Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 305
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Вая разваля ли магии? До колкото знам, преди години водеше предаване с Маг Анастасия по Канал 2001. А някой да знае някой който разваля от района на Яворов, Изток, Дианабад в София?

# 661
В понеделник бях при Вальо по здравословен въпрос.  След 4 часа, диагнозата му се потвърди на сто процента от лекар. След като мине манипулацията, ще пиша пак.

# 662
Тази ли маг Елена. Тук пише, че е в Щудгарт -Германия
Нещо не ми стои добре. Би ли споделила нещо повече.
http://www.yasnovidci.com/

Маг Елена, ама коя?
Едната е чернокоса и по-млада, а другата русокоса и по-възрастна.
Мелиса, здравей и от мен Wink

Здравейте момичета,
Да попитам някой от вас ходил ли е при човека от Кюстендил, който намира негативна енергия и я чисти. Казват му Руснака. Родителите ми са от Кюстендил и за мен не е проблем да отида. Чула съм доста позитивни мнения за него. Не съм ходила на такива места досега, но усещам, че имам нужда. На скоро преживях тежък развод.... .
Може ли да дадете отзиви? Знаете ли колко взима? Чух, че не много. Ако някой има телефона му моля да пише на ЛС.
П.С : Някой знаели за някаква си Маг Елена от Варна? Не знам кой ме би по главата,че взех и се обадих. Тази жена такива ми ги наговори, че ми се завъртя главата. Определено някои неща ги позна. Обаче ми била направена магия, постепенно ми се затваряли вратите и ако не и изпратя още днес 200 лв., за да развали магията, която е направена още преди да се роди детето ще стигна дъното... . Ей ся.... повярвах и..... Simple Smile

# 663

Маг Елена, ама коя?

Здравейте момичета,
Да попитам някой от вас ходил ли е при човека от Кюстендил, който намира негативна енергия и я чисти. Казват му Руснака. Родителите ми са от Кюстендил и за мен не е проблем да отида. Чула съм доста позитивни мнения за него. Не съм ходила на такива места досега, но усещам, че имам нужда. На скоро преживях тежък развод.... .
Може ли да дадете отзиви? Знаете ли колко взима? Чух, че не много. Ако някой има телефона му моля да пише на ЛС.
П.С : Някой знаели за някаква си Маг Елена от Варна? Не знам кой ме би по главата,че взех и се обадих. Тази жена такива ми ги наговори, че ми се завъртя главата. Определено някои неща ги позна. Обаче ми била направена магия, постепенно ми се затваряли вратите и ако не и изпратя още днес 200 лв., за да развали магията, която е направена още преди да се роди детето ще стигна дъното... . Ей ся.... повярвах и..... Simple Smile
Да, тази е, но предполагам, че живее във Варна или поне в България, защото отговаря на телефон на българските оператори без импулси. Явно и до Германия се телепортира знам ли .. Joy
http://www.comunicatorbg.com/mag_elena.html#

# 664

Маг Елена, ама коя?

Здравейте момичета,
Да, тази е, но предполагам, че живее във Варна или поне в България, защото отговаря на телефон на българските оператори без импулси. Явно и до Германия се телепортира знам ли .. Joy
http://www.comunicatorbg.com/mag_elena.html#

сигурно сама си е писала инфото

# 665
Здравейте, нов съм тук. Искам да ви попитам как да стигна до Шехерезада(Шекерана) в село Рударци? Чувал съм, че помага, но не знам дали ще мога да открия къщата, в която приема. Някой от вас ако е ходил при нея, ще съм благодарен да ме упъти.

Ако може да кажете има ли и някакъв хотел, в който да се отседне в селото, защото съм чел, че тя иска три дни подред да се ходи за леене на куршум.

# 666
Не знам доколко е вярно/ което принципно важи за информацията тук/ , но преди доста време чух, че въпросната " Шехерезада"  се е споминала.

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 00:10 от ryannn

# 667
Ех от кога не съм ви челаааа  Hug
Привет   bouquet Hug  bouquet Melissa77
носталгична липса на твоето присъствие

# 668
  • София
Ех от кога не съм ви челаааа  Hug

А ти от кога не си разказвалааа... Hug

# 669
Здравейте има ли някой от Варна дори и днес все пак е почивен ден който иска да отиде на ходжа казаха ми познати но съм без кола на 85 километра е от варна можем да се организираме заедно на мен ми е спешно пишете ми ако ви се разкарва

# 670
  • Под Слънцето
Здравейте има ли някой от Варна дори и днес все пак е почивен ден който иска да отиде на ходжа казаха ми познати но съм без кола на 85 километра е от варна можем да се организираме заедно на мен ми е спешно пишете ми ако ви се разкарва

къде?

# 671
Може ли да ми препоръчате някоя ясновидка от София, която горе-долу познава и не говори празни приказки. Тази  Боряна Ангелова от  Дианабад как ви се струва? Колко взима?

# 672
Здравейте,някой да е чувал за Снежана от София,кв.Димитър Миленков/Гара Искър/ newsm78

# 673
Привет Дами....  Hug  bouquet е ...с отчет и аз да се активирам....Преди време заговорихме за Таня от Тънково...Бургаско....днес бях при нея ...много приятна жена....описа доста точно мен и ситуацията...направи прогнози за който все още е рано да кажа.....ще пиша пак...когато имам нова информация...сега наред е Валентин....въпроса ми е дистанционно при него става ли?   И моля дамите който вече са имали контакт с Таня...да споделят ако желаят.....до този момент...как ви изглеждат изгледите за познаваемостта при нея bouquet Hug

# 674
Може ли да ми препоръчате някоя ясновидка от София, която горе-долу познава и не говори празни приказки. Тази  Боряна Ангелова от  Дианабад как ви се струва? Колко взима?
Отиди в село Василовци област Монтана, община Брусарци! Няма да съжаляваш. Там има стара жена леля Радка! Тя не взима пари, а колкото дадеш, няма телефон да урежда срещи на такса 30-50 лв, а казва, че бог й е дал дарба - пророчество, за да помага на хората! Тя казва едно към едно - и миналото, и бъдещето! Тя живее в една селска бедна къща.....Но казва сама и знае добре за себе си, че е пророчица!

Общи условия

Активация на акаунт