"Майчин дом"-Варна тема 7

• 86 184
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Д-р Яков

# 601
  • Варна
Ех какви спомени Heart Eyes .... Преди 6г. точно на 3-ти август се роди и моята дъщеря, секцио беше.Живи и здрави да са д-р Яков, както и д-р Добрева.
Успех момичета, леко раждане и ви пожелавам такива слънчеви деца като моето момиченце Hug

# 602
  • Варна
Живот и здраве ще се видим там!Аз съм при А.Атанасова.
Много се радвам ще сме дружки.Какво бебче чакаш?

# 603
  • Варна
Хайде и в една стая да ви сложат и да ви е добре заедно Grinning
Само няма да се смеете много силно Naughty

# 604
Момче. Аз ще съм последното секцио в 13ч.

# 605
  • Варна
Момче. Аз ще съм последното секцио в 13ч.
Аз чакам момиченце!Моето секцио е за 11:30 часа!

# 606
  • Бургас
Хайде и аз тук Heart Eyes
На 16.07.2015 г. се записах на ЖК в Майчин дом. Пуснаха ми изследвания, БХС. Акушерката Снежи нещо не беше в настроение, почти не говори, попълни си документите, измери ми кръвното, каза ми, че е хубаво да започвам да се мажа за стриите, на което отговорих, че вече съм започнала. С думите: "ами това ти е втора бременност, няма какво да ти обяснявам ме изпрати" да си ходя. Странно ми се видя това поведение  Rolling Eyes Още по-странно ми стана в лабораторията, когато попитах кога ще излязат резултатите от кръв и урина и мога ли да ги проверя в Интернет, но ми отговориха, че акушерките не давали, защото бременните сме обичали да си интерпретираме резултатите и да се вълнуваме излишно, та ще си ги видя на следващата консултация. Не че нещо, ама на 07 август колко ще са актуални резултатите от преди 20 дни newsm78
Много уважавам Майчин дом и всички работещи там. Пациент съм им от 10 години и имам пълно доверие на д-р Яков и затова съм решила всеки месец да пътувам до там, но подобни неща ме смущават.
Другото странно, което научих чак след като платих консултацията е, че понеже съм от друг град болнични не можели да ми издават, освен 45 дневния. Е, записах се на консултация по ЗК и в Бургас, но можеха да ме предупредят ...

# 607
  • Варна
Цитат
Акушерката Снежи нещо не беше в настроение, почти не говори

И с мен така се държеше доста дълго време, а на два пъти влязахме в направо спорни ситуации, в които тя беше доста далеч от любезна и мила.
По мои впечатления Рени е по-приятна, но каквото - такова, не е болка за умиране. Заради д-р Яков си заслужава.

# 608
  • Варна
Рени в началото към мен също беше студена,но после стана много мила и добра.
Резултатите от изследванията също ги разбирах на следващата консултация.
Тя един път ми каза щом не съм ти се обадила значи всичко е наред.

# 609
Тя Снежито по принцип не е от най-разговорливите,аз 9 месеца вече ходя при нея и все не е в настроение...нищо не ми е обяснявала или ако я попитам аз нещо отговаря с една дума  Simple Smile нищо де... здраве да е  Laughing

# 610
  • Бургас
Успокоихте ме, благодаря! Heart Eyes
Четох толкова отзиви, че била мила и любезна и не очаквах такова отношение, но вече ще съм подготвена и няма да се впечатлявам толкова.
Резултатите от БХС някой от вас проверявал ли си е в сайта на НГЛ и колко време след като ви взеха кръв могат да се видят там (на страницата им пише 3 дни, ама след като стигнат изследванията при тях).

# 611
  • Варна
За резултатите от лабораторията може да звъннеш по телефона.Поне преди даваха инфо дали са добре.

# 612
Аз от Снежи бях много доволна, още в началото обясних подробности за мен, и какво очаквам от консултацията, и нямах проблеми. А за резултатите, и на мен ми обясниха така, обаче пък винаги съм звъняла на Снежи на другия ден, и ми е казвала, дори диктувала резултатите. Нямало е проблеми.
На мен лично Рени не ми допадна, бях неволен свидетел отпреди да се запиша за консултация, на лицемерно поведение с пациентка, и какво говореше зад гърба й. За мое щастие се оказа, че лекарката ми работи със Снежи. Ако нещо ви интересува, просто питайте. Получавала съм страхотно отношение, внимание, дори за книги сме говорили.

# 613
  • Варна
   Аз бях при Рени, но винаги съм звъняла по телефона, за да си разбера резултатите, за щастие, тъй като все се налагаше някакво лечение. Смятам, че ако звъннеш, няма право да ти откаже информация за изследванията. В противен случай- оплакваш се  Peace

# 614
Аз бях при Снежи и останах само с хубави впечатления от нея. Ако ме притесняваше нещо първо на нея звънях и после на лекарката. За резултатите от изследванията от лабораторията и на мен така отговориха, но с телефонно обаждане до Снежи си разбирах резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт