В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро мацки!
Виждам, че има нови мамчета, добре сте дошли!   bouquet
Бързо прибиране на майчетата от болниците.  Praynig

# 256
  • Варна
Здравейте и благодаря, че ме мислите! Аз направих алергична реакция към системите с магнезий и сега ме чакат антиалергични вливки, плюс останалото лечение. Казаха, че ще ме пуснат тези дни, но нищо по-точно.
Аз ви чета постоянно, голямо сте ми разнообразие.

# 257
здравейте,

Днес отново честват - На 21 януари отбелязваме Деня на родилната помощ, известен още като Бабинден.
Да им е честит на работещите в тази област.

Вчера, се зачетох в коментарите за болничните, явно с това перо от бременността ни предстоят лекички проблеми.
И аз мисля от февруари да изляза в болнични, но кога ли реално ще ги изплащат  newsm78
Имам 4 дни болнични за ноември, още не са ми върнали нищо. Ходих в НОИ да ги разпитам, и там говорих с един симпатичен чичко, който беше изключително любезен, и провери - и се оказа, че моят болничен бил дошъл точно през декември, толкова натоварено било тогава....Още болничния не бил пуснат в Модул 2 да се върти, каквото и да означава това. И аз казвам, тогава ще чакам и той, ведър и усмихнат отговаря - ами да ще чакате, Всички ЧАКАТ.

Инъче и на мен ми е странно защо всички, очакват да съм оповестила за чудното събитие, което очаквам на ВСИЧКи. На хора, които не виждам с  месеци, и си срещаме, и те ама ние сме ти обидени  Confused, защо не ни каза. Но като цяло, дори и това е забавно.
И  ми обясняват, колко съм се разхубавила, като масова психоза е  Party
Толкова зор преди, да задържам прилични килограми hahaha а се оказва, че пухкавичка съм разхубавена (+6).

Хубав ден на всички

# 258
Майчета при Гала дават за моето мечтано бебе!  Hug

# 259
Да и аз точно това гледам.  Grinning
Тайга дано те пуснат скоро! Hug

# 260
е момичета кокичета,ама то на мен ми хареса при вас,и нас трябва да ни пуснете в този форум.моето момиче,лежи и почти не става слагат и системи и е малко кисела и ревлива.но засега бебче е добре.аз благодаря за поздравите,като отида на обяд ще и ги предам
и не си мислете,че ние не се тревожим за Вас,напротив изживяваме го много по-силно от вас.
иначе аз момичето си го обичаме ,ние сме от студенти заедно,и винаги съм знаела,че тя е моят живот

за вас дами   bouquet
и ни дайте право и на нас да пишем

# 261
Мили мами в болница, оправяйте се бързо!
И аз гледам Гала и почти не спирам да плача... Ха-ха тези хормони ще ми разкажат играта...
По повод реакциите на близки и познати, наскоро бях на обяд с една колежка. Тя е много сладка и добра, но явно засега не иска бебче и много учудено ме попита "добре де, ами ти сега какво ще го правиш това бебе?! " ха-ха аз се опитах да и обясня, че то е много желано и ще се грижа с много любов за него, но... "А добре, намери ли хора, които да ти помагат? То до 1 годинка, поне двама трима помощници ти трябват "... Ха-ха! Понеже бяхме на обяд с още една колежка, която има близначка, и за нея имаше интересно мнение - "ето, Гери като са били две едновременно, сигурно 7 -8 човека са помагали на майка им! " ха-ха така че, дами, готови ли са помощниците ви? Simple Smile

# 262
Изревах си очите с Гала тая сутрин. Хормони, какво да правиш. Важното е че всичко е с добър край, ама като си представя през какво са минали от самото начало осъзнавам как понякога се кахъря за глупости.

# 263
Охх сдържах се през цялото време на предаването, но накрая толкова мило ми стана като си си гушна бебчето, че не се сдържах и с крокодилски сълзи си поплаках.  Heart Eyes

# 264
Ох,беше много емоционално!  Cry
Vaninani,радвам се че са добре! Hug

# 265
  • Бургас
Ох, аз за това Гала я пропускам в такива случаи. Разстройвам се и после цял ден не мога да дойда на себе си. Добре, че днес някак случайно изтървахме предаването.

Vaninani, Тайга дръжте се момичета. Силни прегръдки  Hug И никакви сълзи! Няма да натоварваме бебчетата с отрицателни емоции. Сега те имат нужда от силните си майки  Praynig

Аз за да няма недоразумения и неразбрали, преди време официално си пльоснах бременните снимки във фейса.  Joy

Странно ми е поведението на колеги и познати, които знаят, че вече втори път влизам в болница за задържане. И когато след втория път заявих, че спирам работа, вместо да проявят разбиране и подкрепа, аз получих упреци от рода на -  "Абе, нищо ти няма, ходи си на работа, ще изкукуригаш сама в къщи"... То от чужд балкон по различно се виждат нещата...

# 266
  • гр. Бургас
Добро утро на всички майски мамчета  Hug .
За мене обикновено по това време идва утрото и за жалост изтървах Гала  Blush ....но иначе много се радвам на активната си почивка . От началото на третия месец съм в болнични и смятам , че съм си заслужила свободното време , тъй като работех без прекъсване откакто завърших училище (вече 7 години) .
А иначе за тъпите въпроси дали съм бременна и как сме се решили (понеже с ММ сме заедно от 1 година ) ... и аз като Никки си лепнах снимка във фейса и да не ме занимават повече   #2gunfire

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 12:52 от Dociii

# 267
  • София
Tribeca... ще ме умориш от смях Grinning Grinning Grinning Много са смешни, аз още нямам такива въпроси. Повечето ми приятели зная от Клюкарника (ФБ)
Шепичка звезден прах, не знам дали ще заработи системата, но моят болничен от началото на ноемрви ми го изплатиха на 8ми януари.
Сега ще си пусна Гала, дано са го качили в сайта.
Подпукаха ме и мен хормоните, вчера замесих тесто за соленки и тамън пуснах първата тава да се пече - бум, тока спря за Н-ти път този ден. Продължих на свещ да си режа останалите соленки за другите тави и чакам да дойде тока. Ама не идва, ММ им се обади да ги пита какво става и кога се очаква и те като казаха след 2ч и аз като ревнах, ама рев ви казвам Grinning Grinning Grinning
Сега ми е смешно, ама вчера полудях за секунди, толкова ми се ядяха топли соленки, а и ги правех за пръв път и толкова се старах. То и като съм гладна съм още по-раздразнителна. ММ седи и ми се смее, чак звъни на майка ми да ме клюкари, че рева защото няма ток и да ми се подиграват Grinning
Поръчахме си китайско и точно, когато звънна куриера дойде тока, допекох соленките и настана мир  Joy

# 268
Вече официално съм болнични - вчера така драго ми стана като си тръгнах от работа  Party- не, че не ми харесва- но като си помислих за почивчицата и поспиването ............ Simple Smile Та днес си поспах до 10 Simple Smile

Никки - аз като казах, че ще излизам болнични преварително (45-те ми почват от 16.03) - лелеее такава злоба, такова чудо - и то все от колежки, които вече имат деца - 100 пъти повториха как са си идвали до последно на работа, как щели да полудеят вкъщи, толкова било тъпо, как ако човек се чувства добре трябва да ходи на работа, бла бла ........... аз само си мълчах- нищо не казах - ама все едно те като са били бременни аз съм ги карала да седят до последно - всеки си прави избор - + това е много относително това дали се чувстваш добре- да това, че не повръщам примерно, не значи че вече не се изморявам по-лесно, нощем не се наспивам, а трябва да ставам сутрин в 7 и т.н Абе човешката злоба край няма- да са живи и здрави Simple Smile

Извинявам се за дългия пост ама исках да се "издухам" Simple Smile

# 269
Здравейте на майските мами и Добре дошли на новите мамита Hug
Искам да попитам има ли някои мами,които са им правели цитономазка и са им вземали влагалищен секрет,предстои ми на мен и малко се притеснявам ConfusedСега съм в 24 г.седмица бях на преглед в4ера и беб4о се развива добре и май май ще си имаме мом4енцее newsm10,но гинекологът каза към края на месец февруари като отида ще е напълно сигурен,сега ми предстоят едни кръвни изследвания отново тъй като отпреди месец пия Ферро Фологама,заради ниския ми хемоглобин Confused,та така... сега пове4е мисля за тази цитономазка и влагалищния секрет,надявам се 4е вси4ко ще е нормално,ако има мамита,които са минали през тези изследвания нека споделят.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт