БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-38

• 36 735
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
кога се въвежда риба и каква?а как се въвежда жълтък?

# 511
Продължавам да търся бисквитки без мляко , не е задължително да са детски. Знам само за обикновените на Кристал , но те имат много Е-та . Моля ако някой знае да пише

# 512
Продължавам да търся бисквитки без мляко , не е задължително да са детски. Знам само за обикновените на Кристал , но те имат много Е-та . Моля ако някой знае да пише
Холе био бисквити от спелта. Но имат  масло.

# 513
  • Berlin
Отиваш в магазина и почваш да преглеждаш състава на бисквитите. Laughing Аз съм купувала на Плазмон, обикновени Житен дар и на Хип.

# 514
  • София
Холе био бисквити от спелта. Но имат  масло.

аз купувам тези и едни с ябълка  на тази фирма http://biomag.bg/detski-biskviti-ot-limec-100-gr
Аз ги намирам във Фантастико.Детето много ги ръпка и  харесва

# 515
Житен дар, зелената опаковка, са постни. Само, че не съм сигурна за другите съставки.

# 516
Отиваш в магазина и почваш да преглеждаш състава на бисквитите. Laughing Аз съм купувала на Плазмон, обикновени Житен дар и на Хип.
на Хип в синята опаковка ли? пише за тях, че може да има следи от мляко, а на Плазмон без мляко не мога да намеря, питах ддори в един магазин и казаха, че без глутен има, но без мляко не newsm78, ако можеш покажи ми ги, за да ги търся

# 517
  • Berlin
О, на Плазмон са с мляко, сега погледнах. Слончетата на Хип са без мляко.

# 518
Да ви питам- от месец въведох глутен, сирене и масло. Кога мога да включа киселото мляко?

# 519
  • София
Давай Simple Smile трябва да е +10 месеца Wink

# 520
  • Пловдив
Аз въведох киселото мляко като навърши година-по съвет на педиатърката,разбира се Peace

# 521
как започнахте да давате бисквитка за гризане? беше ли ви страх да не се задави? Ние вече имаме 4  зъбчета, но ми се струва, че така цяла ако и е подам ще отхапе голямо парче и ще се задави

# 522
Здравейте!

Просото запичащо ли е ?

Благодаря

# 523
  • Prague Czech Republic
Мами моля ви кажете ми с АМ или вода се приготвя каша на нестле?  Аз сега направих но нещо  не ми хареса  newsm7

# 524
  • София
mamahola, аз бях започнала да му давам парченца в зеленчуковото пюре, да гризе, морков, ябълка банан. все пак и първия път си бях на тръни, гледах какво прави и дебнех Simple Smile
не се задави... Успех

Macao, мисля, че регулира, но зависи от комбинацията  Peace

Glloriyta, кашите на Нестле са млечни (повечето), затова си мисля с вода, никога не съм правила, предпочитам тези, които са с преходното мляко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт