"Майчин дом"-Варна тема 7

• 87 285
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
А за секцио, каква е цената, щом не са актуални?
За секциото е 1140 лева аз питах вчера.
За нормалното чух че е 750 лева без упойка,ако е с упойка още към 100 и няколко лева.

# 571
А за секцио, каква е цената, щом не са актуални?
За секциото е 1140 лева аз питах вчера.
За нормалното чух че е 750 лева без упойка,ако е с упойка още към 100 и няколко лева.
За упойка беше 150, а за придружител - 180. В цените на ражданията вече се включва анти д гама глобулин.

# 572
Което означава, че разликата е съвсем малка... Аз ходих в АГ на отворени врати, съвсем очаквано беше доста кофти обстановката, но нещото ,което мен ме потресе беше отношението, поне на сестрата на която попаднах. Не искам и да си помислям да раждам там вече... а цената за нормално раждане беше 730 лв., казаха ми че не предлагат епидурална упойка.

# 573
  • Варна
Не си заслужава да се ражда там,а парите едни и същи.

Майчин дом не си личи,че е болница.Аз като раждах каката там имах чувството,че съм в хотел.Изобщо коренна разлика от другите болници.За това пак там ще си раждам живот и здраве.

# 574
Не си заслужава да се ражда там,а парите едни и същи.

Майчин дом не си личи,че е болница.Аз като раждах каката там имах чувството,че съм в хотел.Изобщо коренна разлика от другите болници.За това пак там ще си раждам живот и здраве.

Напълно подкрепям!  Peace

# 575
Един малко страничен въпрос: Какво ще си вземате като лични и необходими вещи за раждане? Не искам да мъкна излишни неща. Помагайте какво е нужно  и какво не. Незнам какво поема и болницата като консумативи....

# 576
  • Варна
На мен ми казаха да нося:
2 нощници
чехли
комплект за изписване на бебето
Белъо
документи
Това е главно всичко друго ти го поема болницата.Казаха ми без излишни багажи.
Предния път като раждах пак това искаха.

# 577
Задължително зарядното за телефона  Mr. Green Техните превръзки не ми харесват и си бях взела от тези за родилки - много съм доволна. Както и памперсни чершафи - ако не бяха те, първия ден трябваше да ми сменят чершафите при всеки опит за ставен от леглото. Ползвах половината пакет, а останлите след това с бебето ми влязоха в употреба. Лансинох задължително - спаси ми зърната. 

# 578
  • Варна
На мен от сега ми изписаха да си мажа зърната само че с Гермастан.

# 579
Гермастан трябва да се измива преди кърмене и не е удобно. А Лансинох е без отмиване и е много по-лесно.
Относно багажа - 2 нощници, чехли (джапанки) , хавлии , аз си бях взела еднократни бикини за първите 2 дни , защото направо ги хвърлях като минавах през банята. Помпа за кърма също ми беше от помощ, защото първия път ми се наложи да ползвам  тяхна.
Дрехите за изписването може и да ти ги донесат друг ден.

# 580
  • Варна
Две нощници на мен ми бяха недостатъчни Rolling Eyes
Ползвах по една на първия и втория ден и на следващия вече си обух долнище от пижама с тениска - много по-удобно ми беше.

Чехли имах и за в стаята, и за в банята
Всички шампоани, балсами, душ-гелове, сешоари - такова щастие е банята на третия ден (след секцио)
Електронна книга носих аз
Хавлии
Помпа за кърма

# 581
И на мен 2 нощници ми бяха недостатъчни, но могат да ти донесат някои неща и после. Комплекта за изписване ми го донесе ММ последния ден. Превръзките там си бяха ОК. Помпа не ми трябваше, но Лансинокса задължително Peace + кърпи за лице и тяло.

# 582
  • Варна
Общо взето са малко нещата.Една чанта.
Гермастана ми го изписаха за сега да си подготвя зърната да не ме болят после.След като се роди бебето може да се ползва другия крем.

# 583
ЗДАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!АЗ ЩЕ РАЖДАМ НА 02,07,-ИМА ЛИ НЯКО ОПРЕДЕЛЕНА ЗА ТОГАВА

# 584
Взела съм си гримове за изписването. Еднократни бикини за родилки. Отделно съм сложила и нокторезачка и едни бебешки бодита, за да ми покажат как да ги ползвам \ обличам.

Общи условия

Активация на акаунт