"Майчин дом"-Варна тема 7

• 86 112
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Имам един въпрос ако може някой да ми отговори. Питането ми е ако се наложи да остана повече време след раждането в болницата има ли допълнително заплащане или тези неща си влизат в цената? Не видях някъде в ценорасписа да пише за подобно нещо. Благодаря ви много!

# 46
  • Варна
Плащаш си цената на ден, която е обявена. Но може би зависи и по каква клинична пътека оставаш, не мога да съм сигурна.

При мен случаят беше, че изписаха мен, а искаха да задържат бебето още един ден заради тежкото раждане. Нямаше начин да го оставя и да си тръгна, затова плащах.

# 47
Някой който е раждал при началника на родилното Д-р Боян Георгиев (мисля, че така се казваше), какво ви е мнението за него? Като ви чета, повечето от вас са раждали при д-р Яков, това ли е най-добрия избор  Rolling Eyes

# 48
Аз лично съм избрала д-р Максим Яков от 14 години и няма как да го сменя, за мен- да, той е най- добрият избор Peace На секциото на второто ми дете асистираше д-р Георгиев, попадала съм на него и като дежурен лекар и на визитация ми е минавал и мога да изкажа единствено и само суперлативи и за него  Peace

# 49
  • Варна
Днес ме изписаха и след престой от седмица, събрах впечатления от всички лекари, които дават дежурства на втория етаж.
Боян Георгиев е разговорлив, естествен, усмихнат, даже леко цапнат в устата, няма никакво напрежение или недомлъвки при комуникацията с него. Момичето, с което бяхме в една стая, е негова пациентка и сподели много положително мнение.

# 50
  • Варна
Като ви чета - определено това е моята болница  Laughing Мисля обаче да съм без екип - който е на смяна.
Synni__ - може и да се засечем Mr. Green

# 51
  • Варна
mishelin, според мен няма да сбъркаш. И без избор на екип да отидеш, когато вече е започнало раждането, пак ще получиш внимание и грижа.
Желая ти всичко да е наред!

# 52
Като ви чета - определено това е моята болница  Laughing Мисля обаче да съм без екип - който е на смяна.
Synni__ - може и да се засечем Mr. Green
Оооооо със сигурност може, може и да сме в една стая.  Wink

# 53
  • Варна
Днес официално се записах там! Grinning

# 54
Здравейте!
Някой да знае дали ЖК са отменени тази седмица (нали има обявена грипна епидемия)?

# 55
  • Varna
Здравейте!
Някой да знае дали ЖК са отменени тази седмица (нали има обявена грипна епидемия)?
Аз днеска ходих да си взема болничния и имаше бележка, че са отменени докато е грипната епидемия.

# 56
Съни, Мишелин и аз съм с вас април  Peace

# 57
  • around the world, where the heart belongs
Здравейте!
Аз днеска ходих да си взема болничния и имаше бележка, че са отменени докато е грипната епидемия.
Какво значи има бележка, че са отменени? Някой ще се обади ли по телефона да каже за кога са отменени или това се разбира чак след като си отидеш на място за консултация и имаш изненада?!   Crossing Arms

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 15:44 от дада

# 58
При грипна епидемия се отменят: женските консултации, детските консултации и плановите операции. Това се съобщава навсякъде, а и винаги е било така, нищо ново.
Когато се отмени грипната епидемия се подновяват и гореизброените консултации  Peace

# 59
Ей, заформяме се една априлска групичка за Майчин дом.
Тифани, ти с избор на екип ли ще бъдеш и ако да кой?

Общи условия

Активация на акаунт