Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 942
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
И аз се сдобих с прословутият препарат  Joy

Скрит текст:
Но не от Кауфланд.
Днес го открих на долният рафт на магазин от местна верига / значи го има и в останалите магазини ./ Покрити бяха с прах и не личеше някой да го купува / в ъгъла на най -забутан долен рафт /
 Даже се чудех как да се замъкна чак до Кауфланд само зарад един препарат Grinning
Купих си го и пробвах в банята -но си иска търкане за черното - инак ухае чудесно . /В магазина имаше и  3 вида - с аромат на лимон ,лавандула и морски бриз . Взех последният / почудих се дали да не е лимон ,че е по -неутрален -имало е в други препарати морски бриз да е по -тежък ,но този е страхотен./
Благодаря на Миленка ,че сподели и утре ще пробвам навсякъде
Скрит текст:
днес имаше авария с бушони в къщи и сега в кухнята е мрак инак отдавна да съм започнала с експериментите  Joy
  Моля за съвет тези кани с филтър ,които са на промо сега - доближават ли се до ефективност до Брита или е по -добре да си е Брита .
  /Имах един специален филтър на чешмата - ама дистрибуторката е във Варна и не ми беше удобен -не можех да си измия свястно и една чаша  Joy /
Та имам голям мерак на такава кана - и до края на седмицата може да ида за нея до К .

# 211
За каната ако е Аквафор едно голямо ДА от мен. От години ползвам тази марка, прекрасно пречиства водата и е доста по-евтина от Брита. Аз използвам промоции от време на време и си подменям и самата кана, защото моят модел има капацитет 300 литра и то през това време каната си остарява.

# 212
За каната ако е Аквафор едно голямо ДА от мен. От години ползвам тази марка, прекрасно пречиства водата и е доста по-евтина от Брита. Аз използвам промоции от време на време и си подменям и самата кана, защото моят модел има капацитет 300 литра и то през това време каната си остарява.
   bouquet Благодаря Милиттана   bouquet 
Скрит текст:
За сега фаворит в чистене  на банята  без търкане си остава [
само дето може да изпадат плочките от него  Joy/spoiler]

# 213
Не знам дали ще изпадат плочките, но със сигурност ще имат нужда от фугиране. Налагало ми се е да го ползвам, след неколкократно ползване фугите почти липсваха. Stop

# 214
Така е ,но аз искам нещо толкова ефикасно и да не търкам / имам си здравословни проблеми и не мога да издържа и 5мин в наведено или клекнало състояние./
  Тези филтри за каната Аквафор има ли ги в постоянен асортимент в Кауфланд? И каква е нормалната им цена ? / Въобще в кои други магазини може да ги открия .!?/

# 215
Само в Кауфланд ли я има тази марка кана за вода?

# 216
И мен това ме интересува ? Моля някой да сподели  .

# 217
  • Сливен
За каните Аквафор,много съм доволна,доколкото съм забелязала се предлагат от известно време постоянно в асортимента,става дума за този модел с по-малките филтри,иначе ги предлагат в техномаркет и технополис,имат и сайт,където може да прочете повече.

# 218
  • София
Каните на Аквафор често ги пускат на промоция в Кауфланд заедно с филтрите. Отдавна им се чудя, но този път май ще си взема след толкова похвали. Питах по-напред в темата каква е разликата между двата филтъра, които се предлагат, но никой не писа.

# 219
Мани... и аз взех един.  Laughing И в Пловдив ни прихвана треската.  Crazy Наистина е голяма зараза-един каже,че нещо става,втори потвърди и айде юруш на 'панацеята'.  Simple Smile Joy
Никой нищо не каза за праха за пране Первол?  newsm78
Ами аз съм решила да взема, че прахът ми привършва, но още не съм се замъквала до Кауфланд тази седмица. Днес или утре се надявам да поправя пропуска и ще споделя Peace

# 220
  • София
И аз съм доволна от каната на Аквафор.
И препарат съм си взела  Mr. Green

# 221
  • София
И все пак никой не отговори изплаква ли после чистените с препарата плотове на кухнята с вода...
До К днес ще мина за хляб и Активиа. Казаха ми преди седмица-две, че за хляба редовно вечер ставал бой, налагало се охраната да ги разтървава. И това било почти всяка вечер...

# 222
  • София
Аз днес съм решила да си купя тавата, която бях решила да си я взема много отдавна. Сега е намалена с 25%, 10 лева приблизително е надолу. Ще ходя до Кауфланда в Овча купел, дано там да е читава, че тази на Т.Каблешков беше поочукана. И дано там да има от прословутия препарат, че да си взема и аз  Laughing

# 223
Казаха ми преди седмица-две, че за хляба редовно вечер ставал бой, налагало се охраната да ги разтървава. И това било почти всяка вечер...

Shocked за кой хляб се бият?!? ....не го знаех това.

# 224
Колко струва каната и каква е разликата във филтрите наистина?
Променя ли се вкуса на водата, защото съм пила от кана, скъпа и никак не съм очарована

Общи условия

Активация на акаунт