Колко време се опитвахте да забременеете момичета?

• 76 518
  • 379
  •   1
Отговори
# 120
Преди малко се прибрах от работа ии получих предменструални болки, не много силни търпят се, но се притеснявам  Rolling Eyes
мила kittykiller има ли развитие. Имаш ли вече 100% втора чартичка.

# 121
Преди малко се прибрах от работа ии получих предменструални болки, не много силни търпят се, но се притеснявам  Rolling Eyes
мила kittykiller има ли развитие. Имаш ли вече 100% втора чартичка.
Миличка, днеска пак направих, всъщност всеки ден правя по два  Laughing Laughing, все така бледички си седят. В сряда съм на лекар, че чакам да минат празниците.  Hug Hug Heart Eyes

# 122
Аз прави два теста като бях бременна и двата с втора бледа черта. Сега беладжийката е на 1г и 3 м. И мен ме болеше като при цикъл в началото.

# 123
Утре съм на лекар....  Hug Hug

# 124
kittykiller честито и успех на прегледа!   bouquet

По темата- видях положителния тест след само два опита в месеца, тепърва започвахме да действаме по въпроса, бях се въоръжила с търпение и нагласа, че от 1 път не става то така, докато не дойде време за цикъла, който така и не се появи...  Blush резултата е прекрасна малка госпожичка!
Успех и спокойствие на всички, които го желаят!  Hug

# 125
  • Варна
Какво стана?Какво каза лекаря?

# 126
Момичета, някоя от вас знае ли кога е най-подходящият момент от цикъла, за да си направя хормонални изследвания?

# 127
  • Sofia
Момичета, някоя от вас знае ли кога е най-подходящият момент от цикъла, за да си направя хормонални изследвания?
На втори или трети ден след като ти дойде Peace

# 128
С голям интерес изчетох коментарите по темата, та включвам се и аз.  Heart Eyes
Правим опити от края на декември и ... още чакаме.
Не съм изчислявала нито О. нито нищо..вярвам, че бебчо сам ще избере кога да дойде (надявам се скоро).
Чак ми е странно да го споделя тук ... ей така с мислите си, думите си...май вече наистина го искам.
Ще видим ли  EFP в края на месеца не знам, ама се надявам!
Успех на всички fertilization

# 129
Ходих при 4ри гинеколога и 4-мата бяха в отпуска, записах си час за четвъртък. дано поне този път да имам късмет. От малък град съм на пръсти се броят гинеколозите. Нямам търпение вече....  Hug Hug

# 130
С голям интерес изчетох коментарите по темата, та включвам се и аз.  Heart Eyes
Правим опити от края на декември и ... още чакаме.
Не съм изчислявала нито О. нито нищо..вярвам, че бебчо сам ще избере кога да дойде (надявам се скоро).
Чак ми е странно да го споделя тук ... ей така с мислите си, думите си...май вече наистина го искам.
Ще видим ли  EFP в края на месеца не знам, ама се надявам!
Успех на всички fertilization
 Успех ти желая миличкаа  Heart Eyes Heart Eyes

# 131
чак като гледам месеци,години ми става странно.... вярвате ли ,че стана от раз. От петия път,не месец!! Но аз пиех противозачатъчни преди това и ми казаха,че заради това е станало толкова бързо

# 132
  • Варна
Ходих при 4ри гинеколога и 4-мата бяха в отпуска, записах си час за четвъртък. дано поне този път да имам късмет. От малък град съм на пръсти се броят гинеколозите. Нямам търпение вече....  Hug Hug
Ей,голям късмет имаш! Grinning

# 133
чак като гледам месеци,години ми става странно.... вярвате ли ,че стана от раз. От петия път,не месец!! Но аз пиех противозачатъчни преди това и ми казаха,че заради това е станало толкова бързо

Заченах второто си дете от един единствен полов акт с мъжа ми..така че да вярвам..Всеки път е различно както един път е станало веднага, така може и втори път  да не стане за 5 месеца ,2 , години или да не забременееш повече никога дето се вика..Иска се спокойствие,по-малко вманиачаване и много любов..Успех  Hug

# 134
първото стана на 5 месец а сега работим за второ вече 1 г и 4 месеца и нестава Sad

Общи условия

Активация на акаунт