Имам стоматологичен проблем

• 151 024
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 900
Селото с по-модерна апаратура от градовете Grinning
Как да не отидем да живеем на село,а?  Mr. Green

# 901
Нали, Тинити? Laughing Особено ако е Родопско селото, тръгвам веднага Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 902
Нали, Тинити? Laughing Особено ако е Родопско селото, тръгвам веднага Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да, Бисе! Heart Eyes

Минах и днес. Whistling Вече зъбът с гранулома ми е напълно направен. Изградиха ми го от фотополимер, като ми сложиха и щифт. Сега има някакво подобие на зъб в устата си, ама какво да се прави, като няма място за коронка. Това всичкото нещо по здравна каса ми струва 75лв. (като че ли множко ми се стори... newsm78)Сега остава само след 6 месеца да си направя снимка и да нямам вече гранулом. Това се моля! Peace
Във вторник отново имам час за следващия зъб с кариес...ох, нямат край! #Crazy ooooh!

# 903
Стискам ти палци , ще видиш, че всичко ще е наред Hug

# 904
Стискам ти палци , ще видиш, че всичко ще е наред Hug
Благодатря ти за подкрепата! Hug bouquet
Чудех се, тези железа (щифтовете) не са ли вредни? Да имаш някакво желязо в зъбът си е малко странно. Tired newsm78

Зъболекарят ми каза, че ми се полага намаление на още един кариес по ЗК. Изчерпах се за тази година. Sad

# 905
На мен не ми сложиха железен щифт, а финро щифт( изцяло бял) . Не се притеснявай излишно, предполагам, че е о такава сплав, която е биологично съвместима и няма да има проблем. Ако имаш притеснения попитай З а разликата между двата щифта. Hug

# 906
  • Варна
Имам и аз един зъб с щифт-4-5.
Нямам спомен кога е лекуван и поставен този щифт, значи има над 10 г. и най-вероятно е метален. На панорамната снимка щифтът е с бял цвят. Върши работа, засега. Там даже нямам още коронка.
Доста дълбоко е забит в корена.

# 907
  • Варна
Спряла съм се на хирург за мъдреца на девойката. Хич не ми се иска да се стига до там.

Казвала ли съм ви, че ще водим и котките за почистване на зъбен камък.  Имат малко натрупан, а едната ми котка имаше проблеми с венците преди време.
Днес хвърлих един поглед на зъболекарски вестник в чакалнята. Нали вземам специалности.   Mr. Green

# 908
Спряла съм се на хирург за мъдреца на девойката. Хич не ми се иска да се стига до там.

Казвала ли съм ви, че ще водим и котките за почистване на зъбен камък.  Имат малко натрупан, а едната ми котка имаше проблеми с венците преди време.
Днес хвърлих един поглед на зъболекарски вестник в чакалнята. Нали вземам специалности.   Mr. Green
Сериозно ли е това за котката? Не знаех. Joy

# 909
Тя котаната на Стейс е втасала с моя проблем май ... Laughing
Коронки има ли? Mr. Green

# 910
  • Варна
Мхм. Трябваше на мацата с червените венци да ѝ ги мажа с гранофорин(ужасен ужас, щото това нещо цапа, а мацата се дърпа) и stomodine(гел за венци с шафраново масло), и да яде специални гранули.  Wink И вода за уста има, но се сипва в тяхната вода да я пият. Такава не съм купувала.  Simple Smile

Тете, написала съм лекарствата ѝ някога.  Mr. Green И храната.  Mr. Green
Ейй, ако трябваше и на тях да слагаме коронки, импланти, брекети и т. н., не знам! Фалит!  Laughing
Държат се миличките, че са ми и три броя.  Mr. Green

# 911
И те си имат своите проблеми. Живинки...кво да ги правиш.

# 912
Значи и на котките не им било лесно. Laughing Mr. Green

# 913
Никога не съм предполагал, че може да се полагат толкова грижи за венците на котките  newsm78
Бързо схващам, ама много трябва да ми се обяснява  Mr. Green

# 914
Ще ме чегъркат след малко. Стискайте ми палци

Общи условия

Активация на акаунт