"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 48 тема

• 44 441
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • В Града на липите
Има едно "а" на два пъти изпъшкано от Йо,  Embarassed за което може и да напиша нещо, ако не забравя в часовете след 0.  Wink След приспани деца.

Joy  Joy да знаеш че те запомних, в 0 часа и 1 минута ще намина да те прочета  Wink

Цитат
Вие си спорЕте и излагайте аргументи. За мен в този филм раздели няма да има. Така я виждам тази любов.  Всеопрощаваща. И двамата ще грешат, ще се скъсват от грешки даже, но никога няма да се разделят.  Сигурно това е любов. newsm78

Фентъзи  Hug не се чуди, това е  Grinning

Цитат
...И да добавя, че ужасно не ми харесва това у Йомер, че прекалено много се изхвърля с разни обещания. Ама и това го правят много мъже.  Mr. Green

Ти да видиш, като си ги изпълни всичките накрая  Joy  Joy
За протокола, моя нищо не обещава  Grinning направо срамота  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 11:38 от hrissi_sz

# 31
Хриси, той твоят направо козирува и изпълнява.  Joy Joy Joy А моят вече не смее да обещава и ако случайно обещае нещо му излиза през носа докато не си го изпълни.  newsm47 Затова гледам да го предизвиквам да обещава, ама той вече е наясно, та трудно...  hahaha hahaha hahaha

# 32
   Големи анализи на репликите. Thinking Аз не ги анализирам много, защото има и много идиоми, на които не знам смисъла им. Много взе да ме дразни изразът( нещо такова) "ох, да почувствам мириса му" за дете. Само не съм съгласна с репликата при избора на дата за сватба, че на 12.03.2014г. се е родила любовта им. Както уточни Димони, датата дори е 13, но на съдбовното пресичане на житейските им пътища. По-късно Амурчето стрелна първо Елифче, а после, поддържано от ръката й, застреля Омер. Crossing Arms

Има ново заведение за разпознаване?

Правя списък с филм, заведение и СПА и набирам координати. Хриси, ти от мъже не чакай инициатива. Аз взимам урок от Елифче.  Peace Засега има напредък. СПА-то е от него и вече съм чок шашардъ. #Crazy

# 33
  • В Града на липите
  ...Хриси, ти от мъже не чакай инициатива. Аз взимам урок от Елифче.  Peace Засега има напредък. СПА-то е от него и вече съм чок шашардъ. #Crazy

Joy Естествено, че не чакам  Wink Аз ако чаках, друго освен родния си град нямаше да съм видяла до сега  Joy ааа и морето  Grinning
Честито за СПА-то, и гледай да не го проспите  Wink Чая много върви с процедурите.

# 34
  ...Хриси, ти от мъже не чакай инициатива. Аз взимам урок от Елифче.  Peace Засега има напредък. СПА-то е от него и вече съм чок шашардъ. #Crazy

Joy Естествено, че не чакам  Wink Аз ако чаках, друго освен родния си град нямаше да съм видяла до сега  Joy ааа и морето  Grinning
Честито за СПА-то, и гледай да не го проспите  Wink Чая много върви с процедурите.

Няма, няма да го проспим, нали ще има болюм на КРА Laughing А пък и някой млад масажист, знаеш ли как хубаво се отразява на тялото Joy
  Да сложим и други целуващи се, но нямам снимка точно с техните,

# 35
Ринка, Hug Hug Hugблагодаря за новата тема.

Момичета, отивам да си доболедувам, че от понеделник съм на работа  Mr. Green Гледайте да не пишете много, че не мога да ви догоня Simple Smile Връщам се сега малко назад, че да вляза в крак поне с вашите вълнения. Трейлър нали още чакаме или съм пропуснала? Ако има, свиркайте.

Хубав уикенд ви пожелавам!!!

# 36
Ринка, забравих да ти благодаря за новата темичка.  newsm51

https://vine.co/v/OjuuA7evjYa

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 13:13 от Dimony

# 37
Привет,диамантчета!
Ринка,благодаря за темичката-аз докато се включа вие вече сте изписали толкова хубави мнения. newsm51
Чета,че има доста различно възприятие на някои сцени-може би пък това му е интересното,че всеки възприема нещата според своята си емоционалност и нагласа-няма лошо,важното е,че така или иначе всички са развълнувани.
За Елмер аз нямам притеснения-с караници,със сдобрявания,със сцени на ревност,целувки и чайове при тях нещата ще са О.К.
Много ми е интересно как,кога и дали Йомер ще каже на Мелике за двойния живот на Хюсеин.Сцената беше наистина покъртителна-една чиста,честна и всеотдайна жена като Мелике,която съвсем не е глупава-всичко вижда и усеща,но същевременно от всички потъпквана,без никой да се интересува от чувствата и преживяванията й.Тук бях много ядосана на мама Елван-уж грижовна майка,а или не е виждала какви ги върши синът й,или пък още по-лошо го е прикривала.Не може Мелике да е усетила,а майката не.Просто не е честно от нейна страна да си затваря очите,да казва че Мелике й е дъщеря,а същевременно непрекъснато да я хока и подтиска.Много ще е сложно бъдещето на Мелике и децата й,много.
Много неща ще се струпат на главите на героите ни,та последната им грижа ще е колко пъти е изпъшкал Йомер. hahaha hahaha hahaha

# 38

.....Много неща ще се струпат на главите на героите ни,та последната им грижа ще е колко пъти е изпъшкал Йомер. hahaha hahaha hahaha

А, виж тука не си права. Вече уточнихме времето и мястото. Не си във верния часови пояс.   Mr. Green

П.п. Една приятелка я е срам да попита, та да помоля за отговор от нейно име

"....аз не мога да разбера, какво общо имат еротичните пъшкания на Йо с драмите на Мел...."  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 13:30 от Fantasya

# 39
И аз да добавя, че Мелике и Елван няма да видят как и кога пъшка Йо.  smile3521  Joy Joy Joy Joy Joy

# 40
Фентъзи,мен ако ме питаш общото е сериалът КПА. Joy Joy Joy Joy

# 41
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

И мен много ме дразни липсата на инициатива при мъжете. И липсата на въображение. Thinking Разбира се , има и изключения, но са малко.

Аз лично нямам никакво съмнение, че Йомер обича Елиф.  Peace Heart Eyes Доказал го е много пъти досега.

Че те двамата с Елиф ако не се обичат и не се вземат, знаете ли колко бързо Комисаря ще изгори. newsm47 Я, каква дълга опашка от мадами се е наредила да кандидатства за мястото на Елифче и да обича Комисаря вовеки веков.  Joy Joy Joy

Селфи
Hug, записах си, няма да се измъкнеш. Mr. Green Аз предлагам срещата да е 23.30 да има време за повече дискусии по темата.  smile3534 smile3521

# 42
Знаех си аз, че ще има отговор.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 43
И аз да добавя, че Мелике и Елван няма да видят как и кога пъшка Йо.  smile3521  Joy Joy Joy Joy Joy

Няма да видят, защото пъшканията ще се разредят, дали няма да зачезнат, защото след сватбата младоженецът ще прибере мама, Мелике, Фатма и чоджуците. Е, затова не мога да разбера комшиите. Joy

И само ще сънува Елифче така

а тя ще с пижама с дълъг ръкав.

# 44
Сабинчик, пепел ти на клавиатурата.  hahaha hahaha hahaha Няма бе, нали ни обещаха, че накрая ще са сами.  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт