"Майчин дом"-Варна тема 7

• 87 306
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
   Аз раждах там преди месец. Ами кошмарно е, казваха, че е по-добре да не се отварят прозорците, заради мръсотията из въздуха, постоянно нещо се къртеше и не само че е шумно, а и вибрираше цялата сграда. Отвратително просто. Може пък като дойде време да раждате да са спрели да разбиват и да рушат, а вече да се строи и да е малко по-спокойно. Хубавото е, че редовно пускаха аспирация, която е доста силна и успявахме да получим някакъв друг въздух (пък чист ли е не знам). Има и климатици, обаче заради бебетата не рискувахме да ги простудим.
  Питах и ми обясниха, че ще разширяват отделението, а в задния двор ще правят детско отделение, щели да стават многопрофилна болница. И определено се говореше за някакви срокове до края на годината минимум.
  Леко раждане на всички   bouquet

# 556
  • Варна
Доколкато и аз разбрах, ще има ново родилно, детско отделение и ортопедия.

# 557

Това е много хубава новина.
Честно казано, това, че ще е шумно по никакъв начин ням да повлияе на избора ми да родя в тази болница. И ако здравият разум не ми говори, бих го направила още един път  Mr. Green Прозорец не съм отваряла, даже не си спомням в нашата стая имаше ли такъв вариант?!?

Писала съм за д-р Митев, че беше втори оператор на секциото ми, след това еминавал на визтация и съм очарована от него.

# 558
Прозорците мисля, че не могат да се отварят.
Като раждах миналата година (април) , правиха ремонт на заведението отдолу. Най-много се чуваше в интензивното, защото е точно отгоре. Чак сега като споменахте за ремонт се сетих, значи не ми е било неприятен спомен .

# 559
Преди седмица ходих да разгледам. Нищо не се чуваше, но лееха бетон тогава. Дано имаме късмет и да е тихо или поне поносимо докато раждаме.

# 560
Като раждате точно, най-малко ще ви притеснява този шум  Laughing ако изобщо го чуете .

# 561
В стаите прозорците не се отварят.

# 562
Определено ще раждам там. Шумно, прашно.... Каквото такова! Дано имаме късмет наистина да строят, а не да къртят и копаят! Успех на всички, които им предстои да раждат в създалата се обстановка. Wink

# 563
  • Варна
Хм,на табелата на строежа пишеше-  Обект -"Мамологична болница" newsm78

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1452691

# 564
  • Варна
Днес бях на преглед,не се чуваше къртене,нямаше шум.

# 565
При кой доктор си? Аз съм в 27-ма седмица, все още ми е рано да си записвам час при някой там, засега само се интересувам от мнения. За нормално раждане или секцио си?

# 566
  • Варна
При кой доктор си? Аз съм в 27-ма седмица, все още ми е рано да си записвам час при някой там, засега само се интересувам от мнения. За нормално раждане или секцио си?
Аз съм секцио.
При д-р Анна Атанасова съм.

# 567
И аз съм при д-р Ана Атанасова за естествено раждане.

# 568
И аз съм при д-р Ана Атанасова за естествено раждане.
А каква е цената за нормално раждане? В сайта пише 730лв. но бях чела някъде , че цените не са актуални.

# 569
А за секцио, каква е цената, щом не са актуални?

Общи условия

Активация на акаунт