ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №19

• 95 387
  • 763
  •   2
Отговори
# 540
Сладкишче, Ани Владимирова е много добър ПСИХОЛОГ. Имаш нужда от терапия. За да не си даваш парите на вятъра, първо пробвай при нея с онлайн терапия, поне е 10 лева. Иначе, доколкото си спомням тарифата и беше 50 лева.
Искам лично да се запозная с нея очи в очи!Зная че е донра и вярвам че е човека от който имам нужда на този етап ,понеже депресията ми се задълбочава и става нещо страшно.
Дано ти помогне. После ще споделиш отзиви.

# 541
Днеска бях при Мишо Мишев много приятен и добър и разбран ми се видя Изписа ми Титико иСЕТАЛОФТ не знам дано да е правилното лечение Някои пил ли е тези лекарства

# 542
Днеска бях при Мишо Мишев много приятен и добър и разбран ми се видя Изписа ми Титико иСЕТАЛОФТ не знам дано да е правилното лечение Някои пил ли е тези лекарства
Аз съм пила тритико,за мен е отвратителин АД скъсах се да повръщам и се обезводних оъ
Т него и трябваше да съм на системи заради него взе ми и силите .но на теб може да не ти подейства така

# 543

elica[/b], изписа ми преди седмица флуанксол, настина не ми пука от нищо, ама прекалено ме енергизира. Не мога да стоя на едно място, особено следобед. Сега пси-то намали флуанксона и ми даде антиалерзин. То на същия принцип като атаракса - само ме успива, не ме успокоява. Вчера следобед щях направо да заспя върху клавиатурата. Но е нормално и да те  успокои антиалерзинът. Поне така съм чувала и така пише в листовката. Забравих - пия и АД - оропрам.

Да не ги спра съвсем от раз сега взимам по 1/4 ксанакс. Докато има...
 elica,iskam da te popitam dokuto pieshe oroprama zagubi li se apetita ti ?

Не съм Елика, но аз писах този пост. Не, не ми намалява апетитът от оропрама. Искам да изям целия свят Mr. Green

Бях на рожден ден и пак - от утре режимът. Не успях да изям масата. Що и вино изпих и още ми се пие Mr. Green
Ще слеза да си взема бутилка Mr. Green

Спокойна вечер Hug

# 544
Аз пия тритико и съм много доволна. Само дето ми се увеличава апетитът. Надявам се да ти е изписал Тритико SR, защото другото е кофти. На мен ми се вие свят от него.
Браво , Джериии. И аз от днес съм на диета, ама още ми е махмурляво.

# 545
    И аз съм на Тритико .При мен го изписа,най-вече заради това че нямах апетит и ми се гадеше.
Доволна съм.

# 546
Aлина, и на мен ще ми е махмурлийско утре. Тогава ще го мисля. Имам си ксанакс Mr. Green
А като съм с махмурлук какъв ми е апепитът ooooh!

# 547
Аз пия тритико и съм много доволна. Само дето ми се увеличава апетитът. Надявам се да ти е изписал Тритико SR, защото другото е кофти. На мен ми се вие свят от него.
Браво , Джериии. И аз от днес съм на диета, ама още ми е махмурляво.
само вечер за сън ми го изписа

# 548
Да, той само вечер се пие.
 Джери, това с апетита е кошмар. И аз днес ям като невидяла.

# 549
Извинявай.. Възможно ли е на мен комбинацията оропрам и ксанакс да ми действа така... Просто 3ти ден не съм яла и когато си помисля за храна ми се гади Simple Smile

# 550
Да, той само вечер се пие.
 Джери, това с апетита е кошмар. И аз днес ям като невидяла.
И аз ям като обезумяла от тази ремирта ,направо нон стоп и качих за 2мес и половина около 7-8 кг не знам на къде отивам вече .то май и от флуанксола дето пия и от него се пълнее.

# 551
 simple13,на мен от золофта беше така,не можех дори да гледам храна,затова ми включи  Тритико вечерта и вече се храня добре и не ми се гади.

# 552
Благодаря ти.... А възможно ли е да имам понижено сексуално желание Simple Smile

# 553
Трябва ми добър псиотерапевт в Благоевград.Моля помагайте!

# 554
Аз да попитам за Ани Владимирова... в кой град работи? Че така се казваше учителката ми по психология в училище Simple Smile Дали пък не е същата...

Общи условия

Активация на акаунт