Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 322
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
  • София
....Първо си записва рожденните дати на теб и семейството , оттам й става ясно семейна ли си или не,деца имаш ли....

Именно за това съм писала много пъти. Не можеш да си разкажеш цялата автобиография, пък после да ти "гледат". Така всеки ще налучка доста неща.
Под "гледане" аз разбирам следното: сядаш пред съответният човек и той ти казва какво "вижда" за теб и сем. ти. Така преценяваш дали можеш да му имаш доверие. Такива дето като седнеш и започнат :ама омъжена ли си, а детето как е, ама родителите ти не са ли разведени", хайде и без тях можем. Peace

# 616
Момичета,
Подновявам си питането за Светлана от Сухата река, някой да има друг тел.  номер на нея освен този, който го знаем, защото  е изключен. Искам да я посетя. Ако някой скоро ще ходи при нея, моля да иска друг номер за връзка. Благодаря!

# 617
Моля, за мнение за Любомир от Младост. Не го видях в класацията , а съм чувала добри отзиви.

# 618
Момичета,
Подновявам си питането за Светлана от Сухата река, някой да има друг тел.  номер на нея освен този, който го знаем, защото  е изключен. Искам да я посетя. Ако някой скоро ще ходи при нея, моля да иска друг номер за връзка. Благодаря!

Доколкото знам няма друг известен нейн номер.
Сподели дали си се свързала.

# 619
Здравейте отново!
За пореден път ходих при Валентин, но от последния път не писах в темата тук, а изпълних препоръките му и в момента съм много щастлива! Вече мога да споделя, че нещата при мен се развиха страхотно и наистина бих искала и тук а благодаря на човека за това, което ми каза. Напуснах работа, където ме тормозеха и в момента започнах да работя по специалността ми и то с огромно удоволствие и висока заплата. Предния път ми каза да напусна смело и че около месец и нещо няма да работя, но след това ще открия професията, която ще ме прави щастлива. Така и стана, но за целта трябваше да го послушам и не съжалявам, че го направих.
Беше прав и за моята най-добра "приятелка". Човекът в когото се кълнях, че познавам на 100% се оказа като по филмите - поредният боклук, който трябваше да изхвърля от живота си преди да е направила още мръсно.
Здравейте,
Бихте ли ми дали телефона на Валентин
Може и на имейла ми - ina_vasileva@abv.bg

# 620
 Rolling Eyes Ами има го на първа страница. Що не четете бре?

# 621
  • София
Здравейте отново!
Скрит текст:
За пореден път ходих при Валентин, но от последния път не писах в темата тук, а изпълних препоръките му и в момента съм много щастлива! Вече мога да споделя, че нещата при мен се развиха страхотно и наистина бих искала и тук а благодаря на човека за това, което ми каза. Напуснах работа, където ме тормозеха и в момента започнах да работя по специалността ми и то с огромно удоволствие и висока заплата. Предния път ми каза да напусна смело и че около месец и нещо няма да работя, но след това ще открия професията, която ще ме прави щастлива. Така и стана, но за целта трябваше да го послушам и не съжалявам, че го направих.
Беше прав и за моята най-добра "приятелка". Човекът в когото се кълнях, че познавам на 100% се оказа като по филмите - поредният боклук, който трябваше да изхвърля от живота си преди да е направила още мръсно.
Здравейте,

Валентин Начков | таро, нумерология | 0899 130 540

Ние сме писатели, а не читатели. Laughing Laughing Laughing bowuu

# 622
Здравейте отново!
Скрит текст:
Здравейте,

Валентин Начков | таро, нумерология | 0899 130 540

Ние сме писатели, а не читатели. Laughing Laughing Laughing bowuu
А Валентин Начков на каква тарифа работи?

# 623
  • София
Цитат на: Клементина link=topic=819994.msg30624775#msg30624775 date=14292791
[/quote

30 лв за всичко: гледане и ако има необходимост от леене на восък.

# 624
Цитат на: Клементина link=topic=819994.msg30624775#msg30624775 date=14292791
[/quote

30 лв за всичко: гледане и ако има необходимост от леене на восък.

По  30 лв е на посещение. Гледането е около час.

# 625
Момичета,

Доколкото знам няма друг известен нейн номер.
Сподели дали си се свързала.

Ще пиша, като се свържа, но за сега безуспешно. Мисля да отида до офиса и, после ще докладвам.

# 626
Преди време тук във форума имаше един мистър Морисън.Няколко пъти аз се допитвах до него и получавах много точни отговори на събития , който се случиха. Много моля ако някой знае координатите му да ми пише, може и на лични.Питам за координати като тел. или адрес.Предварително благодаря ако някой ми отговори.

# 627
Здравейте,появявам се с питане за ясновидка в района на зала Фестивална newsm78,някой да е чувал?

# 628
Преди време тук във форума имаше един мистър Морисън.Няколко пъти аз се допитвах до него и получавах много точни отговори на събития , който се случиха. Много моля ако някой знае координатите му да ми пише, може и на лични.Питам за координати като тел. или адрес.Предварително благодаря ако някой ми отговори.
Ако и мистър Морисън прочете тая моя молба моля да ми даде координати за връзка с него на л.с.. Предварително му благодаря.

# 629
Здравейте,искам да ви питам за някой който лее куршум.Става дума за сина ми,от известно време има кошмари.По възможност да е от Люлин.Предполагам ,че сте писали за подобни неща, но нямам възможност да прегледам всичките теми.Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт