Частни детски градини - София (9)

• 126 551
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
В нашата градина всички са с ценз и опит, но това не фигурира на сайта.Който е заинтересован, може да получи цялостна информация след личен контакт.Относно снимките с деца има много строга политика и на сайта няма нито едно лице.За да се снимат децата се изисква специална декларация всеки път.Така че тези неща не винаги са гаранция за липса на професионализъм.

# 46
Отровка това, което си написала за Кита не е изобщо така-че работят "роднини" и "какички". Работят педагози с децата, а медицинската сестра ги посреща на вратата! / което не се прави в други градини, поне там където бях на посещение лятото, когато обикалях градините да избера за нашето дете/. Моето дете я посещава и съм страшно доволна. Няколко поста по-нагоре доста подробности съм дала за нея, за да не се повтарям няма да ги пиша отново. Това, което се сетих, е че децата всеки ден правят нещо и вечерта го носят в къщи. Относно сайта - качват повече снимки в фейсбук профила им.

# 47
Детският център, защото не е лицензирана ЧДГ, който посещава синът ми, няма много подробно инфо на сайта, няма снимки на деца/ това им е политика/, базата им не е нищо особено, но съм много доволна.
Лично мен, голямата реклама ме отблъскава.
ЧДГ, много желана, с чудесен сайт, с много подробно инфо, няма места, голяма борба, въпреки таксата, високичка, доброволно се отказах от тях Mr. Green не ми допаднаха няколко нещица, дребни, но за мен важни.
Имах предвид, че нещата не винаги са такива каквито изглеждат, и са представени.

# 48
 aniram*, абсолютно съм съгласна.

# 49
Здравейте, моля ако някой има впечатления от ЧДЯ Цветенце и ЧДЯ Детство мое, да сподели. След няколко месеца предстои да се върна на работа и търся ясла за детето ми. Благодаря ви!

# 50
  • София
Някой има ли информация "от кухнята" за Немо , По-по-най и Чуден свят?

# 51
  • София
Не е много по темата, но днес обсъждат промените в Закона за образованието и е залегнал принципа "парите следват детето". Ако бъде приет, първо ще започнат с детските градини.

тук

Скрит текст:
Предполагам, че родителите в тази тема се интересуват.

# 52
Привет и от мен, мами Simple Smile Синът ми е на 1,5г и искам септември да го пусна на ясла. Колко време преди това трябва да отида на място и да го запиша и съответно да запазя място?  Не знам защо, но съм се насочила към Монтесори, имате ли отзиви за тях?

# 53
  • София
Привет и от мен, мами Simple Smile Синът ми е на 1,5г и искам септември да го пусна на ясла. Колко време преди това трябва да отида на място и да го запиша и съответно да запазя място? 
Зависи от конкретната градина. На повечето места воже да започнете веднага, след като ги одобрите и си направите изследванията. В редки случаи, за някои много търсени градини се налага да се чака за място.
ИМа няколко монтесори градини и отзивите за тях сигурно са различни. Преди страница - две мисля има няколко мнения за Монтесори Хай

# 54
Благодаря, не намирам коментари свързани с нея:)

# 55
  • София
Моя грешка. Не е в тази тема, а в отделна такава http://www.bg-mamma.com/index.php?all;topic=726684.0

# 56
Моя грешка. Не е в тази тема, а в отделна такава http://www.bg-mamma.com/index.php?all;topic=726684.0
Благодаря ти Simple Smile

# 57
Здравейте,
Надявам се тук да открия родители, които да споделят мнения за тези частни градини:
- Веселото гардже
- Палави крачета
- Peekaboo монтесори

Информацията за тях, която откривам във форума, е доста оскъдна или липсва актуална такава.

# 58
: Vilito86,хич не питай за време, просто тръгваш на обиколка. Ако ти хареса някоя градина, не съм сигурна дали има опция "да ти пазят" място.
missence ,новият закон за предучилището, пък и за след това е......под всякаква критика. Ако приемат парите да следват детето ще е добре, но.....чак не ми се вярва!Сигурно ще има някяква уловка! А и тоя "Умен" депутат дето се изказа неподготвен, че не е редно...."да се вземат пари от държавните и да се дават на частните"........умен, бе....! Просто повече родители ще могат да си позволят и да имат Избор!Преди имахме тук такава тема.

# 59
  • София
отровка, и аз съм на същото мнение. Надявам се само да приемат принципа "парите следват детето", за повече не може дори да се мечтае при тези "законотворци-гении".  Tired

Общи условия

Активация на акаунт