Частни детски градини - София (9)

• 126 564
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • на езерото в града
Боже мили, какво е това Shocked Shocked Shocked
http://afera.bg/%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD … D0%B8-%D0%BC.html

# 151
 #Cussing outне ми се отваря!

# 152
# 153
  • София
 Shocked  ooooh!

# 154
Новината е от миналата година.
Ние гледахме тази градина,защото ни беше много удобна. Сега се сещам, че една от помощничките беше от ромски произход и детето й беше там. Дори бях писала тук във форума за това.

# 155
Това е от август. Защо това беше скрито.... ами защото едната от тях е в политиката! Ужасно е. Е, лиценз нямат. Но ако са искали с тази силна полит.подкрепа са щели да имат! Просто някои хора нямат сърце. Аз, обаче вярвам, че всичко се връща!

# 156
  • София
Не знам това до колко има общо с хората които в момента работят в детската градина.(надявам се да няма)  Ние сме се насочили на там и съм с много добри впечатления, а и ми е най-близо. Имат хубаво дворче гледат да прекарват повечето време там когато е топло, вътре не е много голямо, но е по-голямо от помещението на яслата която посещавахме с 28 деца, имат мънички тоалетни, гърнета и приставки на който както му е удобно. Имат пиано, и музикален педагог който се занимава с тях в определени дни. Най-много ме впечатли, че позволяват за по-лесна адаптация, някой да идва и да седи с детето 1-2 седмици до като свикне, това е западна практика и много ми допада. Предложиха ни също да идваме преди да сме започнали официално да си играем на двора с децата, също за да свикне по-лесно. Бяха много любезни и гъвкави относно часове, начини на плащане и т.н (ние ще сме за половин ден, но някои дни ще го пращам "втора смяна". Взимат всеки ден пресен хляб с квас от една био сладкарница на близо. Друго не се сещам като тръгнем след двайсеина дни ще имам повече впечатления, но със сигурност тотално се различават от представата, която бях придобила от коментари за мястото.

# 157
Статиите по-горе би трябвало да ти даде представа за морала и уважението към законите на хората, на които ще повериш детето си. Информацията в тях е изумителна и наистина е удивително, че такава ДГ още функционира. Но все пак сме в България - страната на изумителните чудеса... 

# 158
  • на езерото в града
 alertПредполагам, че въпросната собственичка на „Веселата къща“ не е в затвора newsm78 Т.е.най-вероятно продължава да е нейна собственост #Crazy
Разбирам, че Румяна Бъчварова е била втората собственичка, която 2009 напуска фирмата и май точно затова скандалът доста добре е потулен! Thinking И такъв въобще няма да има, защото госпожата вече е вътрешен министър!
http://temadaily.bg/publication/21112-%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE-% … D0%BE%D0%B2%D0%B0

http://dariknews.bg/view_article_comments.php?article_id=1403450&order=asc

Отивам да се гръмна!!!  #2gunfire

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 12:20 от странно пиле

# 159
  • София
Ами точно това ме навежда на мисълта че мястото се стопанисва от съвсем други хора, не вярвам мошеници от такива височини да се занимават с гледане на деца. Да не говорим че мястото се дава под наем всеки може да е наел етаж (видях че се води ет.3 а градината е на първия), директор на градината от няколко години не е тази въпросна госпожа(иобщо не видях друга връзка с градината освен адреса, който съвпада, но не напълно - етажа е друг),а е съвсем друго лице мъж на име Леонид Дружинин, което не се споменава никъде. Изобщо се надявам да е някакво съвпадение на адреси, но ще опитам и да попитам по някакъв деликатен начин.

# 160
  • на езерото в града
Точно така,  въобще не е свързан с Цветелина Стоянова! Всеки си решава сам! За мен въпросният Леонид Дружинин е подставено лице - ясно си личи смятам, че е работил заедно с Цветелина Стоянова във въпросната фондация. alert

http://www.hopeforus.net/freeUploadDir/file/dobrovolec.pdf

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 15:38 от странно пиле

# 161
Близо до бул."Х.Ботев"е ДГ"Тодлерс Академи".Дъщеря ми я посещава от 1г.и съм изключително доволна от всичко.Намира са на ул.П.Парчевич,между Борис и Самуил.Дано съмч била полезна!

# 162
Здравейте, търся отзиви за три градини - Еко Дара, Веселите Камбанки и Рай. Някой ще разкаже ли подробности от кухнята:)

# 163
Здравейте. Някой може ли да ми препоръча ясла с малко деца в група (максимум 5-6 деца), която приема деца под 1,5г? . Изобщо има ли такава частна ясла?
Става въпрос за гр. София, южните райони.

Cosmos kids - групите от 1 до 2 год са по 3 деца,  след това до 5

Адресът, който откривам за тази ясла е в Подуяне, или има такава и в южните райони?

То Подуене, но реално е на 20 метра от булевард "Мадрид" в една пресечка, всъщност си е в центъра така да се каже.

# 164
Здравейте, Дами!  bouquet
Може ли да ми дадете актуална информация за Тути и какво се случва там, може и на лични.
Хубав слънчев ден на всички!

Здравейте, и аз се интересувам от Тути, моля за актуална информация. И на лични става. Мерси

Общи условия

Активация на акаунт