Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време сте опитвали да имате бебе?
Какви са някои от преживяванията на жените по време на опитите за бебе?
Какви са някои от стратегиите, които жените използват по време на опитите за зачеване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време сте опитвали да имате бебе?
-
Какви са някои от преживяванията на жените по време на опитите за бебе?
-
Какви са някои от стратегиите, които жените използват по време на опитите за зачеване?
-
Какви са някои от препоръките и съветите, които жените споделят помежду си?
-
Какво представлява "цветната бременност"?
Преди 4-5 дни разбрах със сигурност, че съм бременна и още не мога да го асимилирам
От 3 години сме женени с мъжа ми, но всъщност аз бях с диагноза ендометриоза в доста напреднал стадий, която първите 2 години сякаш бях игнорирала и мислех, че може да се получи. Август 2013 обаче взехме решение да се оперирам и добре че го направих. Правиха ми лапароскопия и после 3 месеца лечение със Золадекс, след което имах и известни нарушения в цикъла - идваше ми по два пъти на месец понякога.. Така до септември 2014 последно ми дойде на 18-тия ден и след това нещата си бяха нормални. Но ако броя, че януари 2014 ми се въстанови цикъла след терапията със хормоните, сме пробвали 1 година и наистина чудото се случи
но ако и той не е ще се опитваме,без много да го мислим,защото точно когато най-много го мислиш не става.Но при първи