"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 140-та тема

• 39 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Мерт ли са отвлекли ?

# 526
# 527
ееее страхотен епизод днес,от всичко по малко и премерено.хареса ми  Peace

# 528
# 529
  • София
Мира пък грам търпение няма, как може по средата на приема да прави такива сцени  ooooh!

# 530

Crazy Crazy

Мира пък грам търпение няма, как може по средата на приема да прави такива сцени  ooooh!

ooooh! ooooh! ooooh!

# 531
Мира пък грам търпение няма, как може по средата на приема да прави такива сцени  ooooh!

Ами през втори сезон Едже бавно и упорито изкарва Мира суперинфантилна.  Peace за съжаление, това като гледам ще се случи и на всички останали. Дори и на полицията.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 532
и Георги се изпратиха,сега някой да чисти  Whistling ooooh!,супер са,обсъдиха България и света  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 533
  • близо до брега на морето
На мен не ми хареса тая серия-пак ни хвърриха яко през оградата.......Сега ще търсим Мерт, Судето ще се шашка-липсват и свежи идеи на Еджето.....Благодаря за преводите Ани  bouquet....това беше всичко приятели  Hug Hug Hugповече следващия епизод

# 534
да бе,това с Мира беше тъпо,достатъчно голяма е да се усети,че е нещо което може да нарани или обиди семейството и .и хоп ще го пуска пред всички ,неееее не се прави така  Naughty

# 535
и фрагман има  Joy Joy Joy Joy

# 536
Чака ни страхотен епизод другата седмица  Party Party Party Party Party

# 537
  • близо до брега на морето
Ади, честито ни вагонче-пуснаха бонус

# 538
и Георги се изпратиха,сега някой да чисти  Whistling ooooh!,супер са,обсъдиха България и света  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Стига мръка пък ти, ади отивай да чистиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 539
Ааа, пуснаха ни и фрагманче  Party Party Party Party  
Ама много напрежение ще има в следващата серия  ooooh! ooooh! ooooh!  Сигурно цяла серия ще издирват Мерт. Яман плаче, Селим отчаян, Ейлюл в депресия....  ooooh!

Ани , благодаря ти за превода и разясненията !   bouquet    bouquet     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт