В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен! Днес ходих да си пусна на частно урина и микробиология на вл.секрет. Интересно, че до сега в Англия не са ми вземали през бременността.
Реших да си обърна внимание сама.
Купих си билети за театър за 30 . Като се роди бебето няма да имам време и реших да се възползвам.
Днес ходих доста и ме хванаха някакви болки ниско в корема. Прибрах се и легнах. Явно се преуморявам бързо.

# 286
  • В градината...
Лекарят веднага си подава болничния по ел.път. А счетоводителят до 15-то число на следващия месец останалите документи http://www.nssi.bg/forusers/procedures/241-procesbenefits
Болничният / на хартия/ служи само, за да се докаже на работодателя, че си в болничен и да ти даде отпуск по болнични/

# 287
  • Варна
Mother of princess, искам да те попитам нещо с оглед на работата ти, ако е удобно.
Често ли се проявават алергии към магнезий? И възможно ли е да правя реакция към него, когато е в системи, а да ми понася под формата на таблетки?
Доколкото разбирам той е единственото или поне най-честото, което се изписва при контракции и болки, а уви, никак не ми се отразява добре.

# 288
perunika,благодаря за съдействието Peace  bouquet

# 289
  • burgas
Тайга и Виниани, пожелавам ви бързо възстановяване, горещината ти идва още в повече от кормагнезина особено ако засилиш капката. Аз щях да изгоря от жега  Simple Smile Виниани , вашият татко ме разплака, много мило.
Момичета пазете се повечко, защото наистина 6 месец е доста капризен, моят АГ преди да ми направи серклажа го беше споменал, но аз не го отразих особено, докато не влязох и аз в болница и после всички други момичета. Понеже термина ми е 1.05 чета и априлките и там имаше такъв период, важното е да стискаме кълки  Grinning
Ники, за възрастта ще ти кажа, че моята майка роди брат ми на 37г. и това така я подмлади, че нямам думи. Отрази и се прекрасно, така че да си смятат колкото искат, а пък ти ще си младееш  Heart Eyes

# 290
Тайга, Vaninani бързо да се оправяте!  Hug
Vitaminka, Mother of Princess с час закъснение, честит празник, да сте живи и здрави!   bouquet
Добре дошли на новите майчета и леко бременеене!
Трибека много ме развесели с поста.
Оф и аз мразя да ме питат защо не съм казала... Много просто, казала съм на когото съм преценила. Наистина човешката злоба край няма... Но не смятам, че дължа обяснение на който и да било защо съм забременяла.

# 291
Добро утро май-чета!  Hug

Как сте? Мен таи мъгла така ме подтиска, чак имах намерение да излизам с приятелки, но като гледам нищо не виждам  hahaha и май ще си остана вкъщи.

# 292
  • гр. Бургас
Добро утро и от мен  Hug
И тука има много гадна мъгла , ама аз съм се настроила вече за излизане . Отивам след малко да забера майка ми и ще ходим да гледаме за количка на бебо   Heart Eyes

# 293
Добро утро на всички и прекрасен ден   bouquet

Преди 2 дни ММ ме изненада с карта за намаление за билетите в Сатиричния театър.
Тя важи до края на сезона (юли) - за 50% off за 4 представления.  Нооо, трябва до края на моя сезон (хихи - март, април) да я оползотворим. Гледала съм там Вечеря за тъпаци, което страшно ме изкефи, четох и коментари за другите представления. ако някой има впечатления, от хубаво представление там - моля да сподели Simple Smile   Hug

Аз също ще излизам в болнични от февруари. Така си реших още декември. Тогава и на мен ми се струваше странно, толкова рано, да спра с работата, но сега, вече с нетърпение очаквам да да мине и следващата седмица. И да, срещам предимно коментари от рода - КАКВО ще правиш 3 месеца - ще загинеш от скука  #Crazy Само една приятелка с дете на 3 години ме подкрепи, и каза - ей взела си страхотно решение.
Естествено, никои от шефовете, не прие решението ми добре, ама свикват. bowuu
Исками се да ми остане време, за някое училище, и за йога Simple Smile

# 294
Аз ще остана в нас, че и без това малко ми трябва и започвам да се "цифкавя", но пък си намерих занимание - ще гледам епизодите от предаването Такъв е животът - Шейново.  Peace

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 11:15 от Sweety ஜ

# 295
  • София
Добро утро на всички и прекрасен ден   bouquet

Преди 2 дни ММ ме изненада с карта за намаление за билетите в Сатиричния театър.
Тя важи до края на сезона (юли) - за 50% off за 4 представления.  Нооо, трябва до края на моя сезон (хихи - март, април) да я оползотворим. Гледала съм там Вечеря за тъпаци, което страшно ме изкефи, четох и коментари за другите представления. ако някой има впечатления, от хубаво представление там - моля да сподели Simple Smile   Hug

http://www.satirata.bg/postanovki/skakalci/, това ми хареса.

Благодаря ви, момичета за пожеланията Hug

# 296
Благодаря Vitaminka   bouquet
Ще го имам предвид.

Като цяло за това представление, сякаш бяха изчерпани билетите за февруари, ще се пробвам за по натам.

# 297
  • Бургас
Добро утро   bouquet

Ох, аз днес ще имам гости  #Crazy Една приятелка ще намине с детенцето си да поиграят момчетата.
Добре, е че синковеца ще убие време, иначе изпада в диващини от скука, но аз не съм много очарована от идеята, защото няма да мога да си лежа. Tired Така или иначе нямаше как да откажа....

Ние с мъжо също много обичаме да ходим на кино и театър. Ще трябва да вземем малко преднина обаче, че после с бебето не се знае точно кога ще ни изкочи първата възможност  Peace

# 298
Добро утро и от мен, МАЙ-чета Simple Smile Както обещах съм по-редовна вече Simple Smile
От няколко дни си спя добре и си мисля, че безсънието отшумя, дано  Praynig Исках да попитам дали на някоя от вас вече е ходела специално за мерене на тонове - навсякъде чета, че май се започва от 6 месец- аз съм в 6 месец, но не съм ходила, а последния път забравих да питам док. Ще съм на ЖК пак на 12.02 - тогава ще съм 29 г.с- дано не е късно за започване на мерене- имам и в пакета включени 6 пъти- дано успея да си ги използвам всичките.

И тук е кофти времето- мислех да излизам да пазарувам и да се реванширам на ММ, че той ми готви снощи, но явно му е дошла музата и е измислил нещо и за тази вечер- та се чудя дали да не се възползвам Simple Smile Ако изгрее слънчице все пак ще изляза.

Желая ви хубав ден и да не се преуморявате  Hug

# 299
  bouquet Мили момичета , като януарски кокичета  newsm51 smile3525прощавайте че вчера не съм ви  поздравил за празника,на две мами който носят маничета ,и помагат на този свят да проплачат нашите плодове на любовта,желая много здраве,любов щастие и професионални успехи и да гушат не само свойте бебчета а да ни даряват и нас с щастие връчвайки ни нашите бебчета   ylinfant
иначе моето момиче е на системи,и някакви инжекции,днес си пожела да папа та се правих на готвач,и не питайте довечера кво ме чака в кухнята  newsm55,но сега правя всичко  wash hang 1ironing newsm28
и чакам щъркела  stork-boy да дойде и през май да  1stroller
надявам се утре или в събота да изпишат момичето ми.при нас емоциите са в повече тя е на 37,аз на 42 но любовта ние  Heart Eyes
хубав ден и не забравяйте момчетата до вас ,те ви обичат.А на бебчовците желая да ви напомнят по-често за се беси с мисълта че после ще бъдат шефовете в къщи

Общи условия

Активация на акаунт