С какво ви дразнят свекървите- 40

• 56 560
  • 866
  •   1
Отговори
# 300
  • при късмета
И по тяхна линия да е наследено, щом говорим за наследство, все пак наследодателя не е сред живите. За оспорване на наследството си има законови разпоредби

# 301
  • София
Независимо чия е къщата след като в нея живеят ТОЙ и ТЯ е редно той да обясни нещата на майка си, след като ТЯ не е доволна от каквото и да било  Thinking Thinking Thinking

# 302
Така е.... ама ако се случи свекървата/свекъра да е някоя/й  Мара Подробната дето си завира носа навсякъде,иди обяснявай кое е редно и кое не.Докато ги превъзпиташ и се наложиш ТИ като собственик-живота ти ще мине. Cry

# 303
Това ми попадна днес: Wink
Свекърва не се става, свекърва се раждаш!
http://prikachi.com/images.php?images/954/7857954W.jpg

# 304
 hahaha Много сладка девойката - ще стъжва нечии живот

# 305

Ще чета с интерес.Макар ,че моята свекърва от известно време не ме "дразни ",дори се позатоплиха отношенията.Мисля ,че това е в следствие от наличието на нова снаха и може би чак сега ме оценява и вижда колко усилия съм положила за да имаме нормални отношения .
Да си ""любимата" снаха обаче е също толкова лошо ,колкото и да си "лошата" Говорят лошо за нея пред мен ,поставят ме в ужасно смущаващи ситуации,които ме карат да се чувствам неудобно от това ,което съм Confused

# 306
А няма ли как да кажеш, че не ти е приятно пред теб да коментират? Защото наистина е гадно когато страничен човек е въвлечен в нещо такова. Поне да се съобразяват с това, че не искаш да участваш в подобни разговори.

# 307
Спокойно, те може пред нея пък за теб да говорят. Не от лошотия, просто има хора, които обичат да споделят доволството и недоволството си и в двете посоки Laughing

# 308
  • София
Мда, като слушам свекърва ми как ги нарежда всички подред, много съм любопитна за мен как се изказва Wink Имам някои предположения де  Mr. Green

# 309
Данче, едва ли си станала "любимата снаха", просто те използва за слушател, все пак си един вид "наш човек".
Като мине време, ще реши жената коя снаха ѝ е любима. Wink

# 310
Да си ""любимата" снаха обаче е също толкова лошо ,колкото и да си "лошата" Говорят лошо за нея пред мен ,поставят ме в ужасно смущаващи ситуации,които ме карат да се чувствам неудобно от това ,което съм Confused

Мхм, не си мисли, че не те говорят и теб ако им е заложено Wink

# 311
  • София
пускам си един запис, че съм още на 3та стр и може да ви изтърва

# 312
  • Бургас

Ще чета с интерес.Макар ,че моята свекърва от известно време не ме "дразни ",дори се позатоплиха отношенията.Мисля ,че това е в следствие от наличието на нова снаха и може би чак сега ме оценява и вижда колко усилия съм положила за да имаме нормални отношения .

Питай я другия път /уж/ на майтап "И за мен ли говориш така пред другата снаха". Дано се усети, че така само се излага, а и се издава. Винаги съм смятала, че на майтап доста истини се казват.

Аз от свеки не мога да се оплача, но виж девера и свекъра се надпреварват за приза Задника на годината.

# 313
 ooooh!Моята свекърва ме дразни от първият ден.Аз на майка ми не и казвам всичко
И не и позволявам да ми казва какво да правя и мисля,а тя се пробва да ме действа
И манипулира.Понеже има двама сина и е свикнала във вкъщи като единствена жена
да правят всичко което тя иска.Преди се правих на луда и не и обръщах мн внимание,но
откакто имам дете ме дразни още повече.Опитва се да се налага как да си гледам детето.
Какво да яде и т.н.Да не говорим,че не се съобразява с режима на детето
и го събужда и тормози докато спи...само и само да си задоволи нейните нужди.
И други много много неща ...просто няма никакво усещане.Определено иска да се налага
и бърка навсякъде.Иначе не е лош човек...просто има доста селски манталитет.
Не бих искала тя да влияе във възпитанието на детето ми,защото не съм съгласна
с начина на мислене.Съжалявам,но детето си е мое и аз ще решавам как да го
отглеждам и възпитавам.А и още нещо което е дразнещо...опитва се да се изказва
по отношение на майка ми...

# 314
  • където ми харесва
А ти парираш ли я, когато говори за майка ти?
А правиш ли й забележка, когато буди детето ти? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт