Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 496
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
Да не пропуснем някои етапи от еволюцията, тоест превръщането на патенцето в лебед.

# 212
  • София

Още снимки от етапите на развитие на Йози

А ето и на батко

Тази снимка му е за лична карта  hahaha hahaha hahaha

# 213
  • София
А някоя от абитуриентския му бал няма ли? Трябва да е бил някъде около 1990 г., точно когато завя вятърът на промените, та напрво ни отвя...

# 214
  • София
А някоя от абитуриентския му бал няма ли? Трябва да е бил някъде около 1990 г., точно когато завя вятърът на промените, та напрво ни отвя...

bganio Веднага се разтърсих и намерих една, която ми се струва че е горе долу от този период

Ето още една

# 215
  • София
Като се вгледах в тези снимки на Серхо го намирам за много по хубав отколкото след корекцията на носа  newsm47

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 20:33 от БлагаВест

# 216
  • София
Като се вгледах в тези снимки на Серхо го намирам за много по хубав отколкото след корекцията на носа  newsm47 [/quote

По тоя въпрос още от първия миг, в който зърнах новия му нос, съм на същото мнение. Ама щом той си се харесва така...

# 217
# 218
# 219
  • Стара Загора

# 220
  • Русе
Лелеееееее, как не се умори Серхан бей да почива?! newsm09 То бяха въдици, морета, ски и сняг, маси...А ние чакаме ли, чакаме...да го видим на екран. smile3516 Луд умора няма, че и ние! doh

# 221
  • София
Ей, ама вие най-накрая прописахте! Че цял ден на едно кафе, пък било то и от Вени, не се издържа! Нещо напоследък голям глад ме гони, та ще почна като батко на горната снимка да си нося и походна масичка навсякъде, че ако ме напъне глада, да разстилам и да почвам...

# 222
# 223
  • Русе

Добро утро! Hug
Да е весел и спорен деня ви, незабравими! smile3525

# 224
Привет Незабравими  Hug Heart Eyes

Батко е пуснал нова снимчица  Hug тоз човек отвреме навреме ни показва колко хубав е живота ако си го направиш сам Whistling  Демек сам да си си работодател да не ти правят график за отпуските ,финансово да си задоволен не да чакаш от заплата на заплата  Whistling да нямаш проблеми с холестерола за да можеш да изглеждаш като спортно гадже ей те затова се труди човека а не като нас от сутрин до вечер на стола пред    typeuuда поглеждаш с нетърпение часовника atwork в даден момент да ти дойде да си го изкараш на компа  hit и като батко да хванеш гората  Nature Snowman пък може и софрата  1dating важното е да се чувстваш щастлив . Two HeartsБлагородно му завиждам на набора . Joy

Общи условия

Активация на акаунт