в обувките на някои от търсещите помощ. Ще се спънете на първия завой...

Маме Маме....  Joy аз пък след толкова ясновиЦи и магЕсници ще взема да прогледна на шоколадов мус накрая...може даже и по-точно видиш ли да си предскажа... Joy #Crazy

# 601
  • бургас
Как изглежда този Любо?Българин ли е?Не ми е ясно как ще приема в Технополис newsm78

Ами около 40-те,приятен,не ми изглеждаше на ром Simple Smile.Моя позната много ми го похвали,но...,затова исках мнение ако някой го познава или е ходил при него.Месец е тук,месец го няма...И наистина приема в технополис Simple Smile

Странно,понеже преди гледаше легнал на диванчето с кърпа върху очите,в Технополис къде ли ще полегне.... Thinking newsm78 newsm78 Laughing Laughing

# 602
Сред пералните или тенджерите под налягане ...на кой щанд се взира в бъднините на клиентите?Преди бяха писали, че провежда сеансите си в Орландовци и че  сценката включва връзване/поставяне на кърпа на главата.Ако прилага същата технология и насред  магазина за битови ел.уреди, гледката ще е невероятна.
Joy
Благодаря, че ми повдигна настроението!!!

# 603
  • София

Още не сме правили 40 на баща ми
Скрит текст:
но наистина ми трябва да ида при някой за съвет имам си мои проблеми но нямам много пари за раздаване затова гледам да е някъде по тънко и да има полза.Не знам дчли е редно да ми се гледа като нямаме четирсет.За работата казвам че магията дет правих действа понеже някой пита.Напуснах сега не работя но все някой ме търси с предложение за работа явно няма срок магията само,дет аз не търся в момента

kremache, аз съвет не мога да ти дам при кого да отидеш, но ако можеш приеми моите най-искрени съболезнования за баща ти. Hug

# 604
Момичета, някой има ли телефона на Любчо от Шумен?
Ще Ви бъда благодарна, ако ми го дадете.
Поздрави

# 605
Поздрави
Ами нали точно него спрягат в горните постове,че гледал в Техномаркет Сф.

# 606
Поздрави
Телефона му го има в друга тема "Телефона на Любо от Шумен" мисля че беше.

# 607
Тел.:
   054 / 690 45
GSM:
   088 / 8 592 992
089 / 9 933 618

Писала съм го само 15 дни по-рано и само пет-шест теми по-надолу  Wink.

# 608
Мама Звярка,
Да си жива и здрава, много ти благодаря!

Между другото издирвам Светлана от Сухата река по телефона, но е изключен. Ходя периодично при нея и сега искам да я посетя.... Някой да знае друг телефон на нея, освен този който го имаме?

# 609
Привет , ще ходя при Вени в Овча купел.Някой от вас има ли мнение относно нейните способности ?

# 610
  • София
Привет , ще ходя при Вени в Овча купел.Някой от вас има ли мнение относно нейните способности ?

Аз ходих при Вени преди около година.Начерта ми едно розово бъдеще , едни цветя и рози , пари и т.н. да ми завиди човек. Към днешна дата нищо от предсказаното не се е случило.
Когато ходих бях доволна , то явно това е и целта да ни нарисува хубават картина , за да останем доволни , но е факт , че нещата не станаха така както каза или поне все още не.
Сподели после дали си доволна от нея , може пък да си зачакам още предсказанот неземно щастие  Joy

# 611
# 612
  • В.Търново
да, това е точно Веска Ковачева от Джулюница, при която мисля да ходя този месец.Ще дам отзиви как е минала срещата, когато се видим с нея.

# 613

Аз ходих при Вени преди около година.Начерта ми едно розово бъдеще , едни цветя и рози , пари и т.н. да ми завиди човек. Към днешна дата нищо от предсказаното не се е случило.
Когато ходих бях доволна , то явно това е и целта да ни нарисува хубават картина , за да останем доволни , но е факт , че нещата не станаха така както каза или поне все още не.
Сподели после дали си доволна от нея , може пък да си зачакам още предсказанот неземно щастие  Joy
Леля ми е ходила преди година  и беше доста доволна от нея.Познала е че снаха й чака бебе и че ще е момиченце ....

# 614
Привет отново, ходих при Вени в Овча купел. Не съм особено впечатлена ! Първо си записва рожденните дати на теб и семейството , оттам й става ясно семейна ли си или не,деца имаш ли....,после хвърля някакви карти като чете от книга коя карта какво означава и накрая вече един бърз поглед на кафето.Някой да знае , човек който наистина гледа на кафе и вижда бъдещето?

Общи условия

Активация на акаунт