Имам стоматологичен проблем

• 151 024
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 885
По спешност са длъжни веднага да те приемат. При болки. Иначе подлежат на глоба.

# 886
  • Варна
Аз си мисля, че никой зъболекар не би отказал на свой пациент, когато положението наистина е спешно. Въпреки, че се разбърква графика така и може да се наложи други пациенти с часове да почакат.
По-скоро за неспешни неща имам предвид. То може да приболи и без да е спешно, или пък да имаш кариес, пък часът ти е след месец-два. Мен само да ме боцне някъде и получавам сърцебиене. Simple Smile
Моят мъж се шегува, че всеки месец трябва да си вземам час, за всеки случай. Simple Smile
Вече имам един за септември, заради моста. Мислех, че е рано отсега, но така ме посъветваха.

# 887
досега четох за този ,,Електронен доктор,,. Имаше и показани снимки преди и след лечение с него.  когато Коста е стопена се работи с него час и половина , шест процедури. Не се прибягва до кюртаж на венеца и до сложни операции , които да заместят стопената кост.
Дали е реален ефекта или е само прах в очите на индустрията с апаратурата..?..

# 888
Бисе...я дай линк и аз да почета.

# 889
# 890
Това да не е лазер  Thinking newsm78

# 891
И аз това се чудя, но не съм сигурна.  newsm78  Обаче видях снимки в нета, преди и след процедурите( ако не е фотомонтаж) и подобрението е чак невероятно... newsm78 newsm78

# 892
Време е вече да се измислят по - нови технологии за зъболечение. Светът е толкова напред с технологиите, че не трябва да съществуват невъзможни неща в лечението, като например имаш киста, махаш зъб или подобни неща.   Peace

# 893
И аз това се чудя, но не съм сигурна.  newsm78  Обаче видях снимки в нета, преди и след процедурите( ако не е фотомонтаж) и подобрението е чак невероятно... newsm78 newsm78

За костта, която е стопена, казват, че няма оправяне. В смисъл - не може да се накара да се регенерира и отново да израсте. Просто с почистването се стопира процеса.

За венците и намаляване дълбочината на джобовете е индивидуално - очаква се след почистването да се редуцират. Но колко и дали.....божа работа и ген, мен ако питате.

В петък отивам за последен сеанс, и ще видя след колко седмици ще ме викат за оценка на резултатите.
В момента чувствам зъбите си ок, ченето стегнато  Mr. Green, без разлабацани зъби, особено горни шести такива... Laughing

# 894
Тинити, новите технологии в зъболечението ги има, но при нас в България ще дойдат след 100 години...Имам позната , която живее в Щатите . Преди 14-15 години й направиха инлей там...Тук , в Плевен ми отговарят , че това е новост за Бг и само в СОфия , Варна и Пловдив се правят и то отскоро...

# 895
Тети, от  ето това се впечатлих. Виж състоянието на костта преди и след лечението с електронен доктор. Последните две снимки са,...

Тук:

http://www.dr-banchev.com/105910891087107710931080.html

# 896
Да....ами не знам какво да мисля и кажа newsm78
Леко съм Тома неверни аз, но ако го има и става, е чудесно. Не е чудесно, че го няма при нас...

Искам да ти кажа, че в момента и моят 6ти горен с 9мм джоб също го усещам стабилен Rolling Eyes Нито по-висок го усещам, нито мърда...незнам, незнам...

# 897
И аз съм Тома Неверни, но ако този резултат е постигнат само с този електронен доктор и няма нужда от кюртира не,чуто тогава бих се спряла на този вариант. ММ има установен проблем с много дълбок джоб и стопена кост , но зъболекарят дори не спомена , че има и такъв вариант...Не знам , какво да мисля вече...Иначе този уред го има в една клиника...в близко село до Плевен Laughing

# 898
И аз съм Тома Неверни, но ако този резултат е постигнат само с този електронен доктор и няма нужда от кюртира не,чуто тогава бих се спряла на този вариант. ММ има установен проблем с много дълбок джоб и стопена кост , но зъболекарят дори не спомена , че има и такъв вариант...Не знам , какво да мисля вече...Иначе този уред го има в една клиника...в близко село до Плевен Laughing
Зъболекарят може и да не знае... Grinning
Смятай щом го има в някакво село... Mr. Green

# 899
Селото с по-модерна апаратура от градовете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт