Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 310
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Цитат на: nevi91 link=topic=819994.msg30634267#msg30634267 date=1429391348
[/quote
Запис

# 631
[quote author=nevi91 link=topic=819994.msg30634267#msg30634267 date=142939134   bouquet

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 12:38 от nevi91

# 632
Надъхана от темата се развихрих с посещенията си при врачки. Едната ми каза нещо много много лошо което щяло да се случи в много скоро време. Силно се надявам да е сгрешила и започвам да се замислям дали има смисъл да се ходи по такива места, защото след това човек неволно се вкарва във филм и така като мен мисли всеки ден за лоши неща?

# 633
  • София
Здравейте,искам да ви питам за някой който лее куршум.Става дума за сина ми,от известно време има кошмари.По възможност да е от Люлин.Предполагам ,че сте писали за подобни неща, но нямам възможност да прегледам всичките теми.Благодаря ви предварително.

Жена
София

Margi_Z_Margi_Z Ентусиаст
Re: Ясновидци/врачки - тема 25
♥0 пн, 25 авг 2014, 17:22   #213 
Цитат на: milve в пн, 25 авг 2014, 08:49
Аз се нуждаех спешно от леене на куршум. Тръгнах към Лозен, така стана, че съм слязла в Горни Лозен. Питах на площадчето и ме упътиха. Баба Велика била в Долни Лозен. Така че ако държите на нея, предполагам че всички я познават. Слизате там и питате! Успех!   
Мерси!
Вече записахме час при Цеца за събота. Дано и тя бъде добра в тази дейност, за да не се разкарваме на празно с детето.

И да те питам...имаше ли ефект от леенето на куршум? Минаха ли ти страховете?
Цитирай   • Харесва ми

За да не копирам всички мнения, погледни в търсачката. Peace
Тя е горе в средата. Търсиш всички мнения, Излизат над 80, гледаш тези, които са по темата.
Малко е сложно за ориентация, но само в началото. Wink
В Рударци има една баба Шеки, не съм ходила, но всички от селото я знаят. Имай предвид, че някаква измамница се представя за баба Шеки, ако се разровиш в търсачката ще намериш и нейна снимка. Hug

# 634
Не вярвай на всичко, което ти казват, особенно ако е лошо.

# 635
Надъхана от темата се развихрих с посещенията си при врачки. Едната ми каза нещо много много лошо което щяло да се случи в много скоро време. Силно се надявам да е сгрешила и започвам да се замислям дали има смисъл да се ходи по такива места, защото след това човек неволно се вкарва във филм и така като мен мисли всеки ден за лоши неща?

ако споделиш коя е врачката може и да ти кажем дали познава

# 636
Следя редовно и за тази не е ставало на въпрос - от Плевен е и гледа на кафе Sad И на мен ми се иска да не вярвам, ама нали знаете като се каже нещо лошо как се запечатва в съзнанието

# 637
Преди време тук във форума имаше един мистър Морисън.Няколко пъти аз се допитвах до него и получавах много точни отговори на събития , който се случиха. Много моля ако някой знае координатите му да ми пише, може и на лични.Питам за координати като тел. или адрес.Предварително благодаря ако някой ми отговори.
имах го на скайп, но може и                                         
да съм го изтрила
и на мен ми позна някои неща-каза, че ми предстои успех в съдебно дело и всъщност позна много преди да имам такива намерения Peace

# 638
Привет, записах си час при Божидар Караджов .Имаше свободни чак от 15.07 (юли месец)???? Някой ходил ли е при него?Моля да сподели мнение.Хубав ден!

# 639
Преди време тук във форума имаше един мистър Морисън.Няколко пъти аз се допитвах до него и получавах много точни отговори на събития , който се случиха. Много моля ако някой знае координатите му да ми пише, може и на лични.Питам за координати като тел. или адрес.Предварително благодаря ако някой ми отговори.
имах го на скайп, но може и                                         
да съм го изтрила
и на мен ми позна някои неща-каза, че ми предстои успех в съдебно дело и всъщност позна много преди да имам такива намерения Peace
Божееее, само на мене ли не ми позна. Да е само той.....

# 640
Привет, записах си час при Божидар Караджов .Имаше свободни чак от 15.07 (юли месец)???? Някой ходил ли е при него?Моля да сподели мнение.Хубав ден!

аз се извинявам за въпроса, но той не беше ли един шантав/луд

# 641
Два пъти ходих-две напълно различни прогнози.Не съм доволна от него.Даже писах на страницата му своя отзив,но не го публикуваха.
За Божидар Караджов става въпрос.

# 642
Време минава, списъка горе все по-дълъг става, нещо сбъднати прогнози има ли? Или несбъднати?

# 643
  • Под Слънцето
Време минава, списъка горе все по-дълъг става, нещо сбъднати прогнози има ли? Или несбъднати?

ся ше кацне некой новорегнат да поднесе поредната реклама

# 644
Ех от кога не съм ви челаааа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт