БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-38

• 36 731
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
Аз ги предлагам сега с кисело мляко, но тъй като ти сега ги въвеждаш може да ги дадеш ей така да си ги хапва като снакс, стига разбира се да има зъби. Ние нямахме зъби едва сега ни изникна първият и малкия го ползва като трион. Joy

# 16
  • Пловдив
 Laughing благодаря Hug при единия ми син тъкмо се показват първите две зъбчета, другия още няма, попитах, понеже точно тази вечер педито ме посъветва да правя торта за закуска с бисквити закуска и готово нишесте, това като вариант за въвеждане на глутен, прозвуча ми малко нелепо да започнем деня с торта ooooh!

# 17
Laughing благодаря Hug при единия ми син тъкмо се показват първите две зъбчета, другия още няма, попитах, понеже точно тази вечер педито ме посъветва да правя торта за закуска с бисквити закуска и готово нишесте, това като вариант за въвеждане на глутен, прозвуча ми малко нелепо да започнем деня с торта ooooh!

NaughtyБоже  това чудо не го бях чувала. Според мен слушай себе си и се води по детето.И на мен скоро ми казаха да давам прясно мялко на моят син, който е на 10 месеца и добре че не го направих.

# 18
Gugito, бисквитки на тази възраст можеш да даваш за гризкане като междинно хранене.

armira, бисквити без захар съм купувала на Хип с ябълка, а също и на Земанка с лимец и ябълка.

Ечемичени ядки при захранването варях и пасирах. Добре се получаваха.

# 19
  • София
Брашното от просо трябва ли да се кисне преди варене и колко?Благодаря  bouquet

# 20
Всякакви ядки- ечемични, пшенични....варя в повече вода,дълго време, после пасирам, като регулирам количеството вода, според това каква консистенция искам.

# 21
  • София
Въпросът ми е дали да го кисна във вода предварително,а не дали да го варя

# 22
Благодаря за новата тема , аз имам няколко въпроса  Simple Smile
1.Има ли някаква специална схема за въвеждане на кисело мляко или е като зеленчуците , всеки ден да се увеличава количеството ? Колко често може да се дава?
2.В кой месец може да се дава свинско?
3.С кои риби е добре да се започне захранването  предполагам пак се дават през ден?

Малко като лексикон стана , но искам след месец да го записвам на Детска млечна кухня , а тези неща присъстват в менюто .
Благодаря предварително!  bouquet

# 23
1. Киселото мляко е като всяка нова храна. Всеки ден
увеличаваш лъжичките. След годинката може да даваш
и всеки ден. Преди това вероятно по - малко.

2. Свинско бих дала след годинката. Моето дете още
не е яло, над годинката е. Едва ли изпуска нещо...

3. С риба захраних от готови пюрета. Подходящи са
сьомга и хек.

# 24
Въпросът ми е дали да го кисна във вода предварително,а не дали да го варя

Понякога ги кисна, друг път, само ги измивам.Накисването предполага по-бързо увиране.

Колко време се дава жълтък преди въвеждане на нова храна. Трети ден давам, а ме чакат и още храни, които искам да дам Simple Smile

# 25
  • Пловдив
да попитам след като въведа сьомга всяка следваща риба ли трябва отново да въвеждам Thinking

# 26
Гугито - не; директно даваш друг вид риба, било то и речна.

# 27
  • Пловдив
Benny G, благодаря много Hug Simple Smile

# 28
  • Berlin
Момичета, има ли сред вашите бебета между 4м-7м пиещи по 1л АМ на ден? newsm78

# 29
Ние пием горе-долу литър, понякога и по-малко, 900 и 800 мл.

Общи условия

Активация на акаунт