ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №19

• 95 394
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета, отдавна не съм писала. Мислех, че мога да се справя сама с паниките и страховете, но уви не Sad от днеска пия Ципралекс, по принцип чета доста добри мнения за него, добре се понася. Обаче ме притеснява едно нещо. Какви обезболяващи вземате докато сте на Ципралекса? Аз до сега си пиех Дексофен за болезнена менструация, обаче като му прочетох листовката за комбинацията му със SSRI и взех да се притеснявам, психиатъра ми каза, че няма проблем по принцип, но мен ме притеснява, както и в листовката на Ципралекса пише да не се комбинира с нестероидни противовъзпалителни средства. Та въпроса ми е какви комбинации използвате за болезнена менструация? Simple Smile И друг въпрос как сте с либидото от Ципралекс?  Rolling Eyes

# 526
И друг въпрос как сте с либидото от Ципралекс?  Rolling Eyes

Miki аз съм много зле с либидото от 5-6 години някъде.Смених двама приятели откакто имам ПР и първите няколко пъти секс беше приемливо но все пак компромисно, но после беше голямо мъчение и много ме товареше.Започвах даже да се чувствам някак омърсена от това, че трябва да го правя само заради тях..Докато постепенно намаля и изчезна безвъзвратно близостта ми с тях...Но там може би е имало и емоционални проблеми и фактори, които допълнително са ме отблъсвали.
Но другите момичета май нямат такива проблеми Wink
Аз по принцип не съм много сексуална, само си фантазирам разни неща като си харесам някой, и до там..Не изпитвам чисто физическата нужда,освен ако не съм много,много влюбена

# 527
*NOA* и аз не съм особено сексуална по принцип, само покрай овулацията не мога да се спра  Laughing а през другото време изобщо не се сещам Simple Smile Аз даже си мисля, че сега като пия Ципралекс, може да се увеличи, че ако хептен изчезне желанието .. не знам какво ще правя   newsm78

# 528
Ноа, ако си останала на поддържаща доза золофт, може да ти идва малко количеството, или пък да се налага да се добави нещо друго, но не и бензодиазепини. Аз пак давам пример с хлорпротиксена-така отричаното от мен лекарство, дето миналата година ме измъкна от рецидива. Дори още го пия понякога.....ето предната седмица мъчителните махмурлуци ги туширах с него  Embarassed Макар, че е с бяла рецепта, на мен ми действа точно като ксанакс, или ривотрил, пък и не се пристрастява човек.
О, от това винце после боли главица  Laughing

# 529
Комбинацията с нестероидни е неприемлива само ако имаш някакви проблеми с кървенето, и двете увеличават кървенето, но ако по принцип нямаш проблем няма проблем да се комбинират, пък и предполагам ти ще го вземеш 1 2 пъти, не е проблем

# 530

О, от това винце после боли главица  Laughing

Боли, ако изпиеш повече от една чаша.Но пък е толкова вкусно,че само с една не можеш да минеш Whistling
Не знам дали съм била на поддържаща доза Золофт, пиех си по цяло хапче от 50мг през цялото време...

# 531
И аз не мога да се спра с една чаша. Да 50 е поддържаща. Аз стимулотона вече го вдигнах на 3  по 50, иначе с 50 няма как да се постигне лечебен ефект, много е ниска дозата.

# 532

elica[/b], изписа ми преди седмица флуанксол, настина не ми пука от нищо, ама прекалено ме енергизира. Не мога да стоя на едно място, особено следобед. Сега пси-то намали флуанксона и ми даде антиалерзин. То на същия принцип като атаракса - само ме успива, не ме успокоява. Вчера следобед щях направо да заспя върху клавиатурата. Но е нормално и да те  успокои антиалерзинът. Поне така съм чувала и така пише в листовката. Забравих - пия и АД - оропрам.

Да не ги спра съвсем от раз сега взимам по 1/4 ксанакс. Докато има...
 elica,iskam da te popitam dokuto pieshe oroprama zagubi li se apetita ti ?

# 533
Благодаря ти Гала Simple Smile

Смятам, че нямам проблем с кървенето. Взимам го само през първите 2 дена от цикъла, защото те са ми най-болезнени, да се надявам че няма да има проблем за 2 дена в месеца Simple Smile
Все пак споделете момичета какво пиете по време на цикъла в съчетание с АД Simple Smile

# 534
Здравейте!Извинявам се,ако някъде назад в темите е коментирано,но на първо четене не открих нищо, а имам спешна нужда от помощ.Може ли някой да ми препоръча психотерапевт във Варна,но проверен и с положителни резултати от проведена психотерапия?Благодаря предварително!

# 535
Здравейте!Извинявам се,ако някъде назад в темите е коментирано,но на първо четене не открих нищо, а имам спешна нужда от помощ.Може ли някой да ми препоръча психотерапевт във Варна,но проверен и с положителни резултати от проведена психотерапия?Благодаря предварително!
Мариян Господинов.

# 536
Здравейте мацки !как сте днес? Мен никаква ме няма,направо не знам къде се намирам!мислих,мислих ..... И ето какво измислих,ще започна психотерапия при Ани Владимирова много ми я похвалиха,пък да видим.Сега звънях за час но асистентката й била заета и няма кой да ми го запише.ще пиша кога ще е и ще дам отзиви.Дано вече има ефект!!!

# 537
Сладкишче, Ани Владимирова е много добър ПСИХОЛОГ. Имаш нужда от терапия. За да не си даваш парите на вятъра, първо пробвай при нея с онлайн терапия, поне е 10 лева. Иначе, доколкото си спомням тарифата и беше 50 лева.

# 538
Сладкишче, Ани Владимирова е много добър ПСИХОЛОГ. Имаш нужда от терапия. За да не си даваш парите на вятъра, първо пробвай при нея с онлайн терапия, поне е 10 лева. Иначе, доколкото си спомням тарифата и беше 50 лева.
Искам лично да се запозная с нея очи в очи!Зная че е донра и вярвам че е човека от който имам нужда на този етап ,понеже депресията ми се задълбочава и става нещо страшно.

# 539
И при мен нещата май се задълбочават и изобщо нямам идея този път дали ще се измъкна от блатото. А днес ми е толкова ревливооо  Cry Cry Cry А и хипохондрията яко ме тресе.

Общи условия

Активация на акаунт