Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 322
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета,
Да попитам някой от вас ходил ли е при човека от Кюстендил, който намира негативна енергия и я чисти. Казват му Руснака. Родителите ми са от Кюстендил и за мен не е проблем да отида. Чула съм доста позитивни мнения за него. Не съм ходила на такива места досега, но усещам, че имам нужда. На скоро преживях тежък развод.... .
Може ли да дадете отзиви? Знаете ли колко взима? Чух, че не много. Ако някой има телефона му моля да пише на ЛС.
П.С : Някой знаели за някаква си Маг Елена от Варна? Не знам кой ме би по главата,че взех и се обадих. Тази жена такива ми ги наговори, че ми се завъртя главата. Определено някои неща ги позна. Обаче ми била направена магия, постепенно ми се затваряли вратите и ако не и изпратя още днес 200 лв., за да развали магията, която е направена още преди да се роди детето ще стигна дъното... . Ей ся.... повярвах и..... Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 14:02 от moonlight_80

# 646
О, Мелиса-как си? Hug Hug Hug

# 647
Момичета,
Най-накрая се свързах със Светлана от Сухата река, записах си час и така  Grinning.... Телефона и е включен.

# 648
Маг Елена, ама коя?
Едната е чернокоса и по-млада, а другата русокоса и по-възрастна.
Мелиса, здравей и от мен Wink

Здравейте момичета,
Да попитам някой от вас ходил ли е при човека от Кюстендил, който намира негативна енергия и я чисти. Казват му Руснака. Родителите ми са от Кюстендил и за мен не е проблем да отида. Чула съм доста позитивни мнения за него. Не съм ходила на такива места досега, но усещам, че имам нужда. На скоро преживях тежък развод.... .
Може ли да дадете отзиви? Знаете ли колко взима? Чух, че не много. Ако някой има телефона му моля да пише на ЛС.
П.С : Някой знаели за някаква си Маг Елена от Варна? Не знам кой ме би по главата,че взех и се обадих. Тази жена такива ми ги наговори, че ми се завъртя главата. Определено някои неща ги позна. Обаче ми била направена магия, постепенно ми се затваряли вратите и ако не и изпратя още днес 200 лв., за да развали магията, която е направена още преди да се роди детето ще стигна дъното... . Ей ся.... повярвах и..... Simple Smile

# 649
Не е ли това Маг Елена: http://gospodari.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD … 0-video42123.html

Аз искам мнение за Маг Вая. Премахва ли магии?

# 650
# 651
Тази е някаква нова. Тази от Канал 2001 е от най-отдавна с този псевдоним мисля.

# 652
  • Под Слънцето
Тая  от Долище ли бе? 

Заеби!
Преди  се представяше с друго име.. даже от неква тв я бяха снимали и нейде имам линк към предаването , но и тя като всяка ром.ка...
е, който ще де..

animal085

# 653
Здравейте,нещо ново за Валентин newsm78 и неговите прогнози...

# 654
Здравейте,нещо ново за Валентин newsm78 и неговите прогнози...
Тц!

# 655
На Елвира някой писал ли е скоро и има ли от нея сбъднати прогнози?  bouquet

# 656
  • гр. София
На Елвира някой писал ли е скоро и има ли от нея сбъднати прогнози?  bouquet

Аз ще съм много учудена, ако на някой му се сбъднат нейните прогнози  Grinning

# 657
Тая  от Долище ли бе? 

Заеби!
Преди  се представяше с друго име.. даже от неква тв я бяха снимали и нейде имам линк към предаването , но и тя като всяка ром.ка...
е, който ще де..

animal085
Изобщо не погледнах просто се обадих. Веднага я усетих каква е. Споделих, за да няма друг подлъган , като мен.  Laughing  Joy
Аз досега само при Теди Куцева съм ходила 2-3 пъти. Доволна съм от нея. Сбъдваемост при мен 80-90 %, но взима малко скъпичко- 50 лв.
Каква е тази Елвира? И тя ли е от типа на Елена?  Joy

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 13:10 от moonlight_80

# 658
  • В.Търново
Да си дам отзивите за Веска Ковачева.Този път за сега съм доволна, позна някои неща, които няма от къде да ги знае.Ще чакам напред във времето да видим дали ще стане така, както каза, но става въпрос за няколко години напред.

# 659
Моля ако някой има телефон на Стоян Марков от Сливен да ми го изпрати на ЛС
Виждам, че не е публикуван

Общи условия

Активация на акаунт