Имам стоматологичен проблем

• 150 987
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 975
Ааааа..нИ съм съгласна Naughty Ако има три дупчици на един зъб, три пломби ли ще ме помпат,м? Той да не е декар тоя зъб бре, та да не може да се зачисти в едно посещение.. Rolling Eyes Сигурно другият му край е мнооооогоооо далече, та не може машинката и там да бръмне...

А и кариесите не са спешни състояния принципно..

# 976
Тинити, кариес от другата страна на зъба си е за пломба в отделно посещение, освен ако не остане време да го направят заедно с друга манипулация. Обикновено се планира времето, за което пациентът е в кабинета.
И, да плаща се като за отделна пломба. Това е положението.  Hug
Предполагам ти работят зъбите по спешност, в смисъл-първо най-спешния, после по-малко спешния и т. н.

Аз днес минах безплатно.  Mr. Green И в другата клиника за последните две посещения не ми искаха пари.
Ми тъй де, да видя и аз веднъж безплатен обяд.  Mr. Green
Да уж по важност ми ги работят, имах само един спешен, този с гранулома. Другите бяха кариеси дълбоки или не. В петък правя този въпросния и имам само един на последен зъб, дето трябва да се "зачисти", ама по нататък. Peace
За първи път чувам 1 зъб, да се прави с 2 манипулации и да се взимат 2 пъти пари. Та нали е 1 зъб, ако ще и 10 кариеса да има. Не го разбирам честно! Close
Браво, че си минала гратис! newsm10 smile3501

# 977
  • Варна
Ако някоя манипулация е предвидена-ок. И три кариеса могат да се оправят наведнъж.
Обаче ако не е, времетраенето на даден пациент в клиниката се увеличава. И 5 -10 минути да е, ако се процедира така, примерно шестия пациент ше трябва да чака половин час след часа, за който е записан. Да де, ама той примерно е излязъл от работа и бърза.  Confused
Днес влязох 30 минути след часа ми. Няма проблем, в момента имам време.
На мен пък какво ми направи впечатление днес. И не само днес де. Чакат две жени, гримирани от-до. Включително червило. Ще го изтрият преди да седнат на стола, ама... Едната излезе и веднага се червиса.
Толкова ли не могат да издържат да са без грим за час-два.Тяхна работа де. Confused

# 978
Ако някоя манипулация е предвидена-ок. И три кариеса могат да се оправят наведнъж.
Обаче ако не е, времетраенето на даден пациент в клиниката се увеличава. И 5 -10 минути да е, ако се процедира така, примерно шестия пациент ше трябва да чака половин час след часа, за който е записан. Да де, ама той примерно е излязъл от работа и бърза.  Confused
Днес влязох 30 минути след часа ми. Няма проблем, в момента имам време.
На мен пък какво ми направи впечатление днес. И не само днес де. Чакат две жени, гримирани от-до. Включително червило. Ще го изтрият преди да седнат на стола, ама... Едната излезе и веднага се червиса.
Толкова ли не могат да издържат да са без грим за час-два.Тяхна работа де. Confused
Хаха, трябва да са красиви, най-вече ако е някой млад зъболекар. Laughing Mr. Green

# 979
Току-що усетих болка в устата и какво да видя, имам афти. Намира се в близост до зъба с лекарството, който утре ще пломбират.
Преди никога не са ми излизали афти, а от както ходя на зъболекар ми излиза за втори път.
На какво се дължи това според вас? Дали лекарството на зъба има някаква роля? Дали е нещо от някоя храна? newsm78
Уф...писна ми! #Cussing out

# 980
Хеййй, момичета:)
Едвам ви изчетох:) не се предавате, браво! Не се включвам, но не съм ви забравила. Малко ми е натоварена програмата в последно време, но ви наглеждам Simple Smile

# 981
Добър вечер Grinning Сигурно по това време всички сте в банята и търкате зъбчетата, но аз да си кажа:

Значи, идвам да споделя, че толкова светло розови на цвят венците не съм си ги виждала ...не помня от кога. Много им се кефя, значи.
Сложила съм си едно огледало, опряно на прозореца за по-добра светлина на отражението, и когато мина от там, му се усмихвам ей така  Mr. Green ....и го питам: "Огледалце, огледалце, кажи кой има най-розови венци и най-плитки джобчета?" и огледалцето.....хм, не е почнало още да ми отговаря, но като се замисля, противното би било притеснително Thinking Rolling Eyes

Сетих се за оня виц за набожния и лудия...значи набожния човек е този, който говори с Господ. Но  Naughty, когато Господ започне да ти отвръща...хм, не е много добре, значи си минал в другата графа-при лудите кукувейки Mr. Green

О, ей я и четвъртата кукувейка се появи Laughing

Тинити, утре да стискаме ли палчета?

# 982
  • Варна
Тете, и аз имам такива моменти- радвам се светло розови триъгълници. Mr. Green
Ми тъй де, нали затова търпя разни лечения.
Оо, Бисе!
Рано ми е още да търкам зъбите. Докато не се прибере детето, не лягам. Пък тя отиде на светлинно шоу на Аладжа манастир.

# 983
Това за огледалцето ми хареса Mr. Green
И аз се кефя на моите венци, след като махнах зъбния камък, ама пусти афти, до сега не бяха ми излизали. И ме болииии, дано утре по добра воля да ме намажат с това зеленото лекарство. От него по-бързо минава.
Бисе, ние сме редовни, сигирно бая си почете, ама проблемите ни край нямат. Simple Smile
Тета, утре ще ми правят пломба, стискай палци да не ми пили още от зъбчето, а направо да пломбира. bouquet

# 984
Ще стискам...как иначе. Ти питай и за афтите,ако са афти,да предпише нещо .
Абе и преди са ми чистили зъбен камък,но промяна във венците нямаше. Но това дълбокото почистване направо ме преобрази. Flutter

# 985
  • Варна
Тинити, успех!
А за зеленото лекарство- последно го намерих при ветеринарите на котките ми.
Ако ти помага с афтите, а не можеш да го откриеш, пробвай във ветеринарна клиника. Simple Smile

# 986
Гронофорин? Това при зъболекарите не е ли друго обаче? Мирише различно.. newsm78

# 987
Благодаря ви! Heart Eyes
Не знам дали зеленото е различно, и на мен са ми казвали, че по ветеринарните го има. Предния път при 2-3 посещения ме намаза с това нещо и за седмица афтата ми мина.

# 988
Хелоооу, дами!  wavey
Мина и поседния ми час при стоматолога.  newsm44 Приключих със зъбите си, вече са ремотирани.  Mr. Green
Ааа, като изключим, че имам един с гранулом, който ще чакам, за да видя дали е оздравял, и 7 и 8 ми, който са ретинрани и са за операция.  #Crazy Ехее, ама то нищо не ми е останало,а ?
За сега си давам почивка, поне нямам вече дупки в устата си. newsm47
Питах защо имам пак афта. Зъболекарят ми каза, че сигурно се дължи на това, че работи там, пипа, дърпа, слага от тези тампончета и така венеца се е раздразнил. Crossing Arms

# 989
Имам болки във венците, от вчера и подут лимфен възел. Ходих посреднощ на спешен стоматолог, защото досега не е било толкоз зле,изписа антибиотик и да изчакам защото уж не е от зъб. Ама се чудя дали не е зъб. Дайте някой ендодонт или не знам и аз. Специалист, изпитан.

Общи условия

Активация на акаунт