"Майчин дом"-Варна тема 7

• 86 262
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Др Янчева е много добра и аз ходя при нея от години, но сега кърмя   Peace

# 631
  • Варна
Попадна ли ви вече тази статия? http://www.varna.utre.bg/alarms/2015/07/23/380-dete_s_38_gradusa … zhegata_s_chasove  newsm78

Имате ли опит с педиатрите? Как ще коментирате?

# 632
да, аз го четох. Винаги когато съм минавала от там е било пълно с чакащи дечица, за мен това е абсурдно. Има и други добри педиатри в града, не знам защо почти всички родили в МД държат да ходят там и да се изнервят допълнително.

# 633
  • Варна
За мен трябва да направят условия, за чакащите родители и деца. Отделно в един коридор, стая до стая са бременните за ЖК и болните дечица. Може би с изграждането на детското отделение, ще се променят нещата.
И въпрос към момичетата, които са се водили интензивна ЖК, какво включва в +?

# 634
  • Варна
Включва по-чести посещения - на две седмици бях в болницата. Веднъж се виждаш с акушерката за консултация, следващият път си при нея и при докторът за ехография.
Просто интервалът за проследяване е по-малък, но предполагам, че трябва да имаш причина за това.

# 635
  • Варна
Включва по-чести посещения - на две седмици бях в болницата. Веднъж се виждаш с акушерката за консултация, следващият път си при нея и при докторът за ехография.
Просто интервалът за проследяване е по-малък, но предполагам, че трябва да имаш причина за това.

А от към изследвания? И при акушерката, какво правите на 2 седмици? Всеки месец и те гледат на ехо, нали?
Причината,предполагам е миседа преди 5 месеца. Не са ми казали причина да има в момента.

# 636
  • Варна
Изследванията май не са повече.
Акушерката проверява теглото ти и обиколката на корема, мери кръвно и слуша тонове.
Ехография имаш всеки месец, да.

И аз бях с мисед, в късен месец. От там открих, че съм носител на тромбофилия и това наложи терапия и по-чести прегледи.

# 637
Интензивната консултация включва и допълнително изследване и то е Австралийски антиген  Peace

# 638
Pepsilight  Hug
Даже не съм питала защо, но вторият и третият път бях на интензивна консултация. Не съм се противила, за мен даже беше по добре, пък и той си знае доктора. Третата си беше доста интензивна, заради разоляването ми от грип и високата температура дни наред.

# 639
Момичета, моля ви споделете от коя седмица на бременността почнаха да ви викат на 2 седмици на консултация?Благодаря!  bouquet

# 640
Здравейте,аз съм в 38 седмица вече,ходя на ЖК в МД дори утре ще  ми бъде последното посещение при акушерката за тонове.Решила съм обаче да не раждам там,а в АГ.Искам да си родя нормално,освен ако не се наложи по лекарска преценка секцио,това което не ми хареса в МД е,че съм забелязала,че основно ражданията са секцио,дори моята лекарка настоява да раждам секцио при пложение,че съм й казала че искам нормално...А относно Окръжна или АГ аз предпочитам АГ болница.Успех на всички мами и леко раждане!  Simple Smile  Heart Eyes

Здравей!
Кой лекар посещаваш в Майчин дом?

# 641
Евгения Георгиева ми водеше ЖК

# 642
Евгения Георгиева ми водеше ЖК

Благодаря!

# 643
Здравейте, да питам за мнение за Д-р Е.Александрова в МД , много съм доволна от д-р  Д. Станева, ноп не работи по ЗК и ми се налага да я сменя. Имам час за Д-р Е.Александрова и търся вашето мнение за нея, като лекар. Имах час при Д-р Момчил Сариев но не съм доволна изобщо и ми е противен,не бих се подложила на това отново.
Благодаря ,предварително   bouquet

# 644
Здравейте, да питам за мнение за Д-р Е.Александрова в МД , много съм доволна от д-р  Д. Станева, ноп не работи по ЗК и ми се налага да я сменя. Имам час за Д-р Е.Александрова и търся вашето мнение за нея, като лекар. Имах час при Д-р Момчил Сариев но не съм доволна изобщо и ми е противен,не бих се подложила на това отново.
Благодаря ,предварително   bouquet

Дими, предлагам ти да смениш целия МД. А относно Станева, много добре ще направиш. Имам лоши спомени Sad

Общи условия

Активация на акаунт