С какво ви дразнят свекървите- 40

• 56 560
  • 866
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Чак пък да си го водя в къщи при детето ми което говори и помни ясно всеки човек. Това е луда работа . Чак се обръща към мен с думите "Симонке ,закъсала си го '' Заплаха ли беше не знам ,но избеснях .

# 391
Чак пък да си го водя в къщи при детето ми което говори и помни ясно всеки човек. Това е луда работа . Чак се обръща към мен с думите "Симонке ,закъсала си го '' Заплаха ли беше не знам ,но избеснях .
Шантажира ли те...Ето защо смятам,че не се говори.Никога не си сигурен какво става,освен да завариш на място някого гол един върху друг,другото е съмнения.И обиждаш човека незаслужено.Пъки  все жената виновна.

# 392
  • София
Шантажира ли те...Ето защо смятам,че не се говори.Никога не си сигурен какво става,освен да завариш на място някого гол един върху друг,другото е съмнения.И обиждаш човека незаслужено.Пъки  все жената виновна.
Не ,според мен тя наистина си вярва в това. Тъй като мъжа ми е 12 години по-голям, в началото беше много ревнив ,но с годините и хиляди скандали се научи да ми има доверие , или просто се научи да крие ревноста си. Но тя не може да признае ,че нейното дете е болестно ревниво ,все ме обвиняваше ,че аз му давам поводи . Та си остана едно такова впечатление в нея ,че аз съм неверница и само чака удобен момент да ми намеква ,но това беше капака на наглоста.

# 393
Неприятно е от всякъде и е проблем ,за разлика от измислените проблеми...

# 394
  • Бургас
Не според мен тя наистина си вярва в това. Тъй като мъжа ми е 12 години по голям, в началото беше много ревнив ,но с годините и хиляди скандали се научи да ми има доверие , или просто се научи да крие ревноста си. Но тя не може да признае ,че нейното дете е болестно ревниво ,все ме обвиняваше ,че аз му давам поводи . Та си остана едно такова впечатление в нея ,че аз съм неверница и само чака удобен момент да ми намеква ,но това беше капака на наглоста.

Не се оправдавай, ами казвай кой е тоз чичко с шоколадите, че нещо не ти е чиста работата  Mr. Green
Племенницата ми и тя беше казала на баба си, че бил дошъл един чичко у тях /един майстор, който оправяше плочките в банята им/. То пък щото ако си имаш любовник ще си го водиш у вас и ще се плющите пред детето  ooooh!

# 395
  • София
Не според мен тя наистина си вярва в това. Тъй като мъжа ми е 12 години по голям, в началото беше много ревнив ,но с годините и хиляди скандали се научи да ми има доверие , или просто се научи да крие ревноста си. Но тя не може да признае ,че нейното дете е болестно ревниво ,все ме обвиняваше ,че аз му давам поводи . Та си остана едно такова впечатление в нея ,че аз съм неверница и само чака удобен момент да ми намеква ,но това беше капака на наглоста.

Не се оправдавай, ами казвай кой е тоз чичко с шоколадите, че нещо не ти е чиста работата  Mr. Green
Племенницата ми и тя беше казала на баба си, че бил дошъл един чичко у тях /един майстор, който оправяше плочките в банята им/. То пък щото ако си имаш любовник ще си го водиш у вас и ще се плющите пред детето  ooooh!
Ако ще го има , няма да е чичко . Батко ще е...    Grinning Де тоз късмет ?!

# 396
  • където ми харесва
Бившата ми свекърва направи същото. Само че тя ме беше видяла да пия кафе с първия ми братовчед, а дъщеря ми беше бебе в количката до мен. Не се бяхме виждали от около три години и той искаше да види мен и бебето. И така, отишла наща и започнала да реве на сина си, че тая парясница жена му с младия си любовник и детето (което нищо чудно и да е на любовника) се срещат пред очите на целия град. Довтаса моя благоверен идиот да провери. И добре, че познава братовчед ми, че щеше да е много грозно. Тогава и на него се сърдих и на майка му. Още ми стои горчилка от тая жена.

# 397
  • София
хахахаахха това с детето не се бях сетила. Свекърва ми всеки път като се съберем на маса много хора и почва уж на шега да обяснява как детето ми било с дръпнати очи ,кой знае къде съм ходила при разни китайци ! Но откакто я на*рах веднъж ,че гените се предават понякога през поколение и нищо чудно тя да е ходила по китайците и сега да прехвърля вината на мен , ичерви се като домат и от тогава не го е споменавала това . Та не знам защо си мисля ,че както каза Боряна ,съди по - себе си.

# 398
     Adellle, нима тази грозна случка се разви след раздялата ти с бившия?

# 399
  • където ми харесва
Не, може би месец преди това...даже и по-малко.

# 400
Не, може би месец преди това...даже и по-малко.
   Заблудих се от "онази парясница, жена му" и реших, че вече сте били разделени, а са тръгнали да държат сметка сметка на срещите ти.

# 401
  • Mediterraneo
Аз имам късмет, че и двете ми деца са одрали кожата на баща си, та поне от тази гл.т. съм спокойна относно хойканията си  Mr. Green Mr. Green

# 402
Симона, аз ако съм на твое място, когато се съберем със свекървата и мъжа ми ще я попитам директно в очите дали има да каже нещо по повод хипотетичните ми изневери. Ако мъжът ти е мъж на място, държи на теб и ти вярва ще каже на майка си да мълчи. Това си е тормоз! Ми тя може да ходи да приказва глупости пред всичките си роднини и комшии. После има да те гледат на кръв хората, а ти да се чудиш защо. Ето така малоумни майки и баби разбиват семейства ooooh!

# 403
  • Бургас
Симона, аз ако съм на твое място, когато се съберем със свекървата .....

Аз ако имам такава свекърва въобще няма да се събирам с нея. Като чета за някои свекърви тук направо се чудя как снахите им общуват с тях. Синчетата им като толкова не мога да се отделят от мама и смятат, че е в реда на нещата тя да обижда жена му, да си ходи сам. Ако родителите ми се държат лошо с мъжа ми, ще ги предупредя сериозно, че няма да търпя такова отношение и че ако държат да ме виждат /често/, да си подбират приказките и поведението.

# 404
Имаше един филм ,в Египет една голяма любов,детето се роди  и не се разбра,но после внучето бе  ясно  изразено откъм раса.И решиха,че снахата хойка,а то през поколение  се показа  греха.Та и това не е гаранция,хората се бият ,плащат да осиновят дете, с едни прибързани приказки разваляш семейство ,разбиваш животи.Във филм бабата призна накрая  грешката си..ама изгониха дъщерята...някогашни  истории.Като гледам се завръщат и добре че далеч от нас все още.

Общи условия

Активация на акаунт