Имам стоматологичен проблем

• 151 126
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 810
Рейса ми е в 15ч.
Писах и ме извикаха,та чак сега публикувах..
Хора...надцених се. Много ми беше за днес Tired Намъчих се...
Тинити....радвам се,че си доволна от зъбарката. Дано е читава...
Още малко и изчезваш, после си почивай.
Дано, че все на лоши попаднам, ама то в по - късен етап се разбира. Wink

# 811
Ще спя,че цяла нощ не съм спала...

# 812
Тета, за да не ти идва нанагорно, защо не избереш опция с преспиване в СФ? Хайде, за днес свърши. Отдъхни сега Hug

Тинити, и аз като теб все на ,,кадърни,, зъболекари попадам. Ама в Плевен нямаш голям избор. Затова на този етап изчаквам и обмислям.

# 813
Тета, за да не ти идва нанагорно, защо не избереш опция с преспиване в СФ? Хайде, за днес свърши. Отдъхни сега Hug

Тинити, и аз като теб все на ,,кадърни,, зъболекари попадам. Ама в Плевен нямаш голям избор. Затова на този етап изчаквам и обмислям.
Тук има доста изобр, ама от трън та на голог! no

# 814
  • Варна
Направихме си днес с детето панорамни снимки.
Девойката ми със сигурност е 2 зъба назад-на долна челюст няма зародиши на мъдреци.
На горната челюст единия мъдрец ми се вижда правилно насочен надолу. Обаче другия мъдрец все едно е в корена на 7 зъб. Седмия зъб се е подпрял в шестия и затова не се показва целия.

Това с мъдреците при детето е аналогично както при мен. Само дето моите липси на мъдреци са на горна челюст.  Имам един пораснал мъдрец, а другия си стои подпрян в челюстта.Тююх,да му се не види и гена! Поне при нея аномалията е само тази, че аз и още имам!

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 19:55 от Стейси Грей

# 815
Стейси,  и аз съм само с два мъдреца. Не съм ги усетила дори , кога са изникнали преди години. При твоята девойка има ли болка от този мъдрец , койо е в корена на съседния зъб?

# 816
  • Варна
Няма никакъв дискомфорт до този момент, Бисе!

# 817
Това е добре! Хубаво е, че сте направили снимка , за да сте наясно със ситуацията. Каква каза зъболекарят то този казус?

# 818
  • Варна
В петък сме на зъболекар. И двете.
Тогава ще погледнат панорамните снимки и ще чуем мнение.

# 819
Убедена съм , че дъщеря ти след време ще разбере каква важна насока си е дала- да се грижи за зъбите си, дори да няма болка!
 шапка ти свалям, шапка  ти свалям fiuuuuuu fiuuuuuu

# 820
Стейси, на колко години е дъщеря ти?
Как забът е в корените на другия, имаш предвид, че е задържан в костта (ретиниран)?
Аз за моите ретинирани мъдреци нямаше да разбера ако не бях си направила снимка. И като видях лошо ми стана...

# 821
  • Варна
Ха, Бисе, девойката ми беше редовен придружител в клиниката още от малка. Ама поне сега не я е страх особено. Има няколко малки кариеса досега, които откриваме навреме и правим веднага. Още от малка ползва и конец за зъби. Абе стараем се. Аз на нейните години извадих втори зъб, постоянен, и първи мост сложих. Но поне детето ми няма пораснали зъби от увредени зародиши!
Тинити, девойката ми след 3 месеца ще стане на 16.

# 822
Радват ме такива отговорни родители Hug  пожелавам на твоята девойка да няма никога проблеми със зъбите!

Моята дъщеря има е на 10 и също ползва конци( детски) . Откакто е проходила идва с мен на лекар , зъболекар и т.н. Обаче пак има страх от зъболекари... Вчера си извади Млечния кътник сама, само и само да не ходи на зъбар ooooh!  това е трети  зъб , на който си прави сама ,,екстракция,,  Laughing

# 823
Стейси, браво, че си обръща внимание от сега на зъбите и не е страхлива. Peace
Бисе, ти май си имаш в семейството бъдещ зъболекар. Laughing Mr. Green
Тета, къде си бе душа? Как си, успя ли да си отпочинеш?

# 824
  • Варна
Ядосвам се, че детето не наследи бащините зъби.  Crossing Arms
Хем ѝ казах, че моите са грешка.  Simple Smile Щеше да си щрака с пръсти.
Смятам да изпратя снимките на някои специалисти от тук, за неангажиращо дистанционно мнение. Особено ако нещо ни подплашат с прогноза в петък. Някой ако чете и прояви желание за съвет, заради професионална страст, ще пратя!:)
Тета спи дълбоко, явно. Тете, утре пиши как си. Добре, че сте отложили и пломбата за същия ден. Тежко е толкова процедури накуп.

Общи условия

Активация на акаунт