Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 303
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug
Току що изгледах серийката от "Кара екмек". Беше много интересна, динамична, драматична, забавна и всичко по достатъчно, с много мяра и вкус. Харесва ми как се развиват отношенията между Четин и Асийе! Heart Eyes Това е може би една от най- сладките двойки от сериали! Като са заедно има особена атмосфера, толкова са мили, приятни и забавни, че усмивката не слиза от лицето, дори и в най- драматичните моменти! Много красива любов има помежду им. За Четин беше ясно отдавна, че е омаян- начина, по който гледа Асийе, как мило се отнася към нея, подкрепя я, угажда й, глези я, пази я и си го казва по негов си начин най- редовно, че я обича. Но тя все отклонява, Четин не бил нейния човек, не го обичала, Тайлян какъв мъж бил, бил й взел сърцето, колко страдала и прочие бла- бла, докато Четин не пострада и няма Тайлян- Майлян! Naughty Очите си изплака подир Четин, молби, цяла нощ стоя до него, обясни му се в любов и не на шега се изплаши, когато Четин се свести и се направи, че си е загубил паметта. Шегаджия той, преметна я! Чул бил всичко, което му казала. Изясниха се. Ех, либоффф, либоффф... Heart Eyes И толкова сладко си казват "ашкитон"! Heart Eyes
Гледайте бе, момичета и момчета, интересно е! Заслужава си! Различно е! А Йозка е блестяща в тая роля, като втора кожа й е! И тоя Усхан е такъв сладурко! Никога не бих и предположила, че двамата ще стоят толкова добре един до друг като двойка, но колкото повече серии минават, толкова повече ги харесвам заедно, такава неповторима химия има помежду им!
А бабата излезе най- голямата психопатка! Shocked Че и освидетелствувана! Май тепърва почват проблемите на Асийе в голямата къща. Thinking
Задава се и сватба! married
Жалко за Бюлент- стана убиец заради пари и заплахите на Семра, че ще навреди на майка му. Жалко и за Мине и Тайлян, че много чиста и красива любов се роди помежду им, но така и не можа да се развие и осъществи, а сега той остана при бременната си жена, пък тя ще се жени за Али от отчаяние и притисната от обстоятелствата.
Чакам фрагмана от следващия епизод! Crazy
Песничката от мига, когато Асийе гледаше към изпадналия в безсъзнание Четин в болничната стая и си спомняше през сълзи за всички хубави мигове, които са прекарали двамата Heart Eyes

http://www.dailymotion.com/video/xj7zyz_bana-oyle-bakma-teoman-f … irem-candar_music

И поздравления за свежарското стихче на Бганио за новата подстрижка на професионално почиващия Серхан  Peace
А той продължава със забавленията. ooooh! Или пък си упражнява професията... Thinking

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 00:22 от danidorina

# 691
# 692
  • Malaga
"Kara Ekmek" 10еп.,руски субтитри

# 693
# 694

Честито Възкресение Христово! Честит Великден!
С добри помисли и пречистени души нека сътворяваме заедно велики дела!
От сърце ви пожелаваме хубави празнични мигове и пълна кошница с усмивки, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени!

# 695
  • Русе

Честито Възкресение Христово и от мен, незабравими!
Желая щастие, любов, топлина, мир и светлина в дома ви! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 696
Христос Воскресе!
Честит Великден, Незабравими! easter
Нека с любов и щастие е пълен домът Ви!

easter easter easter easter easter

И една новичка снимка на Серхан от 02.04 от Бурса.Празнуват за новото меню на ресторанта.

# 697
  • Русе
Христос Воскресе!
Честит Великден, Незабравими! easter
...............

И една новичка снимка на Серхан от 02.04 от Бурса.Празнуват за новото меню на ресторанта.
smile3506 smile3506 smile3506
Серхан сигурно е станал собственик на ресторанти, щом не се вижда на екран, а празнува ново меню. newsm47 Възможно е и да копира колегите си Шварценегър, Уилис, Сталоун от "Планета Холивуд" newsm62
Бонбонче, благодаря ти за новата снимка!   bouquet Най-сетне нещо различно от планини и води.

# 698
  • София
Христос Воскресе! Честит празник на всички! Е, да - нещо коренно различно от планини и води - софри! Понеже батко отдавна не беше сядал на софра, та сега празнува ново меню. По-подходящ за отбелязване на подобно събитие едва ли може да се намери. Ама няма ли да го дадат и как опитва от новото меню, седнал на маса, отрупана с чинии?  

А сега да видим дали ще откриете 10-те разлики и кой кой е на тези снимки.

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 23:06 от bganio

# 699
  • Русе

Хубава нова седмица, незабравими!  bouquet
Бганьо, на горната снимка  не познах...това е Серхан? smile3506 Нова е за мен...

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 21:39 от winona

# 700
  • Malaga
"Kara Ekmek" 13 еп.,1 фраг.

# 701
# 702

......................................

Бганьо има някаква прилика но  newsm78 за съжаление ще ми трябва жокер от приятел  Joy защото не съм убедена а съм под съмнение  Joy Joy JoyВени помагай  Praynig

# 703

......................................

Бганьо има някаква прилика но  newsm78 за съжаление ще ми трябва жокер от приятел  Joy защото не съм убедена а съм под съмнение  Joy Joy JoyВени помагай  Praynig

Е, не е Серхан. Joy Joy Joy
Това е някакъв американски актьор Антонио Сабато

И аз от вчера се чудя Серхан ли е или не Joy Joy Joy и го пуснах през Гугъл за издирване
Макар, че този има нещо от стария нос на Серхан Joy Joy Joy

# 704
bon bon благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet Бганьо ни пуска въдицата и после ни гледа сеира  Joy Joy Joy Joy Joy Joyтова в кръга на шегата инак много добре му се е получило и както винаги е уникален в хрумките си като да познаем 10 разлики  Joy Joy Joy  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт