В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
Честит рожден ден на празнуващите Simple Smile Много съм радостна да чуя само хубави новини Simple Smile

Аз също ползвам Дуфалак или генеричното -лактулоза, и определено ми помага. Даже има единични дози, може да не си купуваш цяло шише.

Февруари и аз тръгвам на училищата, дано е по-топло и не ме мързи толкова! Simple Smile

# 451
На мен магнезият ми реши запечените проблеми, чак не мога да повярвам.

И на мен магнезият ми оправя този проблем

# 452
  • Варна
Аз откакто забременях съм зациклена Simple Smile След магнезия май наистина леко се оправи, вече ходя по-често - по график съм, в понеделник и четвъртък, няма пропуск  hahaha 
Иначе единия път не бях ходила сигурно десетина дни, сутринта ми се препи боза, изпих една малка, после вкъщи видях и прясното мляко - пийнах си без да се замисля и на обяд ядох тиквена супа Simple Smile И следобед бях най-щастливия и свободен човек на света Simple Smile Майка ми вика, запомни комбинацията  Joy

# 453
Дано и мен не ме мързи толкова да започна и аз да посещавам училището за бременни, ще ми бъде от полза Simple Smile

# 454
  • Варна
Благодаря ви на всички за вниманието, много сте мили  bouquet
Посправихме се с болките и контракциите засега, но ме предупредиха, че явно такова ще си е положението, матката ми е много чувствителна. Забраниха ми да си пипам корема, трябва и много пазене - но то това си ми беше ясно. Пия нефидипин и магнерот, като първото лекарство ми сваля кръвното и ме замайва, но него постепенно ще го спра.
Ще ми е трудно само това с лежането и липсата на активност, защото нищо не сме приготвили още, искам да пообиколя за дрешки, за количка, как ще стане не знам... ooooh!
Иначе от отношението в болницата съм много доволна, всички бяха страшно отзивчиви и загрижени. Имах си и чудесна съквартирантка, май ще запазим приятелството, имаше моменти на страх и притеснения, но имаше и много смях до късно понякога.
Вълнуващо беше да чуваме как приемат някоя бъдеща мама и малко по-късно коридорът се огласява от тънко гласче, като на котенце Heart Eyes

# 455
  • В градината...
Тайга, много сладко и мило ми стана това с котенцето  Heart Eyes Което ме подсеща как, като ходех да видя за нещо майка ми на работа,с е чуваше хор от такива котенца  Blush
Ще се пазиш, няма как, важното е, че са те стабилизирали.

А за пипането на корема и аз отдавна знам, че не е хубаво заради контракциите, които причинява, както и сексът де. Та по този повод не смея и много да се мажа, защото то си е баш предизвикване на контракции.

# 456
А за пипането на корема и аз отдавна знам, че не е хубаво заради контракциите, които причинява, както и сексът де. Та по този повод не смея и много да се мажа, защото то си е баш предизвикване на контракции.

Това за пипането на корема го чувам за първи път и леко се стреснах.Аз от време на време като легна си галя корема и сякаш ме успокоява,а то не било хубаво  Sad Това означава ли , че трябва да се спре мазането на корема ?

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 13:38 от .m.g.

# 457
Момичета, благодаря за хубави пожелания- да се връщат и на вас. Беше хубав рожден ден, прекарах си добре - е, разревах се от картичката на ММ в ресторанта, той милия така се притесни  Laughing ама хормони ....

Аз пък да чукна на дърво ми мина безсъниетои вече си спя добре. За другата тема - аз ям редовно плодове и нямам проблеми, но на мен по принцип ми действат добре печени червени чушки- може да пробвате Simple Smile

Хубав ден от мен и да си стоите на топличко Simple Smile  Hug

# 458
  • В градината...
m.g., ето, най-долу http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=758
по принцип си е индивидуално, но както знаем и пипането на гърдите води до контракции. Затова и вече се избягват старите методи за масажиране на зърната с цел  загрубеят за кърменето. Чак преди раждането. Защото се стимулира производството на окситоцин, а пък знаем той за какво се ползва.

# 459
  • Варна
.m.g., при мен са "по-строги мерките", защото както ми обясниха - матката е много чувствителна и реагира на пипане с контракции.
Но иначе е точно така, както Перу е обяснила - галенето и масажирането на корема, стимулира отделянето на окситоцин. А сме наясно кога и защо се срещаме с него.

# 460
Честито на рождениците на патерица!   bouquet
Тайга,  Hug Hug
Момичета, при мен официално цифрите до термин са двуцифрени.  newsm44 Кога бяха 200...... кога станаха 99

# 461
perunika,Тайга ,благодаря ви за отговорите и отзивчивостта   bouquet

# 462
  • Бургас
В болницата, в която аз лежах, патология и родилно са на един етаж, та сутрин като станеше 6, не ти трябваше сестра да те буди за системите, всички бебчовци ревваха в един глас  Heart Eyes Много сладко. И вечер също огласяха коридорите. Еми много успокояващо ми действаха  Hug Другите се оплакваха, че им пречели да спят, пък аз се разтапях  Heart Eyes

# 463
  • burgas
Ники и Тайга и на мен това ми бяха най-хубавите моменти, като ги чувах тези малки бонбончета  Heart Eyes
За пипането на корема и на мен ми казаха, но това си е инстинкт като че ли. Аз си го пипам но много внимателно и по-рядко.
Тайга много се радвам, че си вън от болницата. Като лежах и аз тук се обаждах на моята акушерка от МД да я питам немога ли да отида във Варна да си лежа, там всичко е много на ниво. А пък за покупките не се притеснявай има си и онлайн магазини, пък като влезем в 8-мия нещата ще стоят по друг начин, тогава ще ходим по магазините. Сега имаме задача да лежим и да стискаме кълки  Simple Smile
Виниани и Цвети  Hug

# 464

Това за пипането на корема го чувам за първи път и леко се стреснах.Аз от време на време като легна си галя корема и сякаш ме успокоява,а то не било хубаво  Sad Това означава ли , че трябва да се спре мазането на корема ?

Както ти казаха и другите това е при по строги мерки. Иначе няма лошо ако го погалиш за малко или сложиш крем за малко. Въпроса е да не се прекалява  Wink

Общи условия

Активация на акаунт