Колко време се опитвахте да забременеете момичета?

• 76 521
  • 379
  •   1
Отговори
# 105
Моята бледа чертичка е вече на 2 год. и 4 месеца,така че грам не се притеснявай!!!Желая ти една прекрасна бременност!!!
Що се отнася до темата първият път стана от 2-рия месец,а сега вече 11 месеца чакаме и нищо...няма как да не го мислиш след като е толкоз желано,но наистина всичко е Божа работа!!!

# 106
Честитоооооо  Hug
Аз май и този месец няма да имам късмет да се зарадвам на  EFP имам чувството че ще се появи лелката.Придърпва ме корема от 2 дни  Cry
Но ако не стане следващия път повече наслада и по малко мислене става ли не става ли  Grinning Laughing Twisted Evil
БЛагодаря ти многооооооо !!!! Heart Eyes Hug Желая ти успех и да пишеш какво е станало  Simple Smile Heart Eyes

# 107
Забравих да попитам, рано ли е още да ходя на лекар, защото и друго забравих да спомена миналия месец цикъла ми беше на 27 и ми беше 2-3 дни, а сега ми излезнаха чертичките 3 дни по рано...  Thinking Heart Eyes baby_neutral Rolling Eyes

# 108
Не мисля че е рано отиди и виж.

# 109
  • гр. Бургас
И аз бях с бледо розова втора чертичка , а даже не ми беше закъсняло още като си правих теста . Отидох на лекар след 2 дена и каза че съм в 4 г.с (сметнато от деня на последния цикъл , а иначе беше заченато преди 2 седмици  Grinning ) .... така че не е рано . Моето беше една миниатюрна точица , но поне исках да си знам че има нещо . Следващия преглед ми беше след месец и тогава вече се разбра , че има плод. Успех ти желая  Peace

# 110
Преди малко се прибрах от работа ии получих предменструални болки, не много силни търпят се, но се притеснявам  Rolling Eyes

# 111
  • Sofia
Преди малко се прибрах от работа ии получих предменструални болки, не много силни търпят се, но се притеснявам  Rolling Eyes
Ако се засилят може да пиеш две таблетки но шпа Peace

# 112
Лягай и почивай.Може да пиеш и но шпа.

# 113
Милички, нямам но шпа. Спазмалгон или бусколизин ще свършат ли работа?  Heart Eyes Hug

# 114
  • София
Мога само да ти кажа честито  Hug.Бледа или не си е бременност.И при мен беше бледа.Негативните коментари ги подминавай  Whistling.
Нищо негативно няма в моя коментар. Споделила съм как е било при мен и съм предложила да си направи кръвен през 48 ч. Тестът засича над 25 единици и нормално е да потъмнява, момичето каза че и потъмнява от следващия тест. Предполагам, че и тестовете не са идеални. Дори при моя мисед, стойностите ми са се вдигали многооо над 25, правех през ден няколко теста и все си остана бледа, което е странно.

# 115
Милички, нямам но шпа. Спазмалгон или бусколизин ще свършат ли работа?  Heart Eyes Hug
Мисля,че не.Но понякога е нормално да усещаш такива болки и аз също имах.Когато отидеш на лекар ще ти кажат какво може или не може да пиеш,а до тогава те съветвам да не се преуморяваш,да не прекарваш дълго време не крак и в никакъв случай да не тичаш и да не вдигаш тежки неща.Пази се до третия месец,за да се закрепи хубаво малкото човече.

# 116
  • Sofia
По-скоро легни и почивай. А утре си вземи но шпа, все ще ти се наложи:) Няма страшно, болки в начална бременност са нещо често срещано, важното е да няма кървене Hug

# 117
Здравейте момичета, и аз да се запиша в темата......от два месеца правим опити за бебче. Пожелавам успех на всички EFP

# 118
  • Prague Czech Republic
Здравейте момичета, и аз да се запиша в темата......от два месеца правим опити за бебче. Пожелавам успех на всички EFP

Успех ти желая с бебеправенето  Hug

# 119

Успех ти желая с бебеправенето  Hug
Благодаря ти:) решено е! Вече се стягаме в опитите.

Общи условия

Активация на акаунт