Имам стоматологичен проблем

• 150 979
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 035
Питай по телефона, за да не ходиш два пъти.
Според мен е добре да има снимка.

# 1 036
Да ви осведомя, не че ви интересува де, ама нали темата е за проблеми.  Mr. Green
Моят приятел днес си направи снимки на зъбите, които трябваше, и по мои наблюдения има гранулом на умъртвения зъб, но това ще се разбере със сигурност утре, като отиде на зъболекар.
На другата снимка пак на умъртвен зъб се вижда нещо огромно(за първи път го виждам), но не съм сигурна дали не е от самата снимка или от венеца... нямам търпение утре да разбера какво е, дано не е нещо сериозно! Shocked

# 1 037
Еййййй...и графии разчитаме вече,м? Laughing
Впечатлена съм...
Ама в този случай дано да бъркаш. Заради момчето.. Hug

# 1 038
Еййййй...и графии разчитаме вече,м? Laughing
Впечатлена съм...
Ама в този случай дано да бъркаш. Заради момчето.. Hug

Уж разчитам, понеже нали и аз имам гранулом, и знам как изглежда гадината Close, НО ДАНО ДА БЪРКАМ! Hug

# 1 039
Дано бъркаш,но пък ако има нещо добре е да се види и лекува.

# 1 040
Дано бъркаш,но пък ако има нещо добре е да се види и лекува.
Въпросният зъб беше отворен и в момента е с лекарство, стоматологът се съмняваше и затова поиска снимка, утре ще каже какво следва в лечението.

# 1 041
То по неволя и половин зъболекари станахме...и аз що графии съм разгледала из нета  ooooh!
Ето в темата за въпросите една потребителка сложи панорамна снимка. Ами перфектна кост...какво да кажа. Висока линия, няма стопяване...чудно ,чудно...

# 1 042
То по неволя и половин зъболекари станахме...и аз що графии съм разгледала из нета  ooooh!
Ето в темата за въпросите една потребителка сложи панорамна снимка. Ами перфектна кост...какво да кажа. Висока линия, няма стопяване...чудно ,чудно...
Да, ставаме все по-добри! Mr. Green Придобиваме знания и в тази насока. newsm62 tooth

# 1 043
Ей, големи сте професионалисти вече ! За съжаление по неволя...
Аз ходих тази седмица да ми изпилят зъба (счупения в корена) и сега съм с временна коронка, която по мои наблюдения стоматолога изработи от фотополимер, или не знам какъв материал, но искам да ви кажа, че е като истински, страхотен зъб ! Голям е тоя моя зъбар...
Поисках циркониева коронка- имам още 2 за смяна и пак ще са такива. При този вид коронки зъба се изпилява по-малко. Каквото - такова, надявам се поне 10 години да издържи този зъб.

# 1 044
На единия зъб гранулома почти го приключихме, но другия който снимах...Евентуално операция за изрязване на корена и нещото около него. Кофти
Налегна не параноя да си снимам всички зъби поотделно, но мъжът ми забрани- щяла съм да хвана рак и да светна Simple Smile Е да, но ето че не съм окей.

# 1 045
Хепи, имаш ли болки в съответните зъби ? Случайно ли хванахте гранулома ?

# 1 046
Единият се наду страшно много и имах болка
На другия има нещо като джоб, но то е нещо като излив на това около корена.

# 1 047
Теичка, аз също като теб имам един зъб, на който коронката му е изградена от фотополимер и стана като истинкси зъб, но при мен се получи така понеже нямам място за корона. Зъболекарят ми каза, че по принцип трябва много да издържи, но поне на 1 година да ходя нещо да го пооправя, не разбрах точно какво.

Хепи, щом са ти казали операция за изрязване на корена и щом този зъб е бил вече избухнал, най- вероятно това е вече киста. Успех с лечението, дано всички бъде наред!

# 1 048
Успех и от мен !
Аз имах доста голям гранулом на един от извадените ми вече зъби, дори когато хирурга го измъкна, го даде на стоматолога ми да го показва на студентите си  Shocked Laughing На мен ми е смешно сега, но тогава хич не ми беше до забави, а като и ако дойде времето за импланти ще ми се дореве пак.

# 1 049
Ох, не ме притеснява толкова манипулацията, но много се чудя как така два! такива проблема на два несъседни зъба изведнъж
Почнах да параноясвам, че ще получа на всички зъби и край...
Уж ги лекуват и няма да ги вадят
Но аз съм мног страхлива и сега в главата ми са само зъби, грануломи, усложнения...

Общи условия

Активация на акаунт